Parduotuvė pagal Kategorijas

Szjinao Sidabro Auskarai Moterims, Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Subtilus Geltoni Kristalai Bauda Papuošalai Yra Rankų Darbo Aikštėje Brangakmenio Naujas

Nauja

€19.10

Savybės Ir Specifikacijos

Perlas Tipas: Sintetinės Citrinas Rašė

Aiškumas:VVS

Spalva: Geltona

Akmuo Forma: Kvadratas

Akmens Kūrimo Metodas: Lab Sukūrė

Akmens gydyti Metodas: Nėra Elgiamasi

Metalo Tipas :Kieto 925 Sterlingas Sidabro

Metalas, Spalva: Antikinio Sidabro

Akmenų Kilmė: Switerland

Pakavimas:

1*Sidabro Poliravimo Audinys,

1*Restorano Dovanų Dėžutė,

1*Pora Brangakmenio Auskarai

Pastaba: (mes laivas per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą slydimo)

Auskarai skatinti savo išvaizdą

Apakinti ir spalvinga brangakmenių auskarai, kad jums tapti šalies karalienė; prašmatnus citrinas rašė auskarai gali pridėti skonio savo gyvenimą, ir tinka bet kur kitur, bet iš pareigų paskyrimo.dėvėti citrinas rašė papuošalai su elegantiška komplektus paprastas būdas parodyti savo asmenybę.

925 Sterlingas Sidabro

Szjinao užtikrintas saugumas sidabro, jis yra pagamintas iš 925 sterlingas sidabro, anti-oksidacijos ir išvengti alergijos.Paprastai manoma, bus patvaresni papuošalai.Tai gryno sidabro ir sudaro 92.5% sidabro ir 7,5% vario.

Citrinas rašė

Citrinas rašė yra birthstone lapkričio mėn.Jis simbolis išminties ir džiaugsmo.Tai gali padaryti mums jaustis įsitikinę, sumažinti baimę, pašalinti kaltės jausmą, ir gerai ramina ir ramina.

Meilės Dovana

Siųsti sinere dovana jai patiko

SZJINAO BANDYMO CENTIFICATION

Kokybės Užtikrinimas

Priėmimo Procesas

Apie Mus

Szjinao buvo įsteigta 2007 m. su 13 metų patirtį profesinėje papuošalai, Szjinao amatininkas žiedai įkūnyti neeilinis vizija Szjinao kūrėjų ir apima savitas stilius, todėl kiekvienas ne tik nuostabiu papuošalai, bet tikras meno kūrinys.

Apie Siuntos

Po to, kai gausime jūsų apmokėjimą, prekės bus greitai išsiunčiami per 48 valandas.Mes visada naudojame Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas būdu.jis paprastai trunka nuo 7 iki 30 darbo dienų visame pasaulyje, priklausomai nuo jūsų kelionės tikslo.

Grįžti&Grąžinti

Jei paketas yra prarastas per siuntą,mums bus už jį atsakingas, ir duoti jums visa grąžinamoji išmoka.- Prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš atidarant ginčų.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinti sprendimas ne paskutinis.- jei gavote brokuotą elementus,visą ar dalį grąžinti.- jei jums nepatinka prekes galite gauti ir norite ją grąžinti,prašome jį naudoti,laikyti originalioje pakuotėje.- Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Žymos: dviračių kabelis jagwire, nekilnojamojo 925 sterlingas sidabro auskarai ryšius, aukso citrinas rašė kristalų, 925 sidabras, stabdžių kalno, citrinas rašė kristalai, žvaigždutę kristalų auskarai, diadem vyrai, nekilnojamojo grynas 925 sterlingas sidabro auskarai, neoglory kristalų auskarai.

Modelio Numeris EY078
Stilius Vintage/Classic/Mados/Mada
Kilmės KN(Kilmės)
Auskarai Metalo Spalva Antikvariniai Sidabro
Pažymėjimo Numeris sz1628410587
Formos\modelis inkaras
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Proga Vestuvės
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Šalutinis Akmens NĖRA
Pagrindinis Akmuo Citrinas rašė
Prekės Pavadinimas szjinao
Savarankiškai Produktas Fine Jewelry/Support Didmeninės
Pažymos Tipą NGTC
Auskarai Pavadinimas Lašas Auskarai Moteris
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas 100% 925 Sterlingas Sidabro Auskarai Moteris
Prabangūs Papuošalai Fine Jewelry
Bauda ar Mados Bauda
Sidabro Auskarai Moterims Smulkūs Auskarai Moterims
Auskarai Proga vestuvių, sužadėtuvių, Jubiliejų, Šaliai
Auskarai Pagrindinis Akmuo Spalva Geltona

Parašyti atsiliepimą

Szjinao Sidabro Auskarai Moterims, Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Subtilus Geltoni Kristalai Bauda Papuošalai Yra Rankų Darbo Aikštėje Brangakmenio Naujas

Szjinao Sidabro Auskarai Moterims, Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Subtilus Geltoni Kristalai Bauda Papuošalai Yra Rankų Darbo Aikštėje Brangakmenio Naujas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti