Parduotuvė pagal Kategorijas

1400W be Alyvos Elektros Oro Fryer Elektros Oro Fryer 5.2 L Deep Fryer LED Skaitmeninis Oro Fryer Jutiklinis Ekranas, Laikmatis, Temperatūros Kontrolė

Nauja

€58.75

TYPE1:

Ypatybė:

- SVEIKAS, KEPIMUI:

LCD Skaitmeninis Oro Fryer naudoja ciklono greitai veidrodėliai oro maistą sveikas mažai riebalų versijos jūsų mėgstamiausia maisto produktus, naudojant šiek tiek ne naftos

- 200°C KARŠČIO NUSTATYMAS,MAILIUS GREITAI:

greitai įkaista iki 200°C ir 400°C, kuko savo maistą iki 70% greičiau nei tradicinių gaminimo būdus.

- ORO KEPTI, 75% MAŽIAU RIEBALŲ:

Oro fryer su karšto oro cirkuliacinis sistema, kad jūsų maisto gaminimo visomis kryptimis ir tolygiai kaitinamas su šiek tiek aliejaus, nr. aliejumi.MAŽIAU RIEBALŲ,DAUGIAU SVEIKIAU.

- PUIKUS 7 MAISTO GAMINIMO REŽIMAI:

Virėjas visų mėgstamų patiekalų bėdų ir vargo nemokamai, pasirenkant iš anksto nustatytas maisto gaminimo režimai, garantija puikus valgio.Tai apima Vištienos, Traškučiai, Žuvis, Kepsnys, Krevečių, Kiaulienos .

- SKAITMENINIS SKYSTŲJŲ KRISTALŲ EKRANAS :

Pasirinkite iš 1 6 preset maisto gaminimo režimai, nepriklausoma temperatūros kontrolę ir intuityvus gaminimo laikmačiai su paprasta naudoti, skaitmeninis displėjus.

- NUIMAMAS plauti INDAPLOVĖJE KREPŠELĮ (5.2 L Keptuvėje su 3.6 L Krepšelio)

Uten Oro Fryer yra įrengtas nuimamas plauti indaplovėje non-stick dengtos virimo krepšį ir pan, ir taip mygtuką apsauga nuo netyčinio pašalinimo krepšelį ir puodą.Jis yra lengvai perkelti karšto maisto į lėkštę, todėl būkite tikri, kad naudojasi jūsų maisto gaminimo laiką ir be jokių jaudintis dėl saugos.

- COOL TOUCH RANKENA:

Su 3.6 L nuimamas krepšys leidžia jums greitai ir lengvai pašalinti savo fryer krepšelį pasiruošę ištuštinti savo maistą ant jūsų stalo, o cool touch rankena reiškia, kad jūs galite traukti į krepšį ir fryer toli su laisvai ir nesirūpindami rankena yra per karštas liesti.

- DAUGIAFUNKCĮ KARŠTO ORO KROSNELĖ:

Ne tik kepti, bet grotelių, kepti, garo ir net kepti savo sudedamųjų dalių su šio Oro fryer.Tai yra puikus virtuvės pagalbininkas, kai paruošti patiekalai savo šeimos ar linksminti savo draugus.

- LENGVA VALYTI:

Didelis 3.6 L visiškai nuimamas šeimos dydis mailius krepšelį leidžia lengva valyti ir yra visiškai plauti indaplovėje!Taigi, galite pakepinti, grilis, kepti ir kepti sveikas aliejus, nemokamas maistas visai savo šeimai.

- SVEIKA:

Lašinamas dėklas sužvejotų žuvų riebalų perteklių beveik be kaltės kepti su mažiau riebalų ir mažiau kalorijų - Jokio Aliejaus nereikia.

Specifikacija:

Modelis:3502B

Medžiaga: PP

Įtampa:120V/220V/230V

Galia: 1400W

Valdymo Režimas: Intelligent Touch " Ekranas

Režimo Pasirinkimo: Tiksli Temperatūros Kontrolė

Kepti Krepšelio talpa: 3.6 L

Puodo talpa: 5.2 L

Taikymo scenarijus: virtuvės

Kištukas: MUMS/KN/EU Plug

Patarimas: FDA/EDL Atpažinimas

Pakuotė:

1 x Oro Fryer

1 x Non-stick Krepšelio

1 x Vartotojo Vadovas

TYPE2:

Tai Yra mūsų elektros giliai oro fryer, kurie suteikia Paprastas ir sveikas būdas pasiruošti savo mėgstamų ingredients.By naudodami karšto oro cirkuliacija ir grotelės, Ji gali padaryti daug patiekalų.Geriausia dalis yra tai, kad elektros giliai oro fryer šildo maisto visomis kryptimis ir dauguma ingredientų.Nereikia jokio aliejaus.Nedvejodami pirkti namų!

Pakuotė:

1 X Elektros Giliai Oro Fryer

1 X Vartotojo Vadovas

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Produkto Pavadinimas: Elektros Giliai Oro Fryer

Modelis: LQ3501B

Vidinio įdėklo medžiaga: Non-stick puodą danga

Įtampa:120V/230V

Nominali galia: 1400W

Viduje puodo talpa: 3.6 L

Išorinis puodo talpa: 5.2 L

Saugumo funkcijos: Automatinis išjungimas

Šildymas: Elektriniai šilumos vamzdis + karšto oro konvekcija

Maitinimo Indikatorius: Taip

Šildymo Indikatorius: Taip

Temperatūros Kontrolė: Taip

Nuimamas Krepšys: Taip

Kištukas: JAV/EU Plug

Savybės:

1. Liemuo: Aukšta temperatūra atspari PP medžiagų, maisto kokybės tefloninė keptuvė.

2. Kepti krepšelius: -gabalas formavimo, kovos su plikymo rankena, ergonomiškas, lengvai imtis; Kepti krepšelius galima atskirti dizaino, lengvai valoma.

3. Protingas, raktas gali virėjas.

4. 360 Laipsnių Karšto Oro, Didelio Greičio Cikliniai Šildymas; Saugos, Perkaitimo Apsauga

5. Aukštos temperatūros riebalų šalinimo ir be aliejaus kepimui.

6. Didelės talpos, multi-funkcija: bulvytės, vištienos sparneliai, kepsnys, kiaušinių tortai.

7. Nerūdijančio plieno šildymo vamzdžių didelės energijos rinkimo sistema ir "tornado" erdvinio garso dizainas.Kai šildomas, trimatis vėjo užuolaidos yra formuojamas aukštos , greičiau ir daugiau vienodą šildymo ir skanus touch yra per .

Pastaba:

Jei elektros giliai oro fryer yra šalto paleidimo, kepimo laiką, turėtų būti padidintas iki 3 minučių.Per kepimo procesą, keptuvėje galima nuimti ir sudedamosios dalys gali būti apverčiamas. (Nereikia įdėti savo ranką tiesiai į kūną keptuvėje)

TYPE3:

Ypatybė:

- SVEIKAS, KEPIMUI:

LCD Skaitmeninis Oro Fryer naudoja ciklono greitai veidrodėliai oro maistą sveikas mažai riebalų versijos jūsų mėgstamiausia maisto produktus, naudojant šiek tiek ne naftos

- 200°C KARŠČIO NUSTATYMAS,MAILIUS GREITAI:

Greitai įkaista iki 200°C ir 400°C, kuko savo maistą iki 70% greičiau nei tradicinių gaminimo būdus.

Žymos: fryer aliejus, asus x45vd, airfryer xxl, buzzer xiaomi, meizu m5 skydelis, frier, aukso karoliai hamsa, oro fryer, oro fryer philip, oras skaitmeninis temperatūros reguliatorius.

Modelio Numeris oro fryer
Sertifikavimo CE
Įtampa (V) 220V
Prekės Pavadinimas becornce
Korpuso Medžiaga PP
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 1400W

Parašyti atsiliepimą

1400W be Alyvos Elektros Oro Fryer Elektros Oro Fryer 5.2 L Deep Fryer LED Skaitmeninis Oro Fryer Jutiklinis Ekranas, Laikmatis, Temperatūros Kontrolė

1400W be Alyvos Elektros Oro Fryer Elektros Oro Fryer 5.2 L Deep Fryer LED Skaitmeninis Oro Fryer Jutiklinis Ekranas, Laikmatis, Temperatūros Kontrolė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti