Parduotuvė pagal Kategorijas

Atsitiktinis Vaikų Kuprinė atspari Vandeniui Nailono Paauglių Mokyklos Maišą Mergaitėms Mielas Lėlės Užtrauktukas Mokyklos Kuprinė Mochilas 6603

Nauja

€15.39

CHUNLONG 2020 Naujų Vaikų Kuprinė atspari Vandeniui Paauglių Mokyklos Maišą Mergaičių Gražių Užtrauktukas Mokyklos Kuprinė Mochilas

Prekės:CHUNLONG Modelis: 6603 Tipas: Vaikų Mokyklos Kuprinė Stilius: Mada, Mokyklos, Kasdien Taikoma scenos: mokykla, kelionės, laisvalaikio Spalvos: Rožinė, Žalia, Mėlyna, Violetinė, Pilka, Tamsiai Pilka Gaminių dydis: 42cm(16.5 coliai)x30cm(11.8 colių)x15cm(5.9 colio);(A4/katalogas/ pad/14inch nešiojamas yra visiems tinka ši kuprinė) Talpa: 18.9 L Grynasis svoris: apie 0,6 kg Medžiaga: 100% vandeniui atsparus Nailono medžiagos, Atgal: Ortopedinė Back (sveikas ir kvėpuojantis)

Drop laivyba

Mes esame Factory Outlet,mes paramos lašas laivybos.Jei turite daugiau užsakymų,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo .Galite pateikti užsakymą,Tada palikite mums žinutę, prieš jums mokėti,mes suteiksime jums nuolaidos ir keisti kainų už užsakymą.

Pristatymas

1.Mes pristatymas per China Post " ir " Ali Express Standartinis pristatymas, pasiekti dauguma šalių per 15--55 darbo dienų. 2.Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas, po mokėjimo, buvo patvirtinta.Jei mokėjimo trukmė viršija terminą, užsakymas bus uždarytas automatiškai. 3. Mes suteiksime sekimo numerį, kai siunčiate užsakymą.Galite patikrinti siuntos atitinkamoje interneto svetainėje.

Grąžinimas ir Garantijos

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti. 2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. 4.Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą ( skaičius 4/5 Žvaigždės ) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums.Jei turite kokių nors problemų su prekės gausite,Prašome susisiekti su mumis pirmą,Mes jums priimtiną atsakymą kaip įmanoma greičiau.Jei jums patinka mūsų krepšys, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

Pastabos

1. Dėl skirtingų matavimo metodas, matavimo klaidų, per 3 cm yra neišvengiamas ir priimtinas; 2. Spalvos jūsų kompiuterio monitoriaus ar mobiliojo gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvų, priklausomai nuo jūsų nustatymų. 3. Modeliai iš maišo gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų laiko gaminti ir gaminti įvairių partijų.Vidinis medžiaga gali būti skirtingi.Mes pristatysime produktą atsitiktiniu būdu. 4. Normalu, kad maišelis kvepia ne pirmą kartą.Uždėjus maišelį už kelias dienas būtų kvapas išsisklaidys.

Žymos: vyrai anime krepšys, mc goth krepšys, bagpack oda, mochi squishi, bostanten nešiojamojo kompiuterio krepšys moteris, mlitary nešiojamojo kompiuterio kuprinė, min moteris kuprinė, pečių maišą, Kuprinė, medum mielas krepšiai.

Elemento Plotis 15inch
spalva Žalios, Raudonos, Rožinės, Juodos, Pilkos, Tamsiai Pilkos Spalvos,
Elemento Aukštis 42inch
Elemento Tipas Mokyklos Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris 6603
Medžiagos Sudėtis 100%
Tipas Kuprinė
Papuošalai Vienaragis Pakabukas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Tipas Kietas
Lytis Unisex
Prekės Svoris 0.6kg
Prekės Pavadinimas chinllo
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 30inch

Parašyti atsiliepimą

Atsitiktinis Vaikų Kuprinė atspari Vandeniui Nailono Paauglių Mokyklos Maišą Mergaitėms Mielas Lėlės Užtrauktukas Mokyklos Kuprinė Mochilas 6603

Atsitiktinis Vaikų Kuprinė atspari Vandeniui Nailono Paauglių Mokyklos Maišą Mergaitėms Mielas Lėlės Užtrauktukas Mokyklos Kuprinė Mochilas 6603

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti