Parduotuvė pagal Kategorijas

ABS dažų sluoksnį Auto automobilis klavišą padengti atveju ring grandinė shell "Fiat 500" Stilo " Panda 500x Grande Punto Bravo Ducato Viaggio

Nauja

€7.64

Atkreipkite dėmesį: ) Prašome, pasirinkite pagal Pagrindinius Mygtuką ir Smart/Lyginimo stiliaus, ir įsitikinkite, kad ji tinka jūsų klaviatūros mygtukai prieš užsakymą.Jei galite ne įsitikinkite, prašome susisiekti su mumis, ačiū.Tinka, kad raktas, įskaitant 2/3/4/5 mygtuką smart nuotolinio valdymo klavišą.

Prekės specifiką: ) Amatų: Dažų sluoksnį Medžiaga: ABS + Lydinio Spalva: Raudona/ juoda/ balta/ mėlyna Neto svoris : 50g Kiekis : 1 vnt (įskaitant: ABS padengti + lydinio grandinės, išskyrus automobilio raktas ) NR. Elegantiškos pakuotės, galima naudoti kaip dovana savo šeimai ir draugams

Pirkimo proceso:

Apmokėjimas:

• Priimame Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo.

Vežimą:

• Nemokamas pristatymas numatytasis Kinija paštu laivas, bet kartais mes pasirinkite Singapūras paštu ,prašome leisti 7-40 darbo dienų pasiekti.

Grįžti ir grąžinti:

• Mes stengiamės aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

• Mes grąžinsime jums, jei daiktų per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

• Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

• Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai prekė yra gautas,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.

• Jeigu jūs tikrai esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš jums bet neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes visada su jumis, ir mes visada siekiame, kad solove jokių problemų ir suteikti geriausias paslaugas už jus.

LABAI AČIŪ: )

Žymos: ducato multijet, c w203, ducato f1c, suzuki jimny pedalas, citroen jumper, ducato 244, ducato, bmw canbus, fiat klavišą " shell, automobilio "fiat" klavišą.

Prekės Pavadinimas renacer
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Prekės Skersmuo 0inch
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Svoris 50g
Elemento Plotis 0inch
Specialios Funkcijos NO

Parašyti atsiliepimą

ABS dažų sluoksnį Auto automobilis klavišą padengti atveju ring grandinė shell

ABS dažų sluoksnį Auto automobilis klavišą padengti atveju ring grandinė shell "Fiat 500" Stilo " Panda 500x Grande Punto Bravo Ducato Viaggio

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti