Parduotuvė pagal Kategorijas

1pcs Telit LE940B6-RW GPS navigacijos padėties nustatymo transporto priemonės ryšio modulis Naujas originalus

Nauja

€99.24

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę---BIG ' K GPS/GSM MODULIO PROFESINĖ CO,.LTD

1pcs Telit LE940B6-RW GPS navigacijos padėties nustatymo transporto priemonės ryšio modulis 100% Naujas originalus Telit Pasiekia AT&T Sertifikavimo 300 Mbps, LTE-Advanced Automobilių Klasės Modulis

LE940B6 premjeros, naujos lizdinės formos koeficientas saugi, automobilių klasės išmaniųjų modulių galia, susijusi automobilių platformos

Londone, Detroit, Mich., Birželio 8 d., 2017 – Telit, pasaulinis veiksnys, Daiktų Internetas), šiandien paskelbė, kad LTE Cat 6 modulis gavo AT&T* sertifikavimo naudoti vežėjo Šiaurės Amerikos LTE tinkluose.Smart modulis yra pirmasis savo klasėje 300 Mbps Cat 6 automobilių klasės sprendimus sertifikuota AT&T " pažangias saugos savybes, LE940B6 suderinti su automobilių transporto priemonių planus, kurie apima reikalavimus, skirtus užtikrinti, didelės spartos mobiliojo duomenų, kad paramą naujos kartos programas, pavyzdžiui, pažangių diagnostikos, pramogų ir nuotolinis programinės įrangos atnaujinimus.

"Automobilių pramonė yra nuolat didinant baras, interneto ryšio spartą į automobilį", - sakė Yossi Moscovitz, generalinis DIREKTORIUS Telit Automobilių Sprendimus. "Kartu su didesniam greičiui, didėja reikalavimai saugumo, kokybės ir aplinkos apsaugos veiklos, kuri Telit pasiekė su LE940B6. Su sertifikavimo Šiaurės Amerikos LTE-Advanced LE940B6-NA modulis variantas, auto formuotojai gali nedelsiant pradėti tiekti automobilių modeliai Jungtinėse amerikos valstijose su šių naujų modulių."

Į LE940B6 įgaliojimus visą prijungtą automobilį platforma, remti dabartinius poreikius, o taip pat ir pažangių funkcijų, kurios ateityje leis integruoti iki dar pridėtinė vertė, telematikos ir valdomos paslaugos.Modulis gali paleisti-transporto priemonės programos viduje saugaus tvarkymo aplinkos apsaugos nuo built-in 64-bitų programų procesorius, saugojimo ir atminties.Automobilių taikomosios programos gali veikti visiškai ir saugiai dėl modulis pati apsaugotas advanced kibernetinio saugumo pajėgumai.

LE940B6 Funkcijų

Pasaulinė aprėptis: Serija apima tris multi-band, multi-mode variantai optimizuotas automobilių gamintojai, norėdami įdiegti prijungtas automobilių sprendimus visame pasaulyje.

Išplėstinė saugumo adresai pramonės poreikius: Funkcijos apima secure boot, saugi VM, saugiai, konfigūruojama šifravimo įrenginio (CEU) ir virtualizacija.

Multi-radijo prieigos technologijos ypatingo aprėptis: LTE-Advanced su Vežėjas Sujungimas (2xCA) paramos, ir 3G/2G atsarginės pristato plačiausią įmanomas ryšio technologijas, visada ant ryšio, ypač gyvybiškai svarbiose situacijose.

Saugumas-pirmiausia: Palaiko reguliavimo ir saugos standartus, taip pat grandinių įjungti atsarginiai (CSFB) 3G arba 2G suderinti su regionų reikalavimus.

Dizainas-vieną kartą ir pasirinkite modulį ir tikslią funkciją nustatyti kiekvienos rinkos ir transporto priemonės line: LE940B6 40×40 mm, LGA formos koeficientas lizdų su 34x40mm Telit automobilių modulio šeimos, siūlanti OEM arba pakopa-vienas koordinatorius, aukščiausios lankstumą spręsti ekonomines, funkcija ir regioninius reikalavimus su vieno įrenginio dizainas.

Automobilių klasės: padidinto atsparumo, mechaniškai tvirtas paketo puikias šilumines savybes efektyviam šilumos išsklaidymo.Su darbo temperatūros diapazonas nuo -40°C iki +85°C, jis tinka reikliausių programas ir aplinkas.Telit projektuoja ir gamina automobilių modulius pagal ISO TS16949 procesus, užtikrinti kokybės ir atitikties su automobilių OEM ir pakopa-vienas tiekimo grandines, reikalaujantys sertifikuoti.

Sužinokite daugiau apie LE940B6 serijos, kai jūs lankotės Telit Kabina B126 17 Metinės Prijungtas Automobilių Konferencija ir Paroda – TU-Detroito Automobilių 2017 m. birželio 7-8 d., 2017 m., o taip pat platus Telit portfelį visame pasaulyje sertifikuotas, automobilių klasės produktus.

*AT&T sertifikavimas yra susijusi tik su techninės prietaiso suderinamumą naudoti AT&T wireless " tinklo.

Apmokėjimas:galime priimti visas mokėjimo sąlyginio Deponavimo

1. Mes galime išsiųsti į viso pasaulio.Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 7-30 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų Express, tokių kaip DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT ir t.t.

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį

.

1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs gaunate juos.

Žymos: simcom, 4g stiklo modulis, arduino ethernet, 3g 4g gprs modulis, em7565, mib rcd330 plius, arduino ethernet shield, di nb, epman kuro siurblys, akcijų prekyba.

Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris LE940B6-RW
Tipas Belaidžio
Sąsajos Tipas LGA
Prekės Pavadinimas JINYUSHI
Stilius Vidaus
wirless Modemo Tipas WCDMA
Produktų Statusas Sandėlyje

Parašyti atsiliepimą

1pcs Telit LE940B6-RW GPS navigacijos padėties nustatymo transporto priemonės ryšio modulis Naujas originalus

1pcs Telit LE940B6-RW GPS navigacijos padėties nustatymo transporto priemonės ryšio modulis Naujas originalus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti