Parduotuvė pagal Kategorijas

Ammoon AKP-17K 17-Raktas Kalimba Mbira Sanza Nykščio Fortepijonas Havajų Koa Medžio masyvo su nešimo Krepšys Masto aplinkosaugos ¾enklelis Paieška Plaktukas

Nauja

€23.92

ammoon AKP-17K 17-Raktas Kalimba

Kalimba yra modernus versija priemonė Afrikos mbira, ir tai yra taip pat žinomas kaip Nykščio Fortepijonui.Kalimba gali būti solo priemonė arba kaip priedą prie dainininkų, muzikantų ir šokėjų.Jis susideda iš medinės lentos (dažnai sumontuoti rezonatorių) su pridedama išskirstytų metalo dantims, grojo laikydami rankose įrankiu ir skynimo dantims su thumbs.Į mbira paprastai yra klasifikuojami kaip lamellaphone šeimos, ir dalis idiophone šeimos muzikos instrumentų.

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės Hawaiian Koa medžio masyvo su 17keys aukščio metalo dantims, tai kalimba teikia daugiau ryškus ir aiškus tembras, ilgiau išlaikyti ir patogus touch jausmas jums.Tai tikra muzikos instrumentų, kad bus stebinti jus!

Paprastas dizainas ir rafinuotas kūrinys, ir triple garso skylių suteiks jums daugiau švarų ir aiškų garsą.Jūs galite padaryti creative garso efektas, su dviem garso skyles ne atgal.

Lengva žaisti ir greitas mokymasis, tiesiog laikydami jį rankose ir skynimo dantims su savo nykščius sukurti aiškias ir melodingas garsų; jis taip pat gali sukurti specialius tremolo su akompanimentas grandinės.

Tarptautinis standartas C dera dizainas, atitinkantis melodijas metalo dantims yra 1(D), 2(B), 3(G), 4(E), 5(C5), 6 A, 7(F), 8(D), 9(C4), 10(E), 11(G), 12(B), 13(D), 14(F), 15(A), 16(C6), 17(E)(iš kairės į dešinę).

Nešiojamų delno dydžio, patogus nešiotis, jūs galite padaryti nuostabų muzikos bet kurioje vietoje; tinka keliauti pramogų, religines ceremonijas, atsipalaiduoti,išpakavimas, vestuvėms ir kitoms socialiniai susibūrimai.

Ateina, su instrukcija & muzika knyga + muzikinio masto lipdukas + pažymi, lipdukai + paieška plaktukas + nešiojimo krepšys + akompanimentas, grandinės + gražus kutas apdaila.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: ammoon

Medžiaga: Havajų Koa medžio masyvo + metalas

Tonacija: C melodija

Raktai: 17 klavišus

Prekės Dydis: 18 * 13 * 3cm / 7.1 * 5.1 * 1.2 į

Prekės Svoris: 375g / 13.2 oz

Pakuotės Dydis: 23 * 19 * 7.5 cm / 9.1 * 7.5 * 3in

Pakuotės Svoris: 580g / oz 20.5

Paketų Sąrašo:

1 * Nykščio Fortepijonas

1 * Atlikti Maišelis

1 * Muzika Knyga

1 * Pastabos Lazdos

1 * Nustatyti Muzikinio Masto Lipdukai

1 * Paieška Plaktukas

1 * akompanimentas Grandinės

1 * Kutas Papuošalai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: kalimba klevas gecko, sasuke uchiha, popieriaus fortepijonas, profesinės fortepijonas stendo, ammoon gitara, kalimba mbira, klaviatūros, fortepijonas, pianino melodija, 21 klavišą kalimba, guzheng fortepijonas paieška.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris AKP-17K Kalimba
Prekės Pavadinimas ammoon
Specifikacijos ES Plug

Parašyti atsiliepimą

Ammoon AKP-17K 17-Raktas Kalimba Mbira Sanza Nykščio Fortepijonas Havajų Koa Medžio masyvo su nešimo Krepšys Masto aplinkosaugos ¾enklelis Paieška Plaktukas

Ammoon AKP-17K 17-Raktas Kalimba Mbira Sanza Nykščio Fortepijonas Havajų Koa Medžio masyvo su nešimo Krepšys Masto aplinkosaugos ¾enklelis Paieška Plaktukas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti