Parduotuvė pagal Kategorijas

Szjinao Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Pakabukas Moterų Big Diamond Karoliai, Pakabučiai, Neo-Gotikos Aikštėje Smulkių Rankų Darbo Papuošalai, Dovanos

Nauja

€19.10

Produkto Decription

Gamintojas: Jinao

Perlas Tipas: Sintetinių Deimantų

Pagrindiniai Akmens Dydis: Apytiksl.(13mm)

Akmens Aiškumo: VVS

Akmens Spalva: Skaidrus

Akmuo Forma: Kvadratas

Metalo Tipas: Kieto 925 Sterlingas Sidabro

Metalas, Spalva: Antikinio Sidabro

Pakavimas:

1*Sidabro Poliravimo Audinys,

1*Restorano Dovanų Dėžutė,

1*Brangakmenio Pakabukas

Pastaba: negali būti,grandinės, bet jei jūs perkate žiedas,auskarai,ir pakabučiai kartu, mes atsiųsime jums nemokamai 925 sidabro grandinės.

Pakabukas skatina savo išvaizdą

Apakinti ir spalvinga brangakmenių pakabučiai, kad jums tapti šalies karalienė; prašmatnus deimantų pakabukas gali pridėti skonio savo gyvenimą, ir tinka bet kur kitur, bet iš pareigų paskyrimo.dėvėti deimantų papuošalai su elegantiška komplektus paprastas būdas parodyti savo asmenybę.

925 Sterlingas Sidabro

Szjinao užtikrintas saugumas sidabro, jis yra pagamintas iš 925 sterlingas sidabro, anti-oksidacijos ir išvengti alergijos.Paprastai manoma, bus patvaresni papuošalai.Tai gryno sidabro ir sudaro 92.5% sidabro ir 7,5% vario.

Deimantas

Diamond yra birthstone balandžio, ir jo spalva yra aiški.Tai puikus šviesos.Deimantai simbolizuoja grožį, meilę, galia ir amžinybė.Siųsti savo deimantų papuošalai dovana meilės.

Pakabukas Tik

Prašome atkreipti dėmesį, kad pakabuką nėra įskaitant karoliai, baudos rungtynės karoliai grandinės, plese spustelėkite paveikslėlyje.

Pakavimas

Siųsti nemokamą išskirtinį dovanų dėžutėje

Geriausia Dovana

Siųsti sinere dovana jai būti mylimas.

Teikiame Visas Tikro Birthstone

SZJINAO BANDYMO CENTIFICATION

Kokybės užtikrinimas

Priėmimo Procesas

Prekės Ženklo Istorija

Szjinao buvo įsteigta 2007 m. su 13 metų patirtį profesinėje papuošalai, Szjinao amatininkas žiedai įkūnyti neeilinis vizija Szjinao kūrėjų ir apima savitas stilius, todėl kiekvienas ne tik nuostabiu papuošalai, bet tikras meno kūrinys.

Apie Siuntos

Po to, kai gausime jūsų apmokėjimą, prekės bus greitai išsiunčiami per 48 valandas.Mes visada naudojame Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas būdu.jis paprastai trunka nuo 7 iki 30 darbo dienų visame pasaulyje, priklausomai nuo jūsų kelionės tikslo.

Grįžti&Grąžinti

Jei paketas yra prarastas per siuntą,mums bus už jį atsakingas, ir duoti jums visa grąžinamoji išmoka.- Prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš atidarant ginčų.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinti sprendimas ne paskutinis.- jei gavote brokuotą elementus,visą ar dalį grąžinti.- jei jums nepatinka prekes galite gauti ir norite ją grąžinti,prašome jį naudoti,laikyti originalioje pakuotėje.- Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Žymos: didelis strapon, sterlingas sidabro 925 seksualus karoliai, necklac, 925 sidabras, arklių necklac, steampunk moteris, necklece sterlingas sidabro, dobilų diamond karoliai, didelis pakabukas, diamond necklac.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas szjinao
Pakabukas Dydis kaip nuotrauką parodyti
Dovana Mergina / Žmona / Mama
Metalinis Antspaudas S925
Elemento Tipas Pakabučiai
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Pažymos Tipą NGTC
Pažymėjimo Numeris Pakabukas Karoliai Moterims
pakabukas karoliai moterims Fine Jewelry
Formos\modelis Aikštė
Stilius Neo-Gotikos
Bauda ar Mados Bauda
Sidabro Pakabukas Skirta Moterims Moterys, Pakabučiai
Šalutinis Akmens NĖRA
Medžiaga 925 Sterlingas Sidabro
spalva VVS Aišku
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Pakabučiai Tipas skaidrės
Mūrinis Deimantas
Modelio Numeris DT078
Metalo Spalvos SIDABRINĖ

Parašyti atsiliepimą

Szjinao Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Pakabukas Moterų Big Diamond Karoliai, Pakabučiai, Neo-Gotikos Aikštėje Smulkių Rankų Darbo Papuošalai, Dovanos

Szjinao Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Pakabukas Moterų Big Diamond Karoliai, Pakabučiai, Neo-Gotikos Aikštėje Smulkių Rankų Darbo Papuošalai, Dovanos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti