Parduotuvė pagal Kategorijas

Tipas IIR Vienkartinių Medicinos Chirurginė Kaukė, Apsauginės Kaukės, Respiratorius Maschera Masque Máscara Ligoninės Kaukė CE, FDA Patvirtintas

Nauja

€12.10

Prašome Būti Maloniai Prašome Pažymėti:

1.Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje. 2.Visos pažymos yra autentiški ir galiojančiu ir negali būti naudojami be leidimo. 3.Europoje, klasių, medicininės kaukės skirstomos į I Tipas II Tipas, ir Tipo IIR.Tipas IIR yra aukščiausios kokybės, su BFE daugiau kaip 98%.Daugiau žinių, jūs leiskite mums žinoti, kad mes esame pasirengę sveikatos priežiūros ekspertų aplink jus.

Mūsų įsipareigojimas visos kaukės parduotuvėje yra taip:

1.Visos su prekių ženklais. 2.Su gamyba informaciją,pagaminimo Data ir Atitikties Sertifikatą. 3.Su Bandymų Ataskaita šalyje, kurioje produktas yra.Produkto pavadinimas Bandymo Ataskaitoje pat sa LOGOTIPAS prekės ženklo pavadinimą, kuris yra atspausdintas ant produkto.(Mes parduoti produktus su šia informacija.Pirkėjai, kuriems reikia visiško kokybės kontrolės ataskaitą, galite susisiekti su mumis po apmokėjimo)

Apie mus

Esame Profesionalus Kaukės Tiekėjo,mes teikiame Vienkartines Kaukes,Vaikų Kaukės,PPE Kaukės.Daugiau Kaukės,pls ieškoti AllCare Parduotuvėje.

Vienkartinių Medicinos Chirurginės Veido Kaukė su Ausų Kilpos

Dydis: 17.5*9.5(cm) Spalva: Balta ir Mėlyna Klasė: Tipas IIR Vykdomosios Standartas: EN 14683:2019 YY0469-2011 ASTM F2100 Sertifikatas: CE&FDA BFE ≥98% Pakuotė:10 vnt./plastiko maišelį Medžiaga: 35% neaustinis audinys+30% Išlydyti Prapūsti audinys +35% Ne-Audiniai Funkcijos: 1. Optimalus plotis-geriausiai tinka veido apsauga; 2. Aukštas kvėpavimo gebėjimas ir išskirtinių filtravimo efektyvumas; 3. Hipoalerginės; 4. Patogus.

Žymos: ffpp2 kn95, disponuoti kaukė, draugai tapabocas, medicinos istrument, facemask su filtru, kaukė burną, elektrinis filtro kaukė, ffp2mask, apsaugoti virusas, mans nagų kaukė.

Kilmės Žemyninė Kinija
Gyvenimo ciklas Vieną kartą
Įgyvendinimo standartinis numeris YY 0469-2011
Klasė Aukščiausios Kokybės/Tipas IIR
spalva mėlyna
Modelio Numeris Tipas IIR Chirurginės Kaukės
Dydis 17.5cmx9.5 cm
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Neaustinis Audinys+Išlydyti Prapūsti Audinys
Produkto Tipas Ausies Kilpą Kaukės
Elemento Tipas Kaukės
Parama Didmeninė/Dropshipping/Vartotojo
Sertifikatas FDA/CE/TUV/SGS/ASTM
Sertifikavimo ce
Funkcija Asmens/Bakterijų Įrodymas/Anti-dulkių/Kovos su tarša
Produkto savybės 3 sluoksnių konstrukcijos
Pakuotė 10 Vnt./maišas
Kiekis 50/100 vnt

Parašyti atsiliepimą

Tipas IIR Vienkartinių Medicinos Chirurginė Kaukė, Apsauginės Kaukės, Respiratorius Maschera Masque Máscara Ligoninės Kaukė CE, FDA Patvirtintas

Tipas IIR Vienkartinių Medicinos Chirurginė Kaukė, Apsauginės Kaukės, Respiratorius Maschera Masque Máscara Ligoninės Kaukė CE, FDA Patvirtintas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti