Parduotuvė pagal Kategorijas

WS101 "Bluetooth" Automobilinis Garsiakalbis Belaidė laisvų Rankų Auto Telefono Ryšys Sunproof Rinkinys su Mic Įrašą Dizaino Automobilio Saugaus Vairavimo Kalbėti

Nauja

€15.00

WS101 "Bluetooth" Automobilinis Garsiakalbis Belaidė laisvų Rankų Auto Telefono Ryšys Sunproof Rinkinys su Mic Įrašą Dizaino Automobilio Saugaus Vairavimo Kalbėti

Funkcijos: 1. Triukšmo lsolation Daro Crystal Clear Stereo Kalbėti:Up-to-data chipset dabar palaiko garso izoliaciją ir aplinkos stebėjimo stereo režimas, todėl, kad deivers aiškiai ir efektyviai kalbėti.

2. Super-low Garso Vėlavimą Teikiant premium žaisti:Dėka chipset, dabar per veiksmingą perdavimo ne tik atkurti ir kalbėti, bet garming.Su super-low garso vėlavimo, jūs galite gauti stabilų darbo ir pramogų patirtis.

3. PATOGUS ir SAUGŲ: Bluetooth skydelis garsiakalbis suteikia saugią " hands-free sprendimas dėl kalbėjimo telefonu vairuojant.Patogiai įrašus ant saulės skydelis ir lieka vietoje.

4. Vienas pelės mygtuku spustelėkite atsiliepimas: Built-in HD mikrofonas siūlo švarus ryšius su paprasta projektavimas, išsiblaškymas-nemokamai naudoti.Taip pat, šis belaidis automobilinis garsiakalbis yra puikus GPS navigacija.

5. ILGAS DARBO LAIKAS: Built-in 900mAh ličio baterija, garantijos iki 15 valandų nepertraukiamo kalbėti/muzikos laiko.Įkraukite vos apie 2,5 valandos su įtrauktos micro USB kabelis.

6. PLATUS SUDERINAMUMAS: "Bluetooth" automobilinis garsiakalbis dirbti su bet kokiu "Bluetooth" palaikančių įrenginių, įskaitant "iPhone", "Android" išmaniuosiuose telefonuose, "iPad" planšetiniai kompiuteriai, nešiojamas kompiuteris ar MP3 grotuvai ir t. t.Signalas tarp 33 pėdų.

Specifikacijos:

"Bluetooth" versija: V4.1

"Bluetooth" profilis: HSP,HFP,A2DP,AVRCP

Lustų rinkinys: BK3254

Garsiakalbio galia: 2W

Veikimo atstumas: 2 Klasės,iki 10m

Baterija: Pastatytas 900mAH Ličio baterija.

Budėjimo laikas: 450 valandų

Įkrovimo trukmė: apie 2,5 valandos

Žaidimo laikas: 15-16 valandos (vidutinės apimties)

Dažnis: 2.402 Ghz-2.480 Ghz SIM

Parama multi-prietaisas porą: Atmintis 8 "Bluetooth" ryšio porą įrašų

Pastaba:

Prašome atidžiai perskaitykite šią instrukciją prieš naudojant produktą ir jį laikykite saugioje vietoje.

ĮSPĖJIMAS:

1. Prašome visas už Automobilio Garsiakalbius pirmojo panaudojimo.

2. Prašome naudoti 5V 1A adapteris krauti Automobilio Garsiakalbius, priešingu atveju jis gali sugesti Automobilio Garsiakalbius.

3. Prašome don ' t reguliuoti garsumą iki maksimalaus lygio ilgą laiką, kad būtų išvengta galvos svaigimas ar klausos pažeidimas.

4.Mes rekomenduojame dėvėti Automobilio Garsiakalbius kai darai ratai.

5. Vartotojas negali pašalinti arba pakeisti bateriją, kuri yra pavojinga ir gali pakenkti gaminiui.

Sąrašas:

1*Automobilio Garsiakalbius

1*Įkrovimo Kabelis

1*Instrukcija

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Baltijosvm.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Baltijosvm.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: vidurio woofer, belaidis garsiakalbis, jungtis garsiakalbis, ratai saugaus man reikia tu čia su manimi, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, belaidis garsiakalbis junke, klasikinis garsiakalbio dėžė, namų garsiakalbių rinkinys, portabl garsiakalbis, automobilių garso garsiakalbis.

Kanalai 1
Medžiaga Plastikiniai
Komunikacijos "Bluetooth"
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Atsparus vandeniui No
Atkūrimo Funkcija Kita
Garso Crossover Visą Asortimentą
Maitinimo Šaltinis Baterija
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Dažnio Diapazonas Kita
PMPO 2W
Prekės Pavadinimas Rondaful
Paramos PROGRAMĄ Taip
Ekranas No
Balso kontrolė No
Parama Atminties Kortelės No
"Wi-Fi" Muzika Kita
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Modelio Numeris WS101 Automobilio "Bluetooth" Garsiakalbis
Išėjimo Galia 2W
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Funkcija Telefono Funkcija
Parama Dropshipping
Paramos Apt-x No
Baterija Taip

Parašyti atsiliepimą

WS101

WS101 "Bluetooth" Automobilinis Garsiakalbis Belaidė laisvų Rankų Auto Telefono Ryšys Sunproof Rinkinys su Mic Įrašą Dizaino Automobilio Saugaus Vairavimo Kalbėti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti