Parduotuvė pagal Kategorijas

Nemokamas Pristatymas 300LB 1.2 mm 8weaves 100M variantas Spalva Gamyklos Kaina Pintas Žvejybos Linija--SUNBANG

Nauja

€13.62

Pavadinimas Prekės Kokybės, Be Didelės Kainos Žyma

SUNBANG PADĖS JUMS SUGAUTI DIDELĖ ŽUVIS ! ! !

8 Sruogos 100 Metrų 1.2 mm

Prašome pasirinkti spalvas ir palikti pranešimą ! ! !

300LB

Visų prekių pardavimas yra didmeninės kainos.Pls palikti pranešimą abou t norimą elementą, pvz., LB, spalva ir kiekis, arba mes atsiųsime jums atsitiktiniai.Pls palikti savo teisingą pilnas pavadinimas užsakymą, ar prekės negali būti išsiųstas jums.Mes esame facory ir gali pateikti visą aukščiau itmes dideliais kiekiais.Jei norite padėti didelį užsakymą arba yra specialūs reikalavimai, pls susisiekti su mumis elektroniniu Paštu/Trademanager.

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO(alipay), "Paypal", Vakarų Sąjunga ir T/T, kaip mokėjimo būdą.E čekis vyks tol, kol pašalinta.

Ne mokėti kainą pasiūliusiam pirkėjui įspėjimai bus pranešta ir gali sukelti neigiamų atsiliepimų.Prašome užpildyti mokėjimo per 16 dienų nuo pasiūlymų pateikimo termino dienos.Jei ne, tai gali sukelti UPI( nemokama vnt), Baltijosvm.lt bus automatiškai uždaryti savo sąskaitą, jei kauptis 4 UPI s visiškai.

Prašome pasiūlymą, jeigu jūs neketinate mokėti.Kai jūs laimėjo kainos pasiūlymą jums yra saistomas i

Esame dėkingi už greitą mokėjimo ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį.

Prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo daroma

Mes laivas ir visi mūsų paketus visame pasaulyje per China Post " Oro Paštu.Ir jūs galite rasti sekimo numerį Baltijosvm.lt patys.

Pristatymas paprastai užtrunka apie 15~60 darbo dienų.Kartais uždelsimas yra neišvengiamas dėl blogo oro, šventės ir keletas netikėtų priežasčių.Jūsų supratimu, būtų dėkingi.

Susisiekite su mumis jei jums nėra gavę savo paketą daugiau kaip per 30 dienų po apmokėjimo.Mes labai atsiprašome, tačiau vežimo metu yra visiškai iš mūsų kontrolės.Aš tikrai vertiname tai, jei jūs galite palikti visus 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.

Mes nesame atsakingi už bet kokius muitų mokesčių ir panašių mokesčių.

Greitas pristatymas žemiau yra taip pat prieinama.Jei norite laivas per vieną iš jų, prašome pranešti mums ir mes apskaičiuosime, laivybos mokestis už jus.

Prašome patikrinti sklypo atidžiai, jei ji buvo sugadinta pristatymas.Jei pakuotė yra pažeista, prašome pasirašyti už jį ir nedelsdami susisiekite su mumis.

Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš atidarydami ginčų.Mes išspręsti problemą su jumis greičiausias būdas.

Visi daiktai nėra grąžinami.Už gaminius su trūkumais ar sugadintų daiktų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes padėsime jums išspręsti problemą.Bet keitimo ar grąžinimo, turėsime originalų gavimo ar įrašyti pirkimo sandorį, ir gaminys turi būti į savo pradinę būklę.Galite grįžti defektais elementų per 30 dienų nuo gavimo.Kai elementas yra gautas, mūsų Kokybės Kontrolės Departamento patikrins

Jei pakeitimas nėra, visa grąžinamoji išmoka už savikainą ir prekių grąžinimo išlaidas pašto bus suteikta.Jei norite pasikeisti jį į naują, mes išsiųsti iš karto, kai tik brokuotos prekės buvo grąžintos.

Jeigu daiktas yra nustatyta, kad sugadinta dėl netinkamo naudojimo, jis jums nereikia gauti garantija arba grąžinimo politika.

Klientų aptarnavimo laikas pirmadienis – penktadienis nuo 8 ryto – 5 p.m .Pekino standartinis laikas.

Jei turite klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes įsikūrę skirtingose laiko juostose, ir gali prireikti papildomo laiko atsakyti į jūsų klausimus.Paprastai Laiškus būtų atsakyta per 24 valandas.

Have a nice day !

Žymos: linijos spektras, Spektras, nerijos žuvys, ewe minnow, nepastovi žmogus, žuvų liniją, žvejybos corde 2mm, žoliapjovės žvejybos linija, 2mm, nerijos žuvų liniją, mono žvejybos linija, 2mm.

Su Valdovas, ar Ne No
Su Skale, ar Ne No
Modelio Numeris X86-100
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
Formos Lygis
Medžiaga Pintas Vielos
Prekės Pavadinimas sunbang
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas 300LB 1.2 mm 8weaves 100M variantas Spalva Gamyklos Kaina Pintas Žvejybos Linija--SUNBANG

Nemokamas Pristatymas 300LB 1.2 mm 8weaves 100M variantas Spalva Gamyklos Kaina Pintas Žvejybos Linija--SUNBANG

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti