Parduotuvė pagal Kategorijas

Feelworld T7 7" Fotoaparato ekranas 4K HDMI 1 920 x 1 200 LCD IPS Full HD On-fotoaparato Ekranas Video Padėti 7 colių Kamera Lauko Stebėti

Nauja

€132.09

Feelworld T7 7" Fotoaparato ekranas 4K HDMI 1 920 x 1 200 LCD IPS Full HD On-fotoaparato Ekranas Video Padėti 7 colių Kamera Lauko Stebėti

Tegul Jūsų Vaizdo Fotografavimo Tapo Lengviau

FEELWORLD buvo įsipareigojusi teikti išsamią transliacijos stebėjimo ir sprendimai profesionalių kinematografininkų.Ar atnaujinti puikų ekrano technologija iš HD į FHD arba 4K UHD rezoliuciją, FEELWORLD siekiama remti profesionalių kūrėjų gauti didesnę naudą ir sukurti daugiau įdomių istorijų, su pažangiausiais technologijas, siekiant pagerinti gamybos efektyvumą.

FEELWORLD T7 7" 4K On-Fotoaparato Ekranas

Profesionali spalvų kalibravimą, efektyviai gauti tikslios spalvos atgaminti lengvai, parodyti tikrąjį vaizdą, kai jūs filmavimo.

Jos padeda fotografas kadravimo ir sudėtis fotografavimo metu, po redagavimo pavadinimas vietą.

Pakavimo sąrašas:

1x Mini HDMI Kabelis

1x skėtį nuo saulės

1x Karšto Batų Kalno

1x F970 Battey Plokštė

1x Eksploatavimo Instrukcija

(Pastaba: Baterijos nėra įtrauktas.)

Ultra-plonas, Lengvas Dizainas

Specialiai sukurta sujungti perkeliamumo ir funkcionalumą, 18mm storio 320g į T7 suteikia jums laisvę gerai šaudyti bet kur.Matyti savo nuotrauką tiksliai, nuosekliai ir aiškiai, nepriklausomai nuo jūsų buvimo vietos.

Aliuminio Metalo Rėmelis

Lengvas, patvarus statybos

Rėmo FEELWOELD T7 yra pagamintas iš orlaivių klasės aliuminio, kuris reiškia, kad gausite neįtikėtinai tvirtas metalo, kad vos prideda bet svoris su fotoaparatu.Tai taip pat pakankamai patogus ir ir dar pakankamai lengvas, todėl ji puikiai tinka ruošiasi tvirtinimo taškų.

"Full HD" 1 920 x 1 200

Turtingesni, Ryškesnis, Labiausiai Spalvinga

Su "Full HD" 1 920 x 1 200 aukštos rezoliucijos Tikslios Spalvos, įspūdingas 323 PPI (Taškų Colyje), pikselių tankumas T7 paketai įspūdingas 323 PPI (Taškų Colyje) maišymo atskirų pikselių iki taško, kad plika akimi negali apibrėžti atskirų pikselių.Ryškesni vaizdai, duoda jums puikią vizualinę patirtį.

IPS Platesnio požiūrio Kampas 160°

Žiūrėjimo Kampas tampa labai svarbu, kaip fotoaparatas operatoriai gali perduoti jo poziciją, palyginti su stebėti per fotografiją.T7 IPS 160° platus žiūrėjimo kampas leidžia operatoriui būti aiški, lengvai pamatyti vaizdą kaip savo poziciją pamainomis.Tikroji Spalva .Profesionali Spalvų Kalibravimo

Naudoti Rec.709 spalvų standartas

FEELWORLD naudoja profesionalūs Rec.709 HD spalvų standartą ir naudoja spalvų kalibravimo technologiją, su profesionalių prietaisų kalibravimo gamykloje, ji gali pasiekti monitoriaus kalibravimo efektyviai ir gauti tikslius spalvų atkūrimą lengvai, neiškraipo spalvų, parodyti tikrąjį vaizdą, kai jūs filmavimo.

Tikslios Spalvos Atgaminti FEELWORLD monitorių palaikymas ITU standartuose ir HD video Rec.709 standartas nuoseklų spalvų erdvė, pažangių vaizdo apdorojimo technologija, todėl, kad vaizdas aiškiai pateikta, spalvos labai natūralios, norint užtikrinti tikslios spalvos dauginti, atgaminti, fizinio pobūdžio šaudymo, suteikianti vartotojams galimybę tiksliai įvertinti kokybės įvairių įvesties vaizdo signalus.Mėgaukitės Efektyvumo Operacija

Lengva valdyti mygtuką dizaino, leis jums nedelsiant pagerinti fotografavimo efektyvumą.F1, F2 užsakymą nuorodą funkcijų klavišai, galima greita prieiga prie funkcijų, jums reikia susitelkti, padėti, dirbtinės spalvos, poveikio, įdėtuosius garso ir pan.

4K HDMI Linijos-out

Į T7 turi HDMI in ir kilpa-out , kad ji ne tik ekranas live signalus, bet ir siųsti juos į kitą monitorių vienu metu.Tai gebėjimas rodyti live nuotrauką keli ekranai vienu metu, o vis dar išlaikyti pradinę vaizdo kokybę.Daugiau Pagalbinių Funkcijų

FEELWORLD T7 integruota histogramos, įdėtuosius garso, pasiekęs dėmesį padėti, dirbtinės spalvos, poveikio, patikrinkite lauką, devyni tinklą ir padidinti profesines funkcijas, padėti vartotojams tiksliai ekspozicijos ir fokusavimo fotografuojant, todėl ir žaisti filmai/ video.

Histogramos Ryškumo

Skaisčio Histograma yra kiekybinis įrankis patikrinti, nuotraukos ryškumo.Ši funkcija rodo ryškumo pasiskirstymą atvaizdą kaip grafikas šviesumo-horizontalioje ašyje (iš Kairės:Tamsiai, Dešinėje:Šviesus)ir kamino pikselių skaičius kiekviename lygyje ryškumo palei vertikalią ašį.

Pakilimo Dėmesį Padėti

Į Pakilimo Filtras yra naudojamas pagalbos kameros operatorius gauti sharpest įmanomą vaizdą.Kai aktyvuota, vidaus procesorius bus rodomas spalvos akcentas ant ekrano, kur aštrių briaunų atrodo.Jūs galite perjungti putline spalva tarp raudonos, žalios, mėlynos pagal skirtingas tonas tema.

Standartinis Karšto Batų Kalno 360 ° Rotacija

Karšto Batų Kalno gali būti susiję su DSLR, Skaidrių ir kitos fotografavimo komponentai palengvinti fotografavimo ir stebėti įvairias scenas, taip pat gali būti prijungti prie trikojo.Lanksčios Baterijos Sistema

Į T7 yra lanksti baterija sistemą, kuri palaiko F970 baterijos plokštė (standartas), D28S/D54, LP-E6 ir U60 baterijos plokštė (pasirinktinai), ir taip pat gali varomas maitinimo adapteris (įsigyjamas atskirai).

Žymos: išorinis monitorius 4k, feelworld, 4k nešiojamas ekranas, 7 fotoaparato ekranas 4k, feelworld stebėti, kamera lauko stebėti, feelworld 10 colių, stebėti vnt, kabineto runner, lauką stebėti.

Paraiškos 7 moza oro, moza lite2 Nešiojamą Gimbal Stabilizatorius
Funkcijos 2 4K HDMI 1 920 x 1 200 Stebėti
Paraiškos 10 Skaitmeninį fotoaparatą "Samsung", "Pentax", "Kodak", Panasoni
Vieneto Svoris 320g/350g (Su F970 Plokštė)
Funkcija 7" Fotoaparato ekranas
Kontrastas 1200
Paraiška 4 Nikan vaizdo kamera, d90, d810, d700, d3300, d850, 5300, 600
Įėjimas 1 x HDMI
Programos 3 Canon dslr fotoaparato, 5d3, 6d, 5dmarkiii, m5, 70d, d320, c100, t5, 600d
Apšvietimas led
Paraiškos 2 DSLR įrenginys, vaizdo kameros rinkiniu, kišeninis stabilizatorius, steady cam
Paraiškos 9 BMPCC, Kino, Žiniasklaidos, gamybos, Filmų gamybos
Paraiškos 5 Rankinės, Gimbal, zhiyun krano plius, zhiyun krano m, zhiyun krano 2
Ryškumas 450cd/m2
Galia HDMI, Stereo Ausinės, Garsiakalbis
Paraiškos 6 feiyu 3-ašis, rankinės, gimbal, feiyu a2000, feiyu mg v2, feiyu Mg lite
Rezoliucija 1 920 x 1 200 pikselių
Modelio Numeris T7
Korpuso Medžiaga Aliuminio korpusas
Taikymas 1 Sony lauko kameros, a7s, fs7, a6000, a6500, fs5, a7sii,a7rii,a7r2
Kraštinių Santykis 16
Paraiškos 8 Gimbal dji ronin, DJI ronin mx, dji ronin s, dji ronin 2
Žiūrėjimo Kampas 80/80(L/R) 80/80(U/D)
Reakcijos Laikas 20ms
Kištuko Tipas ES Plug
Dot pikio 0.07875 x 0.07875 mm
funkcija 3 7 colių Kamera Lauko Stebėti
Ekranas 7"
Prekės Pavadinimas feelworld

Parašyti atsiliepimą

Feelworld T7 7

Feelworld T7 7" Fotoaparato ekranas 4K HDMI 1 920 x 1 200 LCD IPS Full HD On-fotoaparato Ekranas Video Padėti 7 colių Kamera Lauko Stebėti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti