Parduotuvė pagal Kategorijas

20pcs/Set Auto Rato Stebulė Užsukamu Metalo, Plieno Užtrauktuku Įrašus Automobilio Riešutai Automobilių Ratų Stebulės Veržlė Automobilių optikos Dangteliai, "Toyota" dėl Camry

Nauja

€26.49

RM17744605850274477

Apie gaminį:

1.Pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, šviesos svorio ir didelio stiprumo, taikomas Toyota Camry automobiliai.

2.Naudojamas pagerinti padangų atstumas, padidinti padangų stabilumą.Padeda užmegzti ryšį lengviau, galima atlaikyti didesnį spaudimą.Padaryti vamzdelių jungiamosios detalės (fitingai ryšys vieta yra daugiau fiksuotojo ir užsandarinti.

3.Ratų Tarpiklius plėsti savo transporto priemonės ratų bazės, leidžiančios labiau agresyvią poziciją, pašalinti trina lengvai ir iš karto, labai pagerinti transporto priemonės stabilumą.

4.Suteikite savo transporto priemonės agresyvesne išvaizda, tobulina, našumą ir stabilumą.Jie taip pat padidinti padangų šalinimo, nustatyti stabdžių suportas įforminimo klausimais, leidžia montuojant liftus ar nuleisti rinkiniai ir platesniu, daugiau, arba didelės traukos padangos.

5.Metalo adapteriai yra tolygiai paskirstytos apkrovos ant varomųjų ratų, palyginti su plastiko tie, su restorano apdailos ir blizgus paviršius, Jis suteikia touch svorio, kad jūsų padangos, siekiant pagerinti sukibimą, rato stebulė adapteris yra puikus atnaujinimas dalį savo modelio automobilių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plieno A3

Spalva: skiedra

Dydis(L*W): 39*30mm/1.5*1.2 colių

Taikytinos modeliai: Toyota Camry

Paketas apima:

20pcs/Set* Automobilių Ratų Stebulės Adapteris

RM17744605850274479

Žymos: rankena veržlė rato, automobilių įrašą metalo, varžtas įrašą, saugos diržus, sw20, corolla, kompresorius "toyota", dujų liftas skoda, ekrano toyota camry originalas, civic x led.

Drop laivyba Taip
Medžiaga A3 plieno
Modelio Numeris C01448
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AQTQAQ

Parašyti atsiliepimą

20pcs/Set Auto Rato Stebulė Užsukamu Metalo, Plieno Užtrauktuku Įrašus Automobilio Riešutai Automobilių Ratų Stebulės Veržlė Automobilių optikos Dangteliai,

20pcs/Set Auto Rato Stebulė Užsukamu Metalo, Plieno Užtrauktuku Įrašus Automobilio Riešutai Automobilių Ratų Stebulės Veržlė Automobilių optikos Dangteliai, "Toyota" dėl Camry

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti