Parduotuvė pagal Kategorijas

3PCS/Set Dresser Stalčių Saugojimo Organizatorius Nailono Spinta Saugykla Organizatorius Nustatyti Stalčių Dozatorių Rinkinys Undergarment Kojinės

Nauja

€3.59

Kulka Taškų: 1、Bauda Audiniai: spinta saugykla organizatorius rinkinį funkcijų, aukštos kokybės audiniai, švelniavilnių akių, baudos kūrinys, sklandžiai siūlėmis, kuris yra patvarus.

2、Praktinis Naudojimas: nustatyti funkcijos 3 rūšių spinta saugykla organizatoriai, kurie puikiai visiems kasdien apatiniai, ir nustatyti, gali būti plaunami, be kvapo.

3、Bauda Išvaizda: spinta saugykla organizatorius nustatytas funkcijas baudos išvaizdą būti praktiška naudoti.

4、Atnaujintas Komplektacija: vidinis tinklelis yra padidėjęs ir tobulėjo, o talpa yra modernizuotos, trimatę struktūrą nustatyti, tiesiai, ir ji gali būti priimami savarankiškai, be deformacijos.

5、Platus: nustatytas funkcijas saugojimo kamerų, kurios gali būti naudojamos apatinis trikotažas, kojinės saugykla, ir nustatyti, yra švari ir tvarkinga.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Spinta Saugykla Organizatorius Rinkinys

Medžiaga: nailonas

Standartai: 6 tinklus, 7 tinklai, 11 tinklai

Dydžiai: kaip parodyta paveikslėlyje

Talpa:

6 tinklo liemenėlė laikymas: 6 liemenėlės gali būti saugomos, kasdien puodeliai gali būti įdėti į

7 tinklelis kelnaitės saugojimas: 14 kelnaitės gali būti saugomi, vidinis tinklelis yra padidintas siekiant padidinti pajėgumus

11 tinklo kojinės saugojimas: 22 porų kojinių gali būti saugomi, žieminės kojinės taip pat gali būti pateikiami

Panaudojimas: apatiniai drabužiai, kojinės saugojimas

Pakavimo Sąrašas:

1 * Spinta Saugykla Organizatorius Rinkinys (3pcs/komplektas)

Pastaba:

Dydis: produktas yra išmatuotas rankiniu būdu, todėl yra tam tikra paklaida, bet, kad neturės įtakos normaliomis produkto naudojimo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: moteris saugojimo organizatorius, suede stalčių dozatoriais, multi saugyklos apatiniai dėžutę, lentyna kambario dozatoriais, stalčių odininkas, stalčių organų, stalčių pertvaros dozatoriais, stalčių spinta organizatorius, folija saugojimo organizatorius, ritė lauke organizatorius.

Medžiaga Nailonas
Dydis Underwear storage boxes
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3PCS/Set Dresser Stalčių Saugojimo Organizatorius Nailono Spinta Saugykla Organizatorius Nustatyti Stalčių Dozatorių Rinkinys Undergarment Kojinės

3PCS/Set Dresser Stalčių Saugojimo Organizatorius Nailono Spinta Saugykla Organizatorius Nustatyti Stalčių Dozatorių Rinkinys Undergarment Kojinės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti