Parduotuvė pagal Kategorijas

Vyrų Saugos Avalynė, Plieno Toe bateliai Anti-smashing Anti-punkcija Statybos Darbai batai Batai Anti-slip Kvėpuojantis Saugumo batai

Nauja

€45.88

Mes parašyti mažesnę kainą ant pakuotės, kurie bus atleidžiami nuo muito.Batai turi plieno tne ir plieno plokštės,todėl batai turi funkcijas anti-smashing ir anti-piercing.Batai turi tvirtą gumos padais,todėl batai yra praktiški ir neleidžiančioms slysti.Batai yra lengvi ir patogūs dėvėti.Mūsų batai naudoti aukštos kokybės odos ir išskirtinį siuvimo kad jums ypatingos kokybės.Prašome tęsti skaidrių ekrane matyti daugiau informacijos apie batus.

Kaip pasirinkti dydį?

1. Išmatuoti savo pėdos ilgį.Įsitikinkite, kad jūs atsistoti ant plokščio paviršiaus.Takelio kontūras jūsų kojos Vienas gabalas, siekiant maksimaliai padidinti įrankis statmenai popieriui, maksimaliai Tikslius matavimo rezultatus.Po stebėjimo koja, naudokite liniuotę matuoti patarimas Nuo kulno iki ilgiausias pirštas.Tada naudokite tokio dydžio lentelė Pasirinkite dydį pagal pėdos ilgį.Prašome leisti 0,5 cm skirtumas, nes rankinis matavimas. 2. Batų Fox pavyzdžiui:Jeigu kreipsitės į MUS 10.Mes atsiųsime dydis 44 Eurokodas.D. vidpadžio ilgis yra 27.0 cm.Jei jūsų kojos yra riebalų,jūs galite rinktis didesnį pėsčiomis.

Pristatymas:

Mes Laivas visame Pasaulyje.Laivybos mokestis padengia pardavėjas.Įsitikinkite, kad palikti telefono numerį ir teisę visą adresą,pašto kodą, tai labai svarbu, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 7 55 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių.

Apmokėjimas:

Mes rekomenduojame naudoti sąlyginio Deponavimo ir T/T", Vakarų Sąjunga, Kredito Kortelės galioja visiems ,Kai atlikti mokėjimą naudojant sąlyginio Deponavimo, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo.Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su Baltijosvm.lt.

Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Klientų aptarnavimas yra mūsų No. 1 tikslas.Mes norime žinoti jūsų pasiūlymų ir nuomonių dėl mūsų prekes ir paslaugas jūsų atsiliepimų.

Žymos: pagalvėlės vienintelis, įkrovos oda balta, saugos batų darbo, pagalvėlė kojų, rankena padas, travail, saugos kojų, žmogaus saugos batų, kulno padas, grip batų.

spalva juoda oranžinė mėlyna
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga Splitas Oda
Įkrovos Tipas Darbo Ir Saugos
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sezonas Pavasario/Rudens
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Mados Elementas Siuvimo
Pamušalas Medvilnės Audinio
Padas Medžiaga Guma
Elemento Tipas Batai
is_handmade Taip
Vidpadžio Medžiaga Audinys
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Veleno Medžiaga Medvilnės Audinio
Modelio Numeris X
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Vyrų Saugos Avalynė, Plieno Toe bateliai Anti-smashing Anti-punkcija Statybos Darbai batai Batai Anti-slip Kvėpuojantis Saugumo batai

Vyrų Saugos Avalynė, Plieno Toe bateliai Anti-smashing Anti-punkcija Statybos Darbai batai Batai Anti-slip Kvėpuojantis Saugumo batai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti