Parduotuvė pagal Kategorijas

5 Colių LED Automobilių Darbą Šviesos 48 Vnt LED Juostelės Šviesos Žetonų 9V~30 V Automobilių Žibintai Super Ryškus LED Šviesos automobiliai Motociklai Sunkvežimis

Nauja

€8.62

Funkcijos: 1. Tvirta Konstrukcija: Su aukštos kokybės aliuminio korpuso juodais dažais, nerūdijančio plieno adjustablemounting laikiklis ir IP67 atsparus vandeniui ir anti-drop objektyvas, darbas šviesos, yra patvarios ir gali atlaikyti bet kokį atšiauriomis sąlygomis.Ji turi puikią atsparus vandeniui, dulkėms, atsparus smūgiams ir antikorozinės veiklos ekstremaliomis oro sąlygomis.

2. DC 9V-30 V Darbinė Įtampa Diapazonas: Taikomas įvairių tipų sunkvežimiai, visureigiai, 4x4 džipų, Visureigių, kasybos, valtys, žemės ūkio ir sunkiųjų įrangos ir kt.

3. 48 LED Šviesos Juostelės Žetonų: 4*6in aikštėje LED šviesos juostelės naudoja pažangiausias 48 LED lustai teikti 2200LM, 6000k itin ryški balta šviesa, ir ryškumas gerokai viršija panašių produktų su 6 žetonų, 9chips.Leidžia jums aiškiai matyti, kairės ir dešinės, bet kuriuo metu.

4. IP67 atsparus Vandeniui: LED šviesos juosta priima vandeniui, lieto aliuminio karkaso ir advanced sandarinimo technologija, kuri visiškai išsprendžia daugumą lengva vandens patekimo problemas, su kuriomis susiduriama naudoti.Anti-rust ir anti-shock " funkcija, apsaugoti LED šviesos juosta nuo lietaus, vėjo ir smėlio.

5. Didelės Apšvietos: aikštėje led šviesos juostelės dėmesio atneša ilgiau apšvietimo atstumas ir platesnio regėjimo lauko, ir gali būti montuojama ant buferio ar stogo, kaip tolimosios šviesos arba atbulinės eigos šviesos.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio + LED

Spalvos temperatūra: 6000K

Galingumas: 144W

LED modelis: 3030

Skaičių Led: 48pcs

Įtampa: 9V-30 V

Šviesos srautas: 7200LM

Gyvenimas: 5000 val.

Atsparumas vandeniui: IP67

Darbinė temperatūra: -40℃-85℃

Naudojimas: automobilių/motociklų/off-road transporto priemonė/sunkvežimis/sunkvežimis/valtis

Pakavimo Sąrašas:

1 x LED Šviesos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: led juostelėmis ir, ledstrips pasiūlymą, aklas laido, 6d led juosta, led lustas 10w 30, led motociklo rūko žibintas, lli led potvynių šviesos, 7 colių led, 2w led lustas, Coquimbo.

Pozicija Vidurinis
Prašymas automobilių/motociklų/off-road transporto priemonė/sunkvežimis/sunkvežimis/valtis
Patekimo Apsaugos ip68
Spindulio Kampas Potvynių
darbinė temperatūra -40℃-85℃
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Šviesos Srautas 7200lm
Spalvos Temperatūra 3000K
Gyvenimas 5000 valandų
Tipas Darbo Lemputė
Šviesos diodų skaičius 48pcs
Įtampa 9V-30V
Galia 144W

Parašyti atsiliepimą

5 Colių LED Automobilių Darbą Šviesos 48 Vnt LED Juostelės Šviesos Žetonų 9V~30 V Automobilių Žibintai Super Ryškus LED Šviesos automobiliai Motociklai Sunkvežimis

5 Colių LED Automobilių Darbą Šviesos 48 Vnt LED Juostelės Šviesos Žetonų 9V~30 V Automobilių Žibintai Super Ryškus LED Šviesos automobiliai Motociklai Sunkvežimis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti