Parduotuvė pagal Kategorijas

Aliuminio L-formos Greito Atleidimo Plokštė su 1/4" varžtų Canon EOS M50 Veidrodžio Kameros Priima 39mm standarto sąsaja

Nauja

€11.86

Aliuminio Lydinio L-formos Greito Atleidimo Plokštė už Canon EOS M50 Veidrodžio Kameros

Savybės: 1. Priimti aliuminio lydinio, tikslumo CNC mechaninio apdirbimo, kietojo anoduoto paviršiaus apdorojimas, sunku padalinti dizaino, nerūdijančio plieno kamera varžtais.

2. Lengvas tuščiaviduriai-out dizainas, fiksuota kamera 1/4" varžtas gali būti sugriežtinta pagal monetų, draudimo varžtas greito atpalaidavimo plokštės pusėje.

3. Įdiegus, neturi įtakos atidarymo duomenis uosto ir plug-in, ir ištraukite iš užrakto ir mikrofono kabelis. 1/4" varžtų skylės ir dirželiai skylė yra rezervuota apačioje.

4. Priima 39mm standarto sąsaja, parama YRA-QJ64/ už JZ50 ir YRA-QJ58 ultra-plonas ballhead, taip pat suderinama su standartinių ballhead, už privalomųjų atsargų reikalavimai/už KIRK/už Wimberley/už MARKINS/už SUNWAYFOTO/už kangrinpoche/už BENRO/už SIRUI ir kt.

5. Tinka Canon, skirtų EOS M50 mirrorless kamera.

Specifikacija: Elemento tipas: L-formos Greito Atpalaidavimo Plokštės Būklė: 100% visiškai naujas Medžiaga: aliuminio lydinys Svoris: Apytiksl. 83g Funkcijos Spalva: sidabrinė, raudona, Taikomų modelis: Canon už EOS-M50 mirrorless kamera.Dydis(ilgis x plotis x aukštis): Approx. 131x38x78mm/5.2x1.5x3.1in

Paketų Sąrašo: 1 x Greito Atleidimo Plokštė, 1 x Vidinį hex raktas

Žymos: canon r, eos r5, canon r6, len canon m50, Roblox, aliuminio varžtas, priimti šuo, dviračių greito atjungimo, canon m50, trikojo tvirtinimo varžtas.

Pakuotė Taip
Svoris Approx. 83g
Funkcijos Spalva juoda arba raudona
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Greito Atleidimo Plokštė EOS
Medžiaga aliuminio lydinio
Dydis Approx. 131x38x78mm/5.2x1.5x3.1in
Prekės Pavadinimas YOUTHINK

Parašyti atsiliepimą

Aliuminio L-formos Greito Atleidimo Plokštė su 1/4

Aliuminio L-formos Greito Atleidimo Plokštė su 1/4" varžtų Canon EOS M50 Veidrodžio Kameros Priima 39mm standarto sąsaja

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti