Parduotuvė pagal Kategorijas

Brightzone 5+1 Nustatyti Akinius Moterims, Vyrams, Veidrodis, Poliarizuota Akiniai nuo saulės Magnetinio Clip-on, Kad Recepto Trumparegystė Toliaregystė Astigmatizmas

Nauja

€10.46

=> Pranešimas:

1. Pirkti dabar, mes suteiksime 1pc akiniai atveju ir valymo šluostės kiekvienam akinius.

2. Tai tik rėmas su demo lęšio, jei norite, kad mums, įdėti jūsų recepto, jūs galite pasirinkti ir įsigyti vieną porą receptinių lęšius kartu, mes galime suteikti surinkimo paslaugos, 100% kokybės garantija!

3. Pasirinkite Receptą, kontaktiniai Lęšiai:

4. Prašome siųsti mums teisingą receptą (kaip Sfera,cilindras, ašis, PD ir To, ir pan.) ir kad reikalavimas dėl komentuoti, kai tvarka, ar įkelti nuotrauką, pagal užsakymą pranešimą, mes mount objektyvai į rėmelį siųsti jums visą akiniai, mes naudojame europos importuojamų auto mašina sumažinti objektyvo užtikrinti kokybę ir 100% kokybės garantiją.

1).Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau:

Receptas:

R(OD) sph -3.00 /cyl -0.50 *ašis 60 L(OS) sph -2.00 /cyl -1.25 *ašis 120 Pridėti: +2.00 (tik multifocal lęšiai)

PD: 64 (R 32 / L 32)

2).Jūs galite pridėti recepto nuotrauka, kaip šis:

5. Kaip užsakyti visą akinius? 1).Pasirinkti rėmo - " į krepšelį ";

2).Pasirinkite vieną lęšiai - " į Krepšelį ";

3).Peržiūrėkite savo Pirkinių Krepšelį, spauskite "Pirkti iš šio pardavėjo" - " Patvirtinti užsakymą , palikti pranešimą jūsų recepto ar kitos svarbios informacijos," - "Užsakymą" - " Užsakymas ".

4).Laukia nauji akiniai.

========================================================================================================

=> Produkto Aprašymas:

Pastaba: dydis ženklo kiekvieno akinius Kairės Kojos viduje nėra labai teisinga, kaip 2202A, kojos viduje, dydis yra 2201A 50-14-136 C2, tačiau faktinis dydis yra lęšio plotis 53mm, lęšio aukštis 38mm(Vertikali yra 43mm su rim), tiltas 17mm, pilnas plotis 139mm, šventykla 140mm, todėl prašome patikrinti kiekvieno dydžio produkto aprašymas atsargiai, prieš pirkti, mes jau atnaujinamas kiekvieną dydį, ačiū.Taip pat mes naudojame bendrą liniuote išmatuoti tokio dydžio, tai normalu, jei yra dydžio skirtumas, daugiau ar mažiau, supraskite tai.

Medžiaga: TR-90 Rėmas su 5vnt poliarizuota lęšiai

Objektyvai: Galima keisti receptą, kontaktiniai lęšiai,bet reikia įdėti papildomų objektyvų kad kartu

Būklė: Nauja

Prekės Pavadinimas: BRIGHTZONE

Galimos Spalvos: Įvairios

Akiniai, Nuotraukos ir Dydį Rodyti

=>

Pakuotė

Pastaba: Mes atsiųsime akinius kartu su Brightzone akiniai atveju ir valymo šluostės, Atveju, Medžiaga Stilius & Spalvos bus išsiųsta atsitiktine, kaip už kiekvieną užsakymą, atkreipkite dėmesį, :)

Žymos: pareiškimas sunglass, ray ban sunglass, daug žiedas, toketorism recepto akiniai, aun akinius moterims, uv400 poliarizuota įrašą akiniai nuo saulės, mini trumparegystė akiniai nuo saulės, funa magnetinio akiniai, lieti recepto akinius vyrams, mados akiniai nuo saulės veidrodėliai.

Elemento Tipas Visą Ratlankio
Prekės Pavadinimas Brightzone
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmas Medžiaga Plastikiniai Titano
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris Brightzone 5+1 Serija
Lęšio Aukštis 48mm
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Lęšių Optinės Požymis UV400
Stilius Stačiakampis
Lęšio Plotis 54mm
Lęšių Medžiaga Polaroid
Lytis VYRAI

Parašyti atsiliepimą

Brightzone 5+1 Nustatyti Akinius Moterims, Vyrams, Veidrodis, Poliarizuota Akiniai nuo saulės Magnetinio Clip-on, Kad Recepto Trumparegystė Toliaregystė Astigmatizmas

Brightzone 5+1 Nustatyti Akinius Moterims, Vyrams, Veidrodis, Poliarizuota Akiniai nuo saulės Magnetinio Clip-on, Kad Recepto Trumparegystė Toliaregystė Astigmatizmas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti