Parduotuvė pagal Kategorijas

Vyno taurė Stovo Pagal Kabineto Bokalas Turėtojas Metalo Vyno taurė Organizatorius Akinius Saugojimo Pakaba Baras, Virtuvė

Nauja

€10.64

Vyno taurė Stovo Pagal Kabineto Bokalas Turėtojas Metalo Vyno taurė Organizatorius Akinius Saugojimo Pakaba Baras, Virtuvė

✅ LENGVA ĮDIEGTI: Ateina su montavimo aparatūros, nr. anksto gręžimo anksto, kurių reikalaujama, tiesiog keletą minučių, kad užbaigti diegimą.Tvarkykite savo stiklinius rinkti, laikyti savo vyno taure pagal kabinetas. ✅ VIETOS TAUPYMAS: Siūlome jums tvarkingas ir modernaus stiliaus virtuvės, spintos arba mini baras.Mūsų vyno taurė stovo, naudokite erdvę pagal savo kabineto, kaip saugoti savo vyno taure, kuri užima mažai vietos. ✅ TINKA KELIS STIKLO TIPAI - Priklausomai nuo dydžio, stiklo, kiekvieno stovo gali turėti iki 6 iki 9 vyno taure su lengvumu, tinka įvairių stiklo rūšių, pavyzdžiui, Bordo/Bordo taurės, Šampano taurės, kokteilių taurės ir kt.Šis vynas stiklo stovas taip pat tinka labiausiai virtuvės, spintos. ✅NĖRA LENGVA SULENKTA IR ILGAS tarnavimo laikas - Mūsų vyno stiklo stovas yra pagamintas iš paryškintas ir patvarus metalinis rėmas, aukštos kokybės ketaus.Nėra lengva sulenkti ar deformacijos ir savo aukštos klasės dangos konstrukcija apsaugo nuo stiklo rack nuo oksidacijos ir rūdžių, turi ilgas tarnavimo laikas

Pls įsitikinkite, kad mūsų vyno stiklo stovas tinka jūsų spintoje.

1.Medžiaga :Metalas 2.Dydis : Ilgis: 11.8 colių x Plotis:9inch x Aukštis: 2,7 colio 3.Svoris:0.4 KG/0,5 KG 4.Spalva :Mėlyna/Balta/Aukso

1 VNT * Vyno taurė Stovo

1. Visi Daiktai bus išsiųsti per tvarkymo laikas ribotas dieną po apmokėjimo gavimo .

2 .Vežimas paprastai trunka 10-20 dienų MUS UK AS DE; apie 20-35 dienų į kitas šalis,angų ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Jeigu tu negali priimti laivybos laikas, prašome patikrinti papildomą mokestį su mumis laivų daiktą per express".

3. Kai Pakuotės buvo problema ,kaip paketas sugadintas, defektai,Prarado (Bec tarptautinės laivybos turėti jokios avarijos) ....Pls susisiekti su mumis immediteadly .Mes stengiamės suteikti patenkinti sprendimas.

1. Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, mes mielai priimti prekės (- ių) ir atgal, gali pasiūlyti visą grąžinamosios išmokos arba mainus.

2. Prašome siųsti elementą atgal unworn ir į savo pradinę būklę.Prekės turi būti vežamos iš anksto apmokėtas ir apdraustas su paketu, sandariai suvynioti.Laivybos, draudimo ir valdymas grįžo daiktai negrąžinami.

3. Prekės, kurių matavimai, kad būtų išjungti / vienas colis yra ne gauti grąžinamąją išmoką.Visi matavimai yra apytiksliai ir gali būti naudojamas kaip ref referencinių.Matavimai gali skirtis vieno colio nuo matavimai nurodyta.

4. Kai yra elementą, daugkartinio naudojimo, grąžinimo?

Kai tik gausime prekę grąžinti, elektroniniu paštu bus išsiųstas jums, ir jūsų grąžinimo yra tvarkomi.

1. Bet problema, gavusi informaciją apie mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralią/Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes pažadame padėti jums ją išspręsti artimiausiu metu,ir, kad jums jaustis visiškai patenkinamas.

2. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 30 dienų, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. (Palikti pranešimą iš Baltijosvm.lt) Mes jums atsakyti jūsų pranešimą per 12hrs.Laiškus bus uždelstą atsakymą, sekmadienį ir švenčių dienomis.

Žymos: vyno laikiklis šuo, lauke varžtas, vyrai akinius saugojimo, metalo atsargų laikymo, baro stovas, raudonojo vyno stovas prie sienos, 4 in 1 virtuvės organizatorius, wardrob, stiklo jungiklis, klevo medienos vyninės.

Nėra. Pakopų Vieną
Taikomas Vietos Kicthen & Kambarys
Diegimo Tipas Varžtą Įterpiant Tipas
Dydis 6.5" x 6.5" x 13"
Tipas Vyno Taurė Stovo Pagal Kabinetas
Medžiaga Metalo
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Naudoti Chromuotas Plieno Bananų Medis
spalva SIDABRINĖ
Funkcija Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

Vyno taurė Stovo Pagal Kabineto Bokalas Turėtojas Metalo Vyno taurė Organizatorius Akinius Saugojimo Pakaba Baras, Virtuvė

Vyno taurė Stovo Pagal Kabineto Bokalas Turėtojas Metalo Vyno taurė Organizatorius Akinius Saugojimo Pakaba Baras, Virtuvė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti