Parduotuvė pagal Kategorijas

Priedai 3pcs Aliuminio AC, Klimato Kontrolės Rankenėlę Žiedas Apima Subaru Forester-2018 M. Impreza-2016 m. WRX/STi 15-19

Nauja

€5.66

Atnaujinti jūsų automobilio paprastas interjeras su šiomis AC, klimato kontrolė žiedas rankenėlę apima pridėti punch spalvos ir stiliaus nuojauta.Šie klimato kontrolės žiedai yra meistriškai su lengvas, tačiau patvarus anoduoto aliuminio super slim fit ir suave dizainas.Rantelių dizainas leidžia tvirtas sukibimas, kai reikia nustatyti surenka ir išsiskiria buvimas skirtingai nuo visų kitų.Įdiegti AC, klimato kontrolė žiedai, tiesiog akimirksniu žiedus į vietą aplink varžtus ir stebėti, kaip šis paprastas montavimas visiškai transformuoja savo automobilio interjero.Pridėti prabangus atrodo tavo automobilis, niekada nebuvo paprasčiau.Įmontuoti 2014-2018 m. Už Subaru Forester 2013-2017 Už Subaru XV Crosstrek 2015-2019 Už Subaru WRX/STi 2014-2016 M. Už Subaru Impreza (netelpa 2014 WRX)

GRĮŽTI & GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu kaip galima greičiau.

Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kaip greitai, kaip mes galime.Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas.

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!

APIE ATSILIEPIMĄ

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš leaveing atsiliepimų.

Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų.

2. Prašome susisiekti su mumis El. paštu ar Laišku, prieš paliekant neutralus ( 3 žvaigždučių ) arba neigiamas ( 1-2 žvaigždučių ) atsiliepimus.

Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

DĖKOJAME, KAD SKYRĖTE SAVO BRANGAUS LAIKO, KAD SKAITYTI ŠĮ PRODUKTĄ

Žymos: auto pagalvėlė, derva medžio žiedas, ac skaitmeninis matuoklis, cnc router, radijo subaru wrx sti, už potenciometras rankenėlę, impreza, subaru forester "europa 2020" padengti, shift knob subaru, subaeu forester priedai.

Metų 2013-2019
Elemento Aukštis 1cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BQB
Elemento Ilgio 1cm
Specialios Funkcijos Klimato Kontrolės Rankenėlę Žiedas
Prekės Svoris 0.1kg
Elemento Plotis 1cm
Elemento Tipas Fascias
Modelio Pavadinimas Klimato Kontrolės Rankenėlę Žiedas "Subaru"
Medžiagos Tipas CNC aliuminio
spalva Juoda, Mėlyna, Raudona, Skiedra

Parašyti atsiliepimą

Priedai 3pcs Aliuminio AC, Klimato Kontrolės Rankenėlę Žiedas Apima Subaru Forester-2018 M. Impreza-2016 m. WRX/STi 15-19

Priedai 3pcs Aliuminio AC, Klimato Kontrolės Rankenėlę Žiedas Apima Subaru Forester-2018 M. Impreza-2016 m. WRX/STi 15-19

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti