Parduotuvė pagal Kategorijas

Nusign Elektros Raštinės Reikmenų Rinkinį Mini " 3 In 1 Darbalaukio Švaresnės Elektros Pieštukų Drožtukas Elektros Trintukas Studentų Mokyklos Buveinė

Nauja

€34.17

Nusign Elektros Raštinės Reikmenų Rinkinį Mini " 3 In 1 Darbalaukio Švaresnės Elektros Pieštukų Drožtukas Elektros Trintukas Studentų Mokyklos Buveinė

Prašome atkreipti dėmesį, žemiau prieš jums vieta tvarka: 1..saugaus vežimo, baterijos nėra įtrauktas sklype, BET jūs galite nusipirkti baterija savo vietos parduotuvėje. 2.Prašome kidnly pastaba elektrinį pieštukų drožtukas reikia, prijunkite USB kabelį panaudoti,o ne galios baterija,prašome atkreipti dėmesį į tai.Parametras: Pavadinimas: NUSIGN elektros pieštukų drožtukas Prekės Nr.: NSYP002 Medžiaga: nerūdijantis plienas, ABS dervos Dydis: 82x 79x93mm spalva: Balta Pavadinimas: Desktop Cleaner Prekės Nr.: NSYP002 Dydis: 82x82x60mm Baterijos: AA baterija X2 skyrių (nepridedami) spalva: Balta Pavadinimas: Elektros trintukas Prekės Nr.: NSYP002 Dydis: 18x18x1 75mm Baterija: 7-oji baterija X2 skyrių (nepridedami) spalva: Balta

Nusign Elektros Raštinės Reikmenų Rinkinys

JEI Dizaino Apdovanojimai | Spiralės Kaitvietės | Automatinė Šerdys | Sklandų Vakuuminio

Automatinis Pieštukų Drožtukas, laimėjo 2016 JEI Dizaino Apdovanojimas

Dizaino apdovanojimą, kuris yra žinomas kaip "Oskaro" Produktų Dizaino Pramonė", pranešė, kad 2016 nugalėtojai.Naujojo Džersio automatinė pieštukų drožtukas laimėjo apdovanojimą su savo novatoriškas dizainas ir puikia technologija.

Nerūdijančio plieno spiralė viryklė, lengva įterpti ir dėvėti

Įdėkite pieštuką į skylę, kad galėtų pradėti dirbti.Aštrus nerūdijančio plieno spiralė gręžimo įrankis padės sumažinti patarimas sklandžiai.Kai parkeris yra baigtas, pieštuko pjovimo mašina sustos, tuščiosios eigos ir pradėti dirbant tuščiąja eiga.Šiuo metu, pieštukas gali būti imtasi siekiant sustabdyti darbo.Rašiklis yra taip paprasta, kaip kad.

Automatiškai pašalinti skaldytų core, ir automatiškai pašalinti skaldytų core neturi įtakos normalių darbo

Kai pieštukų drožtukas susiduria su skaldytų pagrindinė sąlyga, per pieštuko galandimo procesas, skaldytų core bus automatiškai pašalintos, ir skaldytų core neturės įtakos normalų pieštukų drožtukas.

Pažangi perkaitimo apsauga, variklio perkaitimo apsaugos sistema išplečia mašina gyvenimas

Kai variklis yra perkrautas ir temperatūra pasiekia 70 °C arba aukštesnė, dėl perkaitimo apsaugos sistema automatiškai sustabdyti variklio.Kai variklio temperatūra nukrinta iki normalios temperatūros, pieštukų drožtukas automatiškai tęsia darbą.

Elektros trintukas, du kartus nušluostykite dviem būdais

Dviejų rūšių trynimas funkcijos, rankinis, trynimas, švarus ir traceless, elektros trynimas, patogu ir greita, padaryti gerą padėti savo tyrimą. 50 visiškai trintukai ilgalaikiam naudojimui.

Žemas triukšmo elektros trintukas, laužant tradicinius elektros trintukas

Įmontuotu elektros varikliu, gali būti elektra pasukti ir ištrinti, procesas apliejimo yra žemas triukšmo lygis, išvengti įtaką mokymosi darbo.Trintukas yra minkštas ir tolygiai nušluostyti, kuri nėra lengva pažeisti popieriaus ir turi ilgą teka išvaizda ir patogi rankena.

Reguliuojamas galvos ilgis, tvirtos galvos laikiklis, lengva pakeisti galvos

Galvos ilgio, gali būti koreguojama, atsižvelgiant į asmeninius įpročius.Ji yra įrengta su patvaria galvos įrašą, kuris yra patogu ir greita pakeisti savo poreikius.

Darbalaukio švaresnis, sklandžiai dulkių nepaliekant pėdsakų

Vidinis spiralės ventiliatorius, 360° spiralinio vėjo, 360° kylančios vėjo kryptis, visus laimėdama dulkių; nailono teptukas galva, stiprus valymas, jokios žalos į darbalaukį, kad dulkės gali būti paslėpti visur, mokytis yra lengviau.

Pagrindiniai atidarymo operacijos yra paprasta

Atsikratyti tradicinių valymo dulkių šalinimo metodą, nuolaužų ir dulkių nebėra nemokamai liežuvio, išvengti įtakos darbo ir mokymosi aplinka, ir išlyginimas vakuuminis su vienu prisilietimu.

Dydis:

Žymos: elektros trintukas, aplikatoriai drožtukas, silicio raštinės reikmenų rinkinys, lauko dažai, Desktop, krepšys shcool, pieštuku elektros drožtukas, rilakkuma mokykla, darbalaukio drožtukas, sakura pieštuko trintukas.

Modelio Numeris Nusign Elektros Raštinės Reikmenų Rinkinys
Prekės Pavadinimas Deli
Tipas Elektroninis
Naujovė Naujas
Amžius >8 METŲ AMŽIAUS

Parašyti atsiliepimą

Nusign Elektros Raštinės Reikmenų Rinkinį Mini

Nusign Elektros Raštinės Reikmenų Rinkinį Mini " 3 In 1 Darbalaukio Švaresnės Elektros Pieštukų Drožtukas Elektros Trintukas Studentų Mokyklos Buveinė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti