Parduotuvė pagal Kategorijas

Klasėje Nešiojamų Saugojimo Krepšys Atidumas Bell Meditacija Varpelių Dovana Su Plaktuku Medinių Muzikos Beldžiasi Mušamųjų Instrumentų

Nauja

€4.07

Savybės:

Garso Pobūdis: varpelių yra malonus garsas, tiesiog reikia švelniai bakstelėkite varpelių su plaktuku, kad jūs galite padaryti ilgalaikį staigmena garso.

Ilgaamžiai-paramos struktūra gali atnešti gerą echo varpeliais, leidžiant garsą lengvai prasiskverbti į kosmosą.Neįprastai stiprus ištraukite laidą galite laikyti jį iš atsipalaidavimo už

keletą metų.

Naudojimas: Varpeliais, idealiai tinka joga ar meditacija, taip pat už dėmesį pamokos metu ir susitikimus.

Vaikams: Šis rafinuotas ir paprastas, mušamųjų instrumentų gali treniruoti vaikų klausos ir stiprinti vaikų muzikos auginimo ir supratimą.

Turinys: Varpelių x1, Audinys Krepšys x1, Plaktuku x1.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Meditacija Varpelių

Medžiaga: Mediena+Aliuminio

Spalva: Ruda+Juoda

Tipai: A(vieną toną), B(dvi tonas), C(tris tonas)

Plaktuku Ilgis Apie 20cm/7.87 colių

Meditacija Varpelių Dydis(L x W): A(vieną toną): Apie 16.5 x 3.5 cm/6,5 x 1.38 colių; B(dvi tonas): Apie 16.5 x 4.5 cm/6,5 x 1.77 colių; C(tris tonas): Apie 16.5 x 7.2 cm/6,5 x 2.83 colių

Komplektą Sudaro:

1Pc x Vėjo Varpelių

1Pc x Plaktuku

1Pc x Audinio Maišelis

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: lauke muzikos mediniai, liūtas žiedas, plaktuku mediniai, muzikos instrumentas meditacija, muzikos instrumentas, žiburių šukos plaukų, vėjo varpelių, barškutis purtyklė, atidumas dekoras, varpas muzika.

Kilmės KN(Kilmės)
Tonas Skaičius Kita

Parašyti atsiliepimą

Klasėje Nešiojamų Saugojimo Krepšys Atidumas Bell Meditacija Varpelių Dovana Su Plaktuku Medinių Muzikos Beldžiasi Mušamųjų Instrumentų

Klasėje Nešiojamų Saugojimo Krepšys Atidumas Bell Meditacija Varpelių Dovana Su Plaktuku Medinių Muzikos Beldžiasi Mušamųjų Instrumentų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti