Parduotuvė pagal Kategorijas

Mutis Funkcija Įtampa Ekranas Vidinis Skersmuo 30*40cm Savarankiškai Tempimo Rėmo Vietoj Neštuvų

Nauja

€52.96

2015 tipas savarankiškai tempimo ekrano rėmelį

Innernal Dydis:30x40cm,Outernal Dydis:40x50cm

2015 tipas savarankiškai įtempimas, ekrano rėmelis yra naujausias išradimas mūsų įmonėje.naujas šilkografija Rėmo palyginti senas, naujas, self-tempimo rėmas labai paprasta ir nereikia klijų.Bet derinys gali būti į bet kokio dydžio ekrano rėmo pagal savo poreikius ir pakartotinai naudoti, gaminys, šilkografija bus įdiegta ne kartą, surinkti tempimas savavališkai dydžio ekrano rėmas turi tik 3-5 minutes, po tempimo-rėmo ištempti rėmas, kaip ir tradicinės metalo arba medinis rėmas jūs taip pat galite įdėti emulsija spausdinimo ir spausdinimo.

Naujas Surinkti savarankiškai tempimo rėmo įrengimas reikalauja tik dviejų Allen raktas (taip pat gali būti įrengtas elektrinis atsuktuvas įdiegti daugiau, greitesnis ir efektyvesnis), ekrano rėmo ištemptas ir įprasto rėmo, be jokio skirtumo.

Savarankiškai tempimo rėmo, naudojant specialų aliuminio medžiagos, rėmo dydis 43*25 mm.specialių projektavimas, jėgos nei įprastai aliuminio, 1.6 kg svorio vienam metrui, 40*50 cm vidinis skersmuo svoris yra 2.88 kg, visiškai tinka šilkografija reikia.

Produkto funkcija apima

1. 2015 tipas slef-tensioing ekrano rėmo gali pakeisti vertus Ekrano Neštuvų po Slef-tensioing rėmo nenaudokite jokių klijų ir kitų štabų.

2. Įtampa lygybės tarp krašto, kiekvieno krašto pagal užduotą ilgis 2-4 įtampos tašką, per ralio vienodai operacija visiškai norėdami įjungti ekrano įtampą ir reikalavimai.

3. mes galime naudoti rėmo dėti plokštelę ,spausdinti, tiesiog kaip ir naudojant tradicinį metalo arba medienos rėmas

4. Pakartotinai naudoti baigė šilkografija akių (pagrindinis nespalvoto), kadro reikia tik nustatyti ruožas apkaba, ir jis gali baigti tempimo ekrano akių.Ekrano rėmas yra su tradicinių ekrano rėmelis, kai mes imtis žemyn vieną.

6.ekrano rėmo kraštas gali būti tam, dydis, kokių rūšių skirtingo dydžio rėmo skersiniai gali būti sudarytos iš įvairių dydžių, ekrano rėmelis, gali prisitaikyti prie dydžio, įvairių modelių, skirtingų ekrano rėmo reikia;

Pavyzdžiui, įmonės, standartinės konfigūracijos TW700; TW600; TW500; TW400, TW300 penkių rūšių dydžio savarankiškai tempimo ekrano rėmo krašto kiekviena 4, gali būti sujungti į:

70*60 (CM) 70*70(CM); 70*50(CM); 70*40(CM); 70*30(CM)

60*60(CM); 60*50(CM); 60*40(CM); 60*30(CM);

50*40(CM); 50*30(CM); 50*50(CM);

40*40(CM); 40*30(CM); 30*30(CM);yra penkiolika skirtingų dydžių savarankiškai tempimo ekrano rėmo, vartotojams reikia tik remiantis modelio ir reikia bet kokį derinį, kad tinkama tinklelio rėmas.

7.savarankiškai tempimo ekrano rėmo visos aliuminio lydinių, nerūdijančio plieno ir nikelio lydinio dengimo medžiaga; vandens plaunamas, atsparus korozijai, nėra rūdžių;

8, savarankiškai tempimo ekrano rėmas turi tik toM3 ir M4 vidinis Šešiakampis raktas, žmonės, nereikia pirkti kitų medžiagų ir įrankių, kurie gali būti įtampos, plokštės priėmimo, spausdinimas, akių pašalinti blokavimo įrenginio.

Savarankiškai tempimo ekrano rėmo montavimo ir naudojimo instrukcija

Prieš pradėdami diegti savaiminio įtempimo ekrano rėmo jums reikia patikrinti viską, ką turite, tokių kaip M3 ir M4 "Allen" raktas 4psc kampe pritaikyti ekrano rėmo apvadu standartinių atsarginių dalių yra aliuminio ekrano rėmo apvadu ekrano rėmo apvadu sandarinimo tranšėjos 2slider riešutų ir 2 atsarginių varžtais.

2.1 Pasirinkite tinkamą ekrano rėmo apvadai, pagal jūsų spausdinimo grafika.Tada prie ekrano rėmo.Prijunkite kitą kadrą apvadu su pritaikymas vietos ir tada nustatyti švelniai.

2 Kiekvieno keturis teniso rėmo naudoja vientisą trasą, jungtį bus prijungtas prie keturių kampų, ir naudojant M4 "Allen" raktas bus prijungti viršuje tvirtinimo varžtą.Su vidinio kampo pritaikymas gabalus ir tada nustato varžtais iš vidinės atvykėlis pritaikyti vietų švelniai.

Ypatingos pastabos:

3 net keturių kadrų įtampą kvanktelėti, kad net rėmo išpjovos sandariai viduje išorinio krašto U pakrantėje.

4. Dešinėje ekrano įdėti apie savaiminio įtempimo ekrano rėmo kraštai, iš pusėje pradėti ekrano plokštė bus ekraną butas spaudimą, pavyzdžiui, "groove", tada į ekrano pusę, butas ištiesinta taip pat spaudžiamas į griovelį.Tada šis metodas taip pat paspaudus ekrano abiejų ekrano pusių.

5, M3 vidinis Šešiakampis raktas prasidėjo krašto išorinis šešiakampis varžtai tolygiai priveržti, ekranas su vidinio rėmo išpjovos natūraliai juda pirmyn, įtampa ekraną, kad būtų galima pasiekti reikiamą įtampą versija ekrano .

6, įtampa ir tinklo yra baigtas, įtempimo sistema grynasis rėmas ir tradicinių net rėmo lygiai tas pats.Du photosensive Emulsija dangos & Poveikio

Jis turi tas pačias procedūras su tradicinių šilkografija vieta priėmimo procesą, nuo ekrano riebalų šalinimas, ekrano nuplauti ir išdžiovinti ir danga photosensitve emulsija(arba nepriliptų photosensive filmų)poveikio.Trys spausdinimas ir ekrano valymo spausdinti

Žymos: šilkografija roller, print screen įrankis, print screen, šilkografija lipdukas, Šilkografija, Apkabos, dragnet, šilkografija neštuvų įtempiamųjų, ekrano spausdinimo spausdintuvas, manijos, print screen šilko.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Prekės Pavadinimas SPExpressDIY
Naudojimas Komercinės Gamyba
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Modelio Numeris 30cmx40cm
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Mutis Funkcija Įtampa Ekranas Vidinis Skersmuo 30*40cm Savarankiškai Tempimo Rėmo Vietoj Neštuvų

Mutis Funkcija Įtampa Ekranas Vidinis Skersmuo 30*40cm Savarankiškai Tempimo Rėmo Vietoj Neštuvų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti