Parduotuvė pagal Kategorijas

Vasarą Vyrai UPF 50+ Apsauga nuo Saulės, Kepuraitė Platus Kraštų Žvejybos, Žygiai Skrybėlę Su Kaklo Atvartu Kaklo Padengti Kibirą Skrybėlės 1

Nauja

€4.13

Ypatybė:

1. [UPF 50+ Apsauga nuo Saulės] 5.5 colių pločio kraštų saulės, skrybėlę, nuimamas kaklo juostos ir kvėpuojantis paviršius juostos suteikia puikų UV apsauga, siekiant apsaugoti jūsų veidą, ausis ir kaklą nuo kenksmingų UV spindulių ir erzina vabzdžių įkandimų.Moterų saulės, skrybėlės lauko veikla turi puikų našumą ir stiprus UV apsauga.Jie gali suteikti 360 laipsnių apsaugos nuo saulės ir yra jūsų galutinis lauko kompanionas.

2. [Puikus Size] galvos perimetras yra 21.26 -24.41. patogios ir tinka daugumai moterų.Reguliuojamas ilgas smakro dirželis su užtrauktuku leidžia jums tinkinti formą ir išvengti dėvėti skrybėlę ant vėjuotomis dienomis.Arklio uodega atidarymo gale yra kruopščiai sukurta moterims.

3. [Bendra funkcija], Jūs galite lengvai pašalinti kaklo sparno ir kaukę, paspausdami mygtuką.Karūnos gali būti traukiama į saulės skydelis.Jums patiks tai, kad jis yra naudojamas kaip beisbolo kepuraitę arba skydelis.Šis pažangus dizainas leidžia jums užbaigti bet kokios aprangos bet kokiai progai su šiuo skrybėlę.Renkantis tinkamiausią tipas priklauso nuo jūsų apsaugos poreikius ir veiklą.

4. [Lengvas ir kvėpuojantis] Moterų lauko saulės skrybėlės yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio audinio, kuris yra ultra lengvas, kvėpuojantis, atsparus vandeniui, greitai džiūstantys, ir patogūs dėvėti.Drėgmės wicking diržas yra skirtas greitai wick prakaito toli išlaikyti savo kakta sausa.Specialaus tinklinio jus kietas ir atsparus vandeniui danga, todėl jis tinka naudoti, jei dulksna.

5. [Sulankstomas & Praktinių] Nešiojamų ir lengvas dizainas, jis gali būti lengvai susukti į kompaktišką dydį, kuris yra labai patogu įdėti į bet kurią piniginės, kuprinės ar rankinės.Vasaros saulė kepurės yra pats geriausias pasirinkimas kasdieninę veiklą ir lauko sporto, pavyzdžiui, žvejyba, alpinizmas, žygiai, sodininkystė, kempingas, kelionės, valtys, medžioklė, paplūdimiai, parkai, golfo, teniso, "safari" ir t.t.

Specifikacija:

Medžiaga:Nailonas Greito Džiovinimo Audinio

Sporto Tipas:Kempingas,Žygiai,Žvejyba,Valtys,Medžioklė,Plaukimo

Spalva:Žalia,Chaki,Šviesiai Pilka/Juoda,Tamsiai Pilka/Juoda,Juoda

Tema:Sportas

Lytis:Moterims,Vyrams,Unisex

Hat kraštų skersmuo-ne didesnis kaip 36 cm

Hat kraštų ilgis:10cm

Sklendės ilgis:25cm

Bžūp perimetras:55-60cm

Supakuota:Opp krepšys

Pastaba:

D ue į ekraną skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti

Supakuoti apima:

1 x atvartu skrybėlę

Žymos: pop persirengti, galia ac dc 15v 6a, "toyota" 22r atstatyti, wench kostiumų auksas, lg k8 atveju vimpire, marškinėliai japonijos kiaušinių, leopard satino suknelė, teaware nustatyti 4 puodeliai, strypas 280mm.

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS

Parašyti atsiliepimą

Vasarą Vyrai UPF 50+ Apsauga nuo Saulės, Kepuraitė Platus Kraštų Žvejybos, Žygiai Skrybėlę Su Kaklo Atvartu Kaklo Padengti Kibirą Skrybėlės 1

Vasarą Vyrai UPF 50+ Apsauga nuo Saulės, Kepuraitė Platus Kraštų Žvejybos, Žygiai Skrybėlę Su Kaklo Atvartu Kaklo Padengti Kibirą Skrybėlės 1

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti