Parduotuvė pagal Kategorijas

LukLoy Šiuolaikinės Spalvinga Pakabukas Šviesos Pakabukas Lempa, išplėštais Valgomasis Sala Miegamojo Kambarį Fojė Studija Kavinė Baras

Nauja

€52.49

Svarbus Priminimas

Kas bus jūsų sklypas?Priedai veltiniams, vilna Lempa x1 Dovana - Lemputės x1 (pakeitimo arba garantija yra) Kaina virš apima vieną priedai veltiniams, vilna lempa tik.Mes siūlome nemokamą lemputė jums išbandyti lempos, bet atkreipkite dėmesį, kad mes atsiprašome, mes negali pasiūlyti garantija paslauga nemokama lemputės.Prašome, pasirinkite skaičių lempos norite bazė jūsų poreikius.Mokesčių ir importo mokesčiai: Paprastai nebus jokių mokesčių į šio produkto.Tik vartotojams iš Brazilijos ar Švedija gali būti imamas mokestis, ne išimtis pasienio tarnyba savo šalių papročius.

Mes tik norime įtikinti, kad pasirinksite mus!

Mes turime perdirbtų produktų su TRIPLE gruntas ir KETURIS KARTUS topcoat.Dabar jie yra dėvėti, atsparus ir išnyks-nemokamai.Mes žinome ne vieną, pavyzdžiui, rūdžių, todėl mes naudojame mūsų pasirinktą nerūdijančio medžiagos tik.Mes džiaugiamės galėdami jus pamatyti dalį savo kelią su rūdžių.Jūsų Saugumui AR rūpi mums.Štai kodėl mes naudojame CE/UL sertifikuota laidus ir lizdus atsikratyti elektros gedimas.Mes visada su jumis; mūsų griežtai atrinkti operatorių darys viską, kad pasiūlyti po pirkimo paslaugos.Jokių rūpesčių, jei turite į problemas, susijusias su mūsų produktais.

Atkreipkite dėmesį, kad mes G9 lempučių bazę apie šį produktą.

Dydis Informacija

Laido Ilgis Pritaikymas Paslauga, teikiama PAGAL PRAŠYMUS Prašome palikti pranešimą pastaba viduje, kad arba susisiekite su mūsų operatoriams, ir pasakykite mums savo pageidavimus dėl laido ilgis.Kita vertus, mes paruošime 1.5 m ilgio laidas skirtas jums.

Mes taip pat daryti žibintai su įvairių spalvų ant atvejais ir apačioje atvejais.Prašome susisiekti su mūsų operatoriai po apmokėjimo, jei norite, kad lempa su spalvomis lentelėje.

Galerija

DUK

Mokesčių ir importo mokestį

Paprastai nebus jokių mokesčių į šio produkto.Tik vartotojams iš Brazilijos ar Švedija gali būti imamas mokestis, ne išimtis pasienio tarnyba savo šalių papročius.

Pristatymas

Mūsų kainą įeina nemokamas pristatymas pagal mūsų pasirinktą kurjeriai.Tiesiog palaukite, kol jūsų kurjeriai pristatyti stuff į jūsų duris.

Produktus gavo bloga padėtis

Daugelis atsiprašymą, jei, kad padarė atsitikti.Prašome susisiekti su mūsų paslaugų operatoriai per Baltijosvm.lt pranešimas už bet kokius nuostolius ar gautas prekes, su skaldytų, mes atsiųsime naują arba naujas pakeitimas (jei taikoma) jums.Mes super dėkojame, kad susisiekti su mumis, kai jūs patenkinti jokių problemų su mūsų produktais, kaip veikia ginčų dėl Baltijosvm.lt.

Žymos: ss41f, priedai veltiniams, vilna lempa, virtuvės lempos, lukloy pakabukas, yanghang, ss49e, 41f, lempos ligh, 41f salė jutiklis, lukloy šiaurės.

Yra Pritemdomi No
Technics Dažytos
Lempų Gaubtų Spalvos Rožinė
Pagrindo Tipas G9
Vieta Viešbučio Kambarys
Garantija 2 Metai
Medžiaga PP/Plastiko
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos šaltinių skaičius 1
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Apdaila Nikelio
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris S3-SS-41
Įtampa 90-260V
Sertifikavimo BMK
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas LukLoy
Apšvietimo Srityje 3-5square metrų

Parašyti atsiliepimą

LukLoy Šiuolaikinės Spalvinga Pakabukas Šviesos Pakabukas Lempa, išplėštais Valgomasis Sala Miegamojo Kambarį Fojė Studija Kavinė Baras

LukLoy Šiuolaikinės Spalvinga Pakabukas Šviesos Pakabukas Lempa, išplėštais Valgomasis Sala Miegamojo Kambarį Fojė Studija Kavinė Baras

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti