Parduotuvė pagal Kategorijas

10.25 colių 1920*720 IPS ekranas Android Octa-Core galvos vienetas 4G į Brūkšnys Automobilių gps Multimedijos Audi A4, A4L A5 2009-2016

Nauja

€291.07

Automobilio multimedijos grotuvo

Audi A4L A5 B8 2009-2017

Sekti jūsų automobilį, konfigūravimo įrangą, pasirinkti tinkamą radijo

jei jūsų automobilyje yra mmi 2g ,jūsų prietaisas nėra suderinamas

Visi originalus MMI 3G funkcijų, pvz., gamyklos, radijo, GPS navigacija, bluetooth, DVD/CD,USB,SD, tt, paramos gamyklos galinio vaizdo kamera, atbulinės trajector., 360 kamera, atviras duris warnig, būti suderinamas su origianl kreiptuką, paliesti pele ir vairas kontroliuoti, būti suderinamas su originaliu garso sistemą ir optinio pluošto, groti lossless audio.

> 1920*720 nauja IPS jutiklinį ekraną, tendencijos, mada, , Atsisakė atsilikti,

> 178 kampas Didelis matymo kampas, tikslios spalvos, didelis pikselių tankis suteikia stebėtinai gyvybingas vaizdo ir vaizdo efektus.

NaviFly buvo iš anksto įdiegta neprisijungęs žemėlapiai ir nuolat atnaujinti nemokamai

>> Apie tai, kaip Įdiegti žemėlapiai:

Paramos Europa / Šiaurės Amerika, Pietų Amerika, Pietryčių Azijos ir Artimųjų Rytų žemėlapį (bus įdiegti žemėlapį pagal jūsų adresą, pvz.: Rusija, mes įdiegti žemėlapis Rusija)

>>Apie žemėlapio atnaujinimas:

jei norite atnaujinti žemėlapį, prašome susisiekti su mumis, mes jį įkelti į "Drop box", nereikia atsisiųsti kitų vietų, kitaip jis bus sugadinti originalus žemėlapis.

Atnaujinti žemėlapio laikas : kartą per metus

Paramos 4G Tinklo

Ačiū, kad 4G tinklo ir built-in wifi, jūs galite mėgautis naršymą Internete, nesvarbu, kur esate, kad būtų galima internete navigacijos /muzika /kinas ebs.Įdėkite SIM kortelę prieš prietaisas yra įjungtas.

Parama USB ADAS DVR

Su į Priekį Susidūrimo Perspėjimo Sistema, Priekinių Transporto priemonės Įspėjimas apie išvažiavimą, tai užtikrina jūsų saugumą kelyje.Kai setup, tai vaizdo diktofonas gali įrašyti vaizdo įrašus automobilio vaizdas iš priekio, įskaitant ir galimus nelaimingus atsitikimus, teikiant vairavimo saugumą.

Paramos HAINAUT 1280*720 Galinio vaizdo Kamera

Kai automobilis įjungia atbulinę pavarą, tai ekrane bus perjungti į galinio vaizdo su parkavimo linijų automatiškai.

Paramos Bluetooch

Bluetooth tai technologija, skirtų belaidžio ryšio signalų perdavimo diapazonas iki 10 m.Bluetooth leidžia jums klausytis muzikos, įrašyti į jūsų telefoną ar MP3 grotuvas su Bluetooth, per automobilio akustinę sistemą.

Paramos Carplay (Neprivaloma)

> Jis leidžia jums naudoti "iPhone" protingai ir saugiai į savo automobilį.

> Leidžia naudoti navigacijos, priimti skambučius, siųsti ir gauti pranešimus, ir klausytis muzikos, o jei nenukrypsime.

> Pastaba: Zlink yra neprivalomas.Reikia, paklausti su mumis dabar!

Paramos Veidrodis Nuorodą

> Parama Veidrodis Nuorodą, "Android" ir "iOS"

> Bet kokį turinį iš "Android" ar " IOS " išmanųjį telefoną, gali būti atlikta ant šio įrenginio ekraną ,todėl ou galite žiūrėti vaizdo įrašus, thr didesnis ekranas , android telefoną, jūs netgi galite pasiekti dvikryptis valdymo pultas su USB laidu prie savo telefonų knygos , žemėlapis , muziką ir dar daugiau.

remti HD 1080P vaizdo ekranas.Build-in wifi mėgautis muzika ir vaizdo įrašai tinkle.Paramos rodymo iš USB ir SD Kortelės.Laikmenų Formatas:JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,ebs.

Priedai

DUK

Šiltas ir svarbūs patarimai:

1. Kodėl jūs turite kainos tokios mažos, jūsų parduotuvėje?

Mes turime mūsų pačių gamykloje Kinijoje, ir pagrindinės dalys; gaminame prietaisai (pavyzdžiui, ekrano ir galvos vienetas ir pan.) mūsų gamykloje.Taigi, produktų kaina yra mažesnė, nei kitų bendrovių.Kitas ir svarbiausias priežastis, dėl žemos kainos yra mūsų noras prašome Automobilių DVD pirkėjų ; šiais metais mes pradėjome kurti DVD rinkoje, ir mes tikimės, kad, ačiū, kad mūsų žemos kainos strategija, daugiau automobilių savininkai galės įsigyti NaviFly produktus.

2.Jei jums nepatinka produktas, ar galima grįžti?

Jei nesate labai patenkinti įsigyti galite grąžinti prekes.Siųsti jį į mūsų sandėlį , jei tai bus neįmanoma grąžinti pinigus per Baltijosvm.lt, mes jį grąžinti į atminties kortelę.Nesijaudinkite, mes branginame savo reputaciją labai daug, ir todėl mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas mūsų klientams.

3.Kodėl gi ne jums atsakyti į mano pranešimus?

Darbo laikas mūsų biuras: nuo 9:00 iki 18:00 Kinų metu; Labiausiai tikėtina, kad mes ne jums atsakyti, nes rašote, kad mus laiko.Prašome palaukti akimirkos, kai tik specialistas mato savo pranešimą, jis bus iš karto atsakyti į jūsų klausimą!

4.Kodėl nėra garso po įdiegimo ?

Jei jūsų automobilis turi optinio pluošto sistema, prašome judėti optinio pluošto kabelį prie mūsų jungtis."android" sistemos perduoda garsą per AUX arba AMI.Prašome įvesti atitinkamą kanalą sistemos parametrai.

5.Kodėl Audi sistema ekranas neįprastai?

Nes dydis Android ekranas yra 10.25 cm, kuri skiriasi nuo dydžio originalios automobilių, įdiegus ekraną, jums reikia nustatyti rezoliuciją rungtynės.Prašome įvesti gamyklinius parametrus, slaptažodis yra 2109, pasirinkite atitinkamą modelis

Žymos: audi a6 2007, q2, "android" audi q5, android e39, paprastas galvos vienetas, carplay audi a3 "android", audi a4 touch, opel vectra psss, stereo gps audi a4 b8, "Android" headunit.

Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
RAM 4G
"Audi" Modelis A4
Ekrano Dydis 10.2"
Elemento Dydis 10.25 Colių
Medžiagos Tipas Metalo ir Plastiko
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Audi
Sąsaja Plug and play
ROM 64G
Din Vienas Din
Skaitmeninės Medijos Formatas mp4
Prekės Pavadinimas navifly
Max Išorinė Atmintis 128G
Įtampa 12V
Operacinės Sistemos "Android"
Rezoliucija 1920*720
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
A4 Metų 2015 m.
TF/Micro SD Lizdas 2
Prekės Svoris 3kg

Parašyti atsiliepimą

10.25 colių 1920*720 IPS ekranas Android Octa-Core galvos vienetas 4G į Brūkšnys Automobilių gps Multimedijos Audi A4, A4L A5 2009-2016

10.25 colių 1920*720 IPS ekranas Android Octa-Core galvos vienetas 4G į Brūkšnys Automobilių gps Multimedijos Audi A4, A4L A5 2009-2016

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti