Parduotuvė pagal Kategorijas

Žiedas Skrydžio Revoliucijos David Bonsall ir PropDog Etapas / Salonas Atlikėjas Magija Gudrybės Close up Magic Iliuzija, Gatvės Magija

Nauja

€69.79

Aprašymas:

Žiedas Skrydžio Revoliucija yra žiedas skrydžių pasirinkimą šimtai pasaulių viršų profesionalus atlikti magų ir yra pirmasis žiedas skrydžio kad užsifiksuotų kartą įtrauktas, leidžia žiūrovų išimkite žiedą patys!

Sukurta profesionalus atlikėjas su darbo magas proto, jis yra lygus, tylus ir labai patvarus.BMW Fob Edition yra labai naujausia ir geriausia versija su aukščiausios kokybės sudedamųjų dalių, siekiant užtikrinti patikimumą, kas našumą.

Jis yra mažesnis ir lengvesnis už ankstesnės versijos, bet dar svarbiau, tai Originali (ir nebrangiai) BMW Pakabuku iš BMW save, atlikti su šiuo oozes klasės, kaip ir dėvėti Rolex ar Armani Kostiumą, ar "Gucci" batus!

Žiedas Skrydžio Revoliucija ateina kaip jūs jį pamatyti, su visais papildomų klavišų pridedamas ir yra pasirengęs eiti į lauką.Ji ateina su dviejų itin išsami DVD paaiškinti, kad viskas jums kada nors reikia žinoti apie tai, kaip dirbti ir atlikti tai, kaip nustatyti ar išlaikyti jį ir, kaip išspręsti bet kokias problemas, jums gali tekti su juo.

Žiedas Skrydžio Revoliucija ateina su įvairių trijų žiedas įrašus.Omaras Įrašas, Mosikavimas Įrašą S-Biner Įrašą.Kiekvienas įrašas buvo kruopščiai parinktų už tai lengva tvarkyti ir dar svarbiau, ji saugumą, kai žiūrovo žiedas yra klipas, tai būna dėl iki jums imtis jį išjungti, užtikrinant žiedas niekada patenka ne atsitiktinai.

Ji taip pat ateina su atsarginių atspari trinčiai fluoridų linija, specialiai sukurta linija naudojami jūros žvejai, kuri atspari trinčiai pagal koralų, akiniai ar aprūdijęs nuolaužų.

BMW Fob Edition " taip pat ateina su Dave Bonsall Garsaus Žiedas Rutinos forma, Mini Paskaita, nufilmuotas ne Magišką Ratą Būstinės Londone.

Pastaba: Tai yra ne masiškai gaminamas gamykloje elementą.Kiekvienas yra individualiai rankų, kad tokios aukštos kokybės, kad ji ateina su dviejų metų garantija!

Žymos: magija, magiškas žiedas, iliuzija, magija, triukui, toshiro, havajų žiedas, tomas akmens, magas profesinės gudrybės, magic žiedas apgauti, internatinės mokyklos džuljeta.

Savybės Etapas
Veiklos Formos Close-up Magic
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įvairus Prop
Amžius Suaugusieji
Prekės Pavadinimas ZQION
Įspėjimas Kita
Dydis One Size
Yra Instrukcija Taip
Sertifikavimo CE
Medžiaga Metalo

Parašyti atsiliepimą

Žiedas Skrydžio Revoliucijos David Bonsall ir PropDog Etapas / Salonas Atlikėjas Magija Gudrybės Close up Magic Iliuzija, Gatvės Magija

Žiedas Skrydžio Revoliucijos David Bonsall ir PropDog Etapas / Salonas Atlikėjas Magija Gudrybės Close up Magic Iliuzija, Gatvės Magija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti