Parduotuvė pagal Kategorijas

Silikono Automobilinio Telefono Stovas Laikiklis su 2 in 1 USB Magnetinio Įkroviklio Kabelį prietaisų Skydelio laikiklio pagrindą Non-Slip Pad-Laikiklis, skirtas "iPhone", "Android"

Nauja

€7.60

Prietaisų skydelio Automobilio Savininkas Magnetinės Silikoninės Telefono Stovas Laikiklis, USB Mount Non-Slip Pad Turėtojai Įkroviklis įkrauna Telefoną GPS

Aprašymas:

Šio automobilio įkrovimo holderis nuimamas remiantis skyles ant tatamio, ir ji tinka įvairių tipų mobiliuosius telefonus, galite pakeisti savo geriausiais kampas bet kokiomis aplinkybėmis.Tai neslidus,kuris saugo jūsų telefoną, lieka tvirtai, nors jeigu automobilio lūžių, nes medžiaga, mes naudojame, yra importuojami aplinkos silikono, magnetinio dalis padės vairuotojui naudotis mobiliuoju telefonu daug lengviau, kuris veiksmingai padidina saugumą vairuojant.

Savybės:

Automobilinio įkroviklio stovas pagamintas, importuotas aplinkos silikono, aukštos temperatūros varža, netoksiškas, magnetiniai, saugiau, lankstus ir daugiafunkcinis plug and play.

Tai daugiafunkcinis mobilusis telefonas savininkas, o jūs vairuojate.

tai tikrai pagerins vairavimo patirtį ir saugumo vairavimo ir taip pat ji gali būti mažas saugojimo vieta jūsų mažų daiktų (raktų, kortelių, kitą telefoną).

Buvimo ir laikykite tvirtai, ji gali būti tiesiogiai laikytis skydelio automobilių, sunkvežimių, visureigių ir kt.bazinė šio stovas, kuris yra plokščia, silikono, todėl, kad ji gali likti tvirtai ir nebus skaidrių tekinimui.

Kokybės medžiagų ir lengvas montavimas, pagaminti iš aplinkos kokybės silikono, tai lengvas ir patvarus.

Super kietas ir didelis dydis dizainas.aukštos kokybės ir multi-funkcija.taip pat tinka ir namie ir darbe, ar bet kur norite.

Žmogiškas dizainas.kūrybos magnetinio absorbcijos įkrovimo lizdas su žaibo micro usb 2 in 1 kabelį.bet kuriuo metu norite naudoti telefoną, kai jis įkraunamas.viena ranka operacijos.

Super lanksti silikoninė medžiaga, prisitaikyti prie įvairių radianas ir medžiagos, poliravimo apačioje pasiekti geresnių stabdžių slydimo poveikį.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Juoda

Pakuotės Svoris: 214g

Grynasis Svoris: 142g

Ilgis Telefono Surinkimo Linija: 220mm

Ilgis USB Kabelis: 120mm

Gaminio Dydis: 197 x 137mm

Pakuotės Turinys:

1 X Silikoninis Padas

2 X Telefono Turėtojas

1 X 2 In 1 " Super Micro USB Kabelio

Žymos: huey, mudflap "volvo", automobilio savininkas mobil, savininkas telefono, telefono laikiklis yamaha xmax, automobilių magnetas kalno, lcd lg h520, pakoja yamaha, gps laikiklis, skirtas motociklas, savininkas magnetas telefono.

Modelio Numeris Mobiliojo Telefono Stovas
Magnetinis Taip
Pakuotės Svoris 214g
Suderinamos Prekės Universalus
Neto Svoris 142g
Naudoti Automobilis
Yra Garsiakalbis No
gaminio dydis 197 x 137mm
Prekės Pavadinimas BBGear
Medžiaga Silikono
SS ID 4498
Įkroviklis Taip

Parašyti atsiliepimą

Silikono Automobilinio Telefono Stovas Laikiklis su 2 in 1 USB Magnetinio Įkroviklio Kabelį prietaisų Skydelio laikiklio pagrindą Non-Slip Pad-Laikiklis, skirtas

Silikono Automobilinio Telefono Stovas Laikiklis su 2 in 1 USB Magnetinio Įkroviklio Kabelį prietaisų Skydelio laikiklio pagrindą Non-Slip Pad-Laikiklis, skirtas "iPhone", "Android"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti