Parduotuvė pagal Kategorijas

PCIE ESATA SATA III Plėtros Plokštę PCI-E, SATA3.0 6Gb/S PCI-E Express " Adapterį ASM1061 Chipest PC

Nauja

€9.60

PCIE ESATA SATA III Plėtros Plokštę PCI-E, SATA3.0 6Gb/S PCI-E Express " Adapterį ASM1061 Chipest PC

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1. ASM1061 PCI Express, SATA-3 plėtimosi kortelės, galite naudoti naujausias ir greičiausias 6Gb/s kietojo disko pramonėje.Tuo pačiu metu, tai yra atgal suderinama su tradiciniu SATA 1.5 Gb/s, arba SATA 3 gb/s diskų.Jis naudoja paties laidai ir jungtys, nes ankstesnės kartos SATA supaprastinti integracija

2. ASM1061 PCI Express yra vieno lusto SATA plėtros kortelę, iš PCI Express du SATA Gen III 6Gb/s kanalą priimančiosios valdikliai, teikiantis serverio lygmens funkcijas, staliniai kompiuteriai

3. Be to, "PCI Express 2.0" turi dvigubai pralaidumą esamų PCI Express magistralės, greitesnį duomenų pralaidą.Jis bus padidinti sistemos efektyvumą kas tipo kompiuterio vartotojas.Kiekvieną PCI Express 2.0 kanalo gali teikti iki 500MB/s pralaidą.Ji taip pat yra atgal suderinama su ankstesnės kartos " PCI Express 1.0 technologija

4. PCI Express reikalauja lizdą V2.0 arba didesnis.Greitis V1.0 neviršys 250M.Ar PCI Express X1 arba X16, kaip ilgai, kaip yra, V2.0 versijos, laisvai X16 lizdas gali būti tiesiogiai įterpiamas į X16 lizdą.

5. Plokštė BOIS nustatymas: SATA režimas turi būti pakeistas į AHCI, nors kai kurie plokštė PCI-E 2.0 versija, bet BOIS neleidžia, didelės spartos duomenų perdavimo režimas pagal nutylėjimą (Gen2 didelės spartos režimą), turi būti įjungtas rankiniu būdu

6. "Windows XP / Vista / Win 7 / Win 8 / Server 2003 / Server 2008 R2"./"Linux" 2.6.x ir aukščiau, viena turima PCI Express lizdas

Specifikacija:

Pavadinimas: PCIe SATA 3.0 išplėtimo plokštę

Lustas: ASM1061

Duomenų perdavimo greitis: 6000Mbps

PCB Dydis: 67 x 68mm

Produkto svoris: apie 45g

spalva:Juoda

Medžiaga:ABS+Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x PCIE SATA3.0 Plėtimosi Kortelės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Baltijosvm.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Baltijosvm.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: 633anhmw, sata kortelių išplėtimas, pci express x1, sušaldyti olaf, esata, sd pci e, pci sata į, mini pci-e, gn250, pcie sata.

Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas olaf
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

PCIE ESATA SATA III Plėtros Plokštę PCI-E, SATA3.0 6Gb/S PCI-E Express

PCIE ESATA SATA III Plėtros Plokštę PCI-E, SATA3.0 6Gb/S PCI-E Express " Adapterį ASM1061 Chipest PC

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti