Parduotuvė pagal Kategorijas

Požeminis Metalo Detektorius Aukso Detektoriai Vandeniui Nešiojamą Treasure Hunter Detektorius Archeologinės Vietos Nustatymo Priemonė

Nauja

€136.66

JY1911060512

2019 m., naujas nuotolinio požeminis metalo detektoriai lobių detektorius didelio tikslumo lobių paieškos detektorius Gaminio specifikacijos

Produkto Pavadinimas: Metalo Detektorius

Nustatymo tipas: aukso, sidabro, vario ir brangakmenių

Paieškos sistemos: mikrokompiuteris CPU kontrolės ir atspindi laidumas

Paieškos diapazonas: 6000m

Aptikimo gylis: 100 m

Paieškos diapazonas: 1000 m

Darbo galia: 12V, 1600mAh

Darbo dažnis: 5.6-6KHz

Signalo dažnis: 360-440Hz

Įkrovimo laikas: 10-12 valandų

Nustatymo tipas: auksas, sidabras, varis, brangakmenio

Apmokėjimo būdas: priemonę įkraunama baterija sumontuoti, tiesiogiai prijungtas prie įkroviklio, galite imti, įkrovimo laikas 10-12 val.

Pagrindiniai produkto savybės:

1. Stipriausias produktas core, protingas modulinės operacija

2. Galingas + Patogumas + Efektyvumas + Greitis

3. Lengva naudoti ir greitai paruošimas, dviguba antena, signalas stipresnis, aukštos aptikimo jautrumas

Zondavimo gylis

Didžiausias aptikimo gylis-apie 20 metrų

Šis instrumentas gali aptikti ne mažiau kaip 3,5 m 5 cm * 5 cm objektas.

30 cm * 30 cm objektas, jis gali aptikti, 5-8 metrų, ir jei dydžio objektas yra palaidotas ilgą laiką, jis gali pasiekti 20 metrų.

Jei objekto plotas yra didesnis, jo gylis aptikimo bus giliau.

Įkrovos bandymas

Atidaryti priimančiosios

Kai priimančiosios ir paieškos jungiklis, dirbti indikatorius paieškos pradės mirksėti; kai vario pozicija pasirinkta dėl šeimininko, atitinkamą vario indikatorius paieškos bus šviesa, ir tada pasirinkite kiti sidabro, aukso ir brangakmenių pozicijas dėl šeimininko.Atitinkamas rodiklis paieškos bus apšviesti.

Jei pavaros pasirinkta dėl pagrindinio bloko ir atitinkamas rodiklis paieškos nėra įjungtas, priimančiosios ir paieškos gali būti mažos baterijos ir turi būti mokama.Jei pirmiau minėtos sąlygos yra normalios, priemonė yra normalus ir gali būti naudojamas su savimi.

Naudoti siųstuvas

Galia yra įjungimo mygtuką (kai prietaisas nenaudojamas, jungiklis turi būti įjungtas)

Prašome pasirinkti metalo, kurį norite nustatyti pagal pradinio metalo, kurį norite nustatyti.

pastaba:

(Negali pasirinkti dviejų rūšių metalų, tuo pačiu metu), Priešingu atveju, prietaisas bus pažeistas, todėl jokių garantijų.

Priimančiosios naudoti

Tiesiog įjunkite maitinimo jungiklį.Ji gali būti nustatyta, pasirenkant metalo kategoriją pagal originalą siųstuvas.

Veikimo būdas

Pakabinti pagrindinį įrenginį vertikaliai ties juosmeniu ir stenkitės, kad jis lygiagrečiai į kojas.Jei darbo paieškos priemonė su dešine ranka, pakabinti jį dešinėje juosmens.Jei veikia su savo kaire ranka, pakabinti jį ant kairiojo šono.Pastaba: Pašalinti metalinių objektų, tokių kaip mobilieji telefonai ir pagrindinių grandines.

2. Teisingai naudoti tracker paieškos:

Į paieškos tilts iki 1-3 laipsnių; laikydami paieškos, ranka turėtų apkabos, kūno, nereikia purtyti; kai vaikščioti, atkreipti dėmesį į nuskaitymo greičio, jei greitis yra lėtas, judėjimas yra ne pakankamai, tai bus ne polarize priemonė.Ir jei greitis yra pernelyg greitas, jis trukdo atradimas zondas;

Nes priemonės rankena laisvai suktis, vėjas netrukdytų Deksa.Todėl šią priemonę, bus taikomos tam tikrų trukdžių, kai ji yra naudojama vėjuotomis sąlygomis.Šio poveikio priemonė yra glaudžiai susijusi su subjekto valdymo įgūdžius nuskaitymo.

Pasirinkite patogią pozą ir stovėti ant žemės, laikymo priemonė, su savo ranka, ir alkūnės turi būti stipriai pritvirtinti prie pusės kūno.Pastaba: turite šią priemonę prieš savo kūno, leidžia priimančią anteną, turėti pakankamai erdvės atsiskleisti, ir tegul antenos pakreipti šiek tiek žemyn nuo horizontalios.Šis kampas yra maždaug 2 iki 10 laipsnių.Kaip minėta pirmiau, turintis priemonė, skenavimo labai lėtai lanko, o tekinimo sau.Šiuo metu zondas alkūnė visada turėtų būti stipriai pritvirtinti prie abiejų kūno pusių, ir ji yra pakankamai, kad savo ruožtu 40 laipsnių iki 60 laipsnių.Pastaba: detektorius turi būti pasukti lėtai ir išlaikyti kūno pastovi.

3. Standartizuoti jūsų nuskaitymo veiksmus.Pirma, leiskite imtuvo anteną praplėsti teisingai.Su priėmimo antenos priešais jus, skleisti 90 laipsnių į savo kūną, o ne nukrypti į kairę ir į dešinę.

Kai antena yra siekiama tikslo, priemonės bus užrakinti, nors jūs ir toliau zondas visoje tikslą.Kai manote, kad šis užraktas yra galiojantis, jums prisiminti šio kryptimi.Tada, perkelti priemonė, apie 10 metrų į kairę ar dešinę, kartoti procesą fiksavimo tikslinės tik paminėta.Stebėti fiksavimo kryptimi, šiuo metu.Sankirtos dviem kryptimis yra palaidotas poziciją, tikslą.

5. Jei manote, kad yra tam tikras kompensuoti konkrečios vietos, jūs tiesiog matuojant, galite užrakinti jį iš kito kampo.Jei objektas yra per 10 metrų, jums bus lėtai ir sklandžiai, atlikite vieną iš nustatytais maršrutais.Kai jums perduoti tikslas ir yra tiesiai virš jos, priemonės antena bus sūpynės iš abiejų pusių.Pozicija matuojamas šiuo metu yra labai tikslūs.

Žymos: spyro, detektorius veleno, detektorius aukso, vandens įrodymas metalo detektorius, aukso medžiotojai tiksliai, detektorius, metalo, mileseey diapazono ieškiklis, detektorius po vandeniu, ieškoti metalo detektoriai., 4030 md.

Modelio Numeris Metalo detektorius
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Su LCD Ekranu Ar Ne No
Prekės Pavadinimas MiLESEEY

Parašyti atsiliepimą

Požeminis Metalo Detektorius Aukso Detektoriai Vandeniui Nešiojamą Treasure Hunter Detektorius Archeologinės Vietos Nustatymo Priemonė

Požeminis Metalo Detektorius Aukso Detektoriai Vandeniui Nešiojamą Treasure Hunter Detektorius Archeologinės Vietos Nustatymo Priemonė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti