Parduotuvė pagal Kategorijas

SNAPTAIN SPE500MQ WIFI FPV Drone GPS 1080P Platus Kampas, HD Tranai Kamera, Sulankstomas Rankos RC Quadcopter Profesionalus Fotoaparatas

Nauja

€66.60

SNAPTAIN SPE500MQ WIFI FPV Drone GPS 1080P Platus Kampas, HD Tranai Kamera, Sulankstomas Rankos RC Quadcopter Profesionalų Fotoaparatą, Drones, WIFI FPV Drone GPS 1080P Platus Kampas, HD Tranai Kamera, Sulankstomas Rankos RC Quadcopter Profesionalų Fotoaparatą Drones

1080P FPV HD Kamera 110°FOV 1080P HD Kamera įskaitant reguliuojamas kampas, kuris fiksuoja aukštos kokybės vaizdo ir aiškiai aeronuotraukos. 5G WiFi Dėžė, aukšto quakity realaus laiko vaizdo perdavimo, galite pasidalinti neįtikėtinai peizažas su draugais .Dvigubo Skrydžio Metu

Baterijos talpa yra iki 1000mAh, kuris numato apie 15 minučių ultra-ilgo skrydžio metu.Pakuotėje yra 2 modulinės baterijas, kurios prailgina skrydžio laikas iki 30 minučių, ir daro tai daug lengviau ir saugiau pakeisti.

Elektrinė Tvora, galite nustatyti, skrydžio atstumas drone, planuoti savo saugaus skrydžio srityje.Drone nustatyti geografines vietoves, per GPS sistemas, skrydžių, auto žemės arba grąžinti vietovėse, kuriose elektroninė tvoros.Ratas Skristi Jis gali automatiškai orbitoje aplink arba skristi palei kelią, galite nustatyti.Pasirinkti taškas ir nustatykite norimą užveskite aukštis ir spindulys, drone bus automatiškai ratą aplink objektą, užfiksuoti gražių kadrų objekto.GPS Auto Grįžti Namo GPS režimas leidžia tiksliai nustatymo ir neleidžia prarasti tranų.Drone bus atlikti auto grįžti, kai baterija yra mažai arba jei ji praranda signalas.Niekada prarasti savo tranų. (Atkreipkite dėmesį, kad ji negali išvengti kliūčių automatiškai) Bakstelėkite-Fly

Daugiau taškų žemėlapyje, per app, SNAPTAIN SPE500MQ WIFI FPV Drone GPS 1080P Platus Kampas, HD Tranai Kamera, Sulankstomas Rankos RC Quadcopter Profesionalų Fotoaparatą, Drones, drone bus skristi palei kelią jums pasinaudoti app dėmesio užfiksuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus, pasinaudoti gražus gamtovaizdis ir gauti lauko įdomus.

Sekite Mane Režimas/Gestų Kontrolės/Pasidalinti Savo Nuostabių Akimirkų

Pagal GPS režimu, drone bus automatiškai sekti app signalą apie mobilųjį telefoną, užtikrinant, kad jis fiksuoja vaizdus, kad įkvepiantis jums nesvarbu, kur jūs einate.

Kelia pergalės ženklą fotoaparato, drone bus nufotografuoti.

Kelti atviro delno, pasirašyti fotoaparato, drone bus pradėti arba baigti vaizdo įrašymą.

Gestas kontrolė leidžia kelti į kamerą, kad sukelti telefonu fotografuoti ir filmuoti.Dabar jūs galite nustatyti savo rankas nemokamai ir kelti savo labiausiai žavinga gestas, ar šokti su savo mylimam žmogui.

Toliau man režimu, drone gali užtrukti nuotraukos arba vaizdo įrašymas pagal gestų kontrolės, galite išlaisvinti savo rankas ir kelti gražus momentas.Redaguoti ir bendrinti savo naujus kūrinius, socialinės žiniasklaidos!

Begalvis Režimas/Aukštis Režimą Hold/Vienas Pagrindinių kilimo / Tūpimo/2 Greičio Režimai

Drone skrenda bet kuria kryptimi į begalvis-režimas, kuris daro tai drone, labiau tinka pradedantiesiems.

Galingas oro slėgio aukščio laikyti funkciją, galima tiksliai užfiksuoti aukštį ir vietą.Lengva jums šaudyti kokybės nuotraukų ar vaizdo įrašų.

Kontroliuoti greitai ir lengvai su viena pagrindinių kilimo ir tūpimo, puikiai tinka pradedantiesiems.Jis taip pat pastatytas naudojant vieną mygtuką grįžti namo funkcija, drone galėtų skristi atgal į tą pusę, iš siųstuvo.

2 greičio režimai (low/high) padaryti šį tinka pradedantiesiems, tiek ekspertams.Jūs netgi pabandykite perjungti skirtingus greičio režimus, kai drone skrydžio metu daugiau malonumo.

Žymos: sg900, rc sunkvežimių, necklac, quadcopt, fpv variklis, ls mini drone, kamera ip wifi, vmi se x8, olis quadcopter, vaizdo kamera.

Skrydžio Laikas 15min
Sertifikatas
Modelio Numeris SNAPTAIN SPE500MQ
Ryšiai APP Valdytojas
Kameros Savybės 1080p HD Vaizdo Įrašymas
Optinis Priartinimas Fiksuotas Fokusavimas
Gyro NĖRA
FPV Operration Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Kamera Integracijos Kamera Įtraukti
Jutiklio dydis NĖRA
Sertifikavimo FCC
Nuotolinio Valdymo Atstumas 220m
Prekės Pavadinimas SNAPTAIN
Aerofotografija Taip

Parašyti atsiliepimą

SNAPTAIN SPE500MQ WIFI FPV Drone GPS 1080P Platus Kampas, HD Tranai Kamera, Sulankstomas Rankos RC Quadcopter Profesionalus Fotoaparatas

SNAPTAIN SPE500MQ WIFI FPV Drone GPS 1080P Platus Kampas, HD Tranai Kamera, Sulankstomas Rankos RC Quadcopter Profesionalus Fotoaparatas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti