Parduotuvė pagal Kategorijas

USB LED Juostelės LED TV Apšvietimas 118inch(300cm) Šališkumo Apšvietimas Už 60 65 70 Colių HDTV USB LED Šviesos Juostelės TV Wall Mount ST41

Nauja

€6.95

1.Ilgiau Led Juostelės: RGB LED TV juostelės su 44Key Nuotolinio valdymo pultelį "flash" reglamento, spalvų keitimas, greičio kontrolės, lengvai ir protingas,ten ateina su 3M lipnia ant nugaros led juostelės,tiesiog nulupkite ir klijuoti 2.Spalvinga: LED TV Apšvietimas 20 spalvą pasirinkite ir supjaustyti laisvai priklauso nuo jūsų nori, ir spalvas skirtingais greičiais kontroliuoti vibe o kurti savo šviesos šou 3.Paprastas valdymas: Šališkumo Apšvietimo Ateina su 44Key Nuotolinio valdymo pultelis(Baterijos neįtrauktos) šviesos juostele, kuri leidžia pasirinkti iš spalvų,rūšių (tipo šviesos judėjimo) ir ryškumą į tai, kas džiugina jūsų peržiūros malonumą (neapima cr2025 baterijos Nuotolinio) 4.Sumažina Akių įtampą: Tai Bias lighting kit, tikrai gali padėti pagerinti jūsų nuomone, priešingai, ir kad skydo stebi daug lengviau apie akis, mažina akių nuovargį, sumažinti akių nuovargį 5."PASIDARYK pats" LED Juostelės: LED tv juostelės įvestis USB 5V/1-2A,galite nukirpti reikia, Prisitaikyti prie visų modeliųtelevizoriai.

Produkto Featur

BMT Derinami Serija

Naudojant valdiklius, BMT derinami serijos led juostelės gali suprasti, spalvų temperatūros diapazonas 2500k-7000k, teikiantis pajėgumo ir šiltai balta ir šalta balta visus į vieną visumą led juostelės.

Spalvinga serija

Įgyvendinant 7 spalvų kaitą, tuo pačiu metu gali turėti vaiskiai balta šviesa.Vieno taško bendrosios valdymo, didelio pilka lygio, ir gali įgyti įvairias gražus efektas.Pasiekti vaiskiai balta, o keičiasi įvairių spalvų.Magic LED juostelėmis, Kiekvieną IC kontrolė, kiekvienas šviesos DIODAS, aukštos pilka lygis suprasti įvairių apšvietimo efektai.

Priedai

Taip yra IP reitingas:

IP20: Ne, atsparus vandeniui, turimų patalpų.

Ip65: silikono klijais ar epoksidine derva, galima išvengti vandens purslų įsiveržti, turimų patalpų.

IP67: Silikoninis vamzdelis, tuščiaviduriai, galima išvengti didelių bangų vandens įsiveržti; turimų patalpų ir lauko.

IP68: Silikoninis vamzdelis +silikono gelio ar silikono liejimo, ekstruzijos, visiškai išvengti dulkių ir vandens įsiveržti; turimų patalpų,lauko ir vandens.

DUK

1) Kas yra geriausia pardavimo produktų WIXURE?

RGBW Series/Efektyvumo Series/Super Ilgis Series/BMT Dviguba Balta Serija/Aliuminio Profiliai

2)Gali WIXURE pasiūlyti OEM produkto?

Žinoma, led juostelės gali turėti skirtingas dydis, išdėstymas, klientų logotipų ir etikečių.Dizainas ir pavyzdžiai

turėtų būti patvirtinta pirma.

3)Kas yra WIXURE vadovauti laiką?

Paprastai mes pristatyti užsakymus į 3-10 Dienų, bet tai užtruks šiek tiek ilgiau, jei su sunkia našta gamybos ir individualų produktų.

4) Ar turite garantija produktų?

Žinoma, mes turime 3 ir 5 metų garantija įvairių produktų.Kai kokybės klausimai ir patvirtinta WIXURE inžinieriai, mes pakeisti naujus elementus su krovinių moka mums.

Žymos: 43 colių tv sieninis laikiklis, dviračių laikiklis led, aplinkos led tv, 32ln5400, mi led tv 65 colių, laikiklis tv, šališkumo 6500k šviesos, led rgb usb, 55 colių led juostos, led rsv.

LED Lustas gamintojas Kry
Įtampa 24V
Atsparus vandeniui No
Spalvos Temp(K) 6500
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Elemento Tipas Juostelės
Maitinimo Šaltinis DC
Elektros Energijos Gamybos šviesa
LED Lustas Modelis SMD5050
Modelio Numeris ST41
Prekės Pavadinimas wixure
Juostelės tipas SMD
Sertifikavimo EMS
Energijos sąnaudos (W/m) 12
Proga Gyvenamasis Kambarys
Šviesos Diodų Skaičius/M 3
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 30
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

USB LED Juostelės LED TV Apšvietimas 118inch(300cm) Šališkumo Apšvietimas Už 60 65 70 Colių HDTV USB LED Šviesos Juostelės TV Wall Mount ST41

USB LED Juostelės LED TV Apšvietimas 118inch(300cm) Šališkumo Apšvietimas Už 60 65 70 Colių HDTV USB LED Šviesos Juostelės TV Wall Mount ST41

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti