Parduotuvė pagal Kategorijas

4pcs/daug aukštos klasės butas COB150W dmx rgb led par šviesos diodų (led) vietoje šviesos rgb led dmx skirta profesionaliam scenos apšvietimas

Nauja

€31.57

4pcs/daug aukštos klasės butas COB150W dmx rgb led par šviesos diodų (led) vietoje šviesos rgb led dmx skirta profesionaliam scenos apšvietimas

Mes esame gamintojas scenos apšvietimas daugiau nei 10 metų, mes dirbame, rimtas požiūris, mūsų žibintai yra aukštos kokybės, mes tikriname žibintai daugiau nei 24 valandas.Po patikrinimo yra gerai, viskas yra gerai, tada mes išsiųsti prekes jums.sveiki atvykę į pirkti iš jav!

Prašome spustelėkite teisingą quantiy ir kaina, kad, ačiū!

Kiekis

Jūsų variantas

Geriausios kainos

1 gabalas

pasirinkti

Vieneto kaina 1piece

≥ 2vnt

Vieneto kaina 2vnt

≥4pcs

Vieneto kaina 4pcs

≥6pcs

Vieneto kaina 6pcs

≥8pcs

Vieneto kaina 8pcs

≥12pcs

Vieneto kaina 12pcs

≥20pcs

Vieneto kaina 20pcs

Apie pristatymo būdą: 1. Mes išsiųsti prekes jums geriausias būdas, mes pasirinkti DHL, "FEDEX, TNT ir UPS, ar Kinija Paštu jums, tada mes išsiūsime DHL," FEDEX, TNT ir UPS ar Kinija Paštu jums, norėdami išvengti didesnių muito mokesčių. 2. Pavyzdžiui, dėl prekių 23kg, JAV, geriausias būdas yra "FEDEX", "fedex" yra greičiausias pristatymas pristatymo datos, mažiausia muitų mokesčių ir mažiausias atstumas mokestis, tai yra geriausias laivybos kelią į JAV. 3. O dėl prekių 10kg ar mažesnių, kad laivas į Vokietija, Prancūzija, Italija ar Ispanija, DHL bus geriausias laivybos kelią. 4. Mes jums pasirinkti geriausias būdas jums, nesijaudinkite.Aš padariau tarptautinio verslo daugiau nei 10 metų, turiu daug patirties šioje srityje.Jei bet kokį klausimą, siųsti pranešimą į mane, aš atsakyti jums artimiausiu metu!Muitinės mokesčių ar jūs norite turėti laisvą muitinės, mokesčių, siųsti pranešimą, kad man per daug, aš esu pasiruošęs paslaugos jums geriau, tikiuosi, jums bus gražus pirkimo/pirkimo patirtį čia.

Specifikacijos

Kanalas: 3/7 DMX Kanalai

5 veikimo režimai: DMX, Auto režimu, Garso aktyvus, savarankiškas ir Master/Slave Programa: Su daug Built-in Programos Spindulio Kampas: 45 laipsnių Ctrobe: 0-20/sekundžių spalva strobe efektas Dimeris: 0-100% tamsos Ilgas tarnavimo laikas LED: daugiau nei 50.000 valandų Neto svoris:1 kg bendras svoris: 1.25 kg Gaminio Dydis: 255x285x13mm

Produkto Vaizdas

Mokėjimo

1. Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo dėl Baltijosvm.lt.ir tikėtis, kad sumokėti per 4 dienas nuo pirkimo.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad pašto išlaidos NĖRA grąžinamos.

Pristatymas

1. MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou Kinijos.Vežėjas DHL:2-4 Dienas, UPSS:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas.Ekonomiškas Vežėjo "Fedex" yra pirmasis mūsų pasirinkimas.

~~~, prašome susisiekti su mumis prieš perkant, jei esate Baltijosvm.lt išskirtinis šalių~~~

2. Jei perkate kelis elementus, galite išsaugoti krovinių kiekvienam papildomų elementų.Jei perkate 12pcs ar daugiau ir tik tada reikia tik 1 vartotojo vadovas jums sutaupyti 11 vartotojo namual, galite sutaupyti$1 dėl Energijos Taupymo.

3. Mes laivas Baltijosvm.lt adresas TIK, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Baltijosvm.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

4. Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų gamykloje ranka/durų, jei paliksite IŠSAMŲ GYVENA ADRESAS SU GALIOJANČIU, KONTAKTINIO TELEFONO NUMERĮ, bet ten kažkada paketo gal nepavyko iš siuntimu, mes atkreipti dėmesį susisiekti su savo vietos pašto sistemos arba Muitinės gauti savo siuntą., prašome susisiekti su mumis prieš mokėti.

5. Laivybos Laikas

- Užsakymų šeštadienis-ketvirtadienis - Mokėti iki 1:00 pm Pekinas Laiko ir gauti ANTRĄ DIENĄ PRISTATYMAS!

- Užsakymų Penktadienis - Laivai, Sekmadienis.

- Mes imsimės nuotraukas ir vaizdo įrašus, ir bus atsiųsti į jūsų el. pašto iki pristatymas, patikrinti, ar viskas su jumis.Po patikrinimo yra gerai, viskas yra gerai, mes PRISTATYSIME prekes.

-Jeigu norite ją grąžinti, arba norite pirkti kitus produktus pakeisti elementus, jums jau apmokėta, prašome pranešti mums prieš 9:00 pm Pekino Laiku.Arba jums bus sumokėti krovinių vežimo, kurie įvyksta.

- Mes E-Paštas ir pranešimų sekimo numerį, jūs antrąją dieną pristatymas.

6. Jei esate iš Brazilijos, prašome pateikti mums jūsų CPF numeris, ačiū iš anksto.

7. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. -Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.

-Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

8. Prašome pranešė, kad už 110V/220V/240V produkto, kai užsakymą.Visi mūsų produktai yra AC110-240V.Jei jums reikia kitos specialios volt produktus, prašome susisiekti su mumis/prieš užsakymus.

9. Prašome laikyti įstatymo projektą, laivybos, jeigu prekės yra sugadintos, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas.Visos prekės, kai laivybos gamyklos yra geros sąlygos, prašome kreiptis į vietos vežėjas ir paprašyti sumokėti kompensaciją per 3 dienas, gavus prekes.

Žymos: dmx led, diskoteka grindų, led rgb, kontrolės dmx, kompanionas lėlės, artnet, dj mikšeris, led, senoviniai lubų lempa, dj, led.

Objektyvo kampas 60 Laipsnių
Bendra Galia 150w
Galia 150w
Funkcija DMX 512, strobe, master/slave, auto run, garso aktyvus.
led 9x9w rgbw 3in1 ir COB30W 2in1 šviesos
Prekės Pavadinimas gzbestlight
Bendras svoris 1.2 KG
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
spalva RGB ir RGB spalvų maišymo
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Įtampa AC90-240V 50-60Hz
Modelio Numeris BT-LP150
blykstės 0.2-16 kartų/sekundę
Kilmės KN(Kilmės)
Kanalai Išplėstinė 3/7 kanalai
Stilius DMX Scenos Šviesos
Neto Svoris 1.15 KG

Parašyti atsiliepimą

4pcs/daug aukštos klasės butas COB150W dmx rgb led par šviesos diodų (led) vietoje šviesos rgb led dmx skirta profesionaliam scenos apšvietimas

4pcs/daug aukštos klasės butas COB150W dmx rgb led par šviesos diodų (led) vietoje šviesos rgb led dmx skirta profesionaliam scenos apšvietimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti