Parduotuvė pagal Kategorijas

Siuvimo Mašinos Šviesos Super Šviesus 30 Lemputė Karoliukai Drabužių Siuvimo Mašina, Šviesos Darbo Namuose Šviesos Lempos Siuvimo Mašina

Nauja

€3.76

68927 karšto pardavimo, Mes galime dirbti dešimtis tūkstančių lašas laivas užsakymus kiekvieną dieną!Prašome būti tikri, kad perkate!Didelių kiekių užsakymus galime priimti PayPal mokėjimo!Priimti CSV failo apdorojimo!Jei jums reikia, banko pavedimu, galime banko pavedimu, ir "Western Union" mokėjimą!Savo prekybos patogumui!

Super Ryškus 30 Lemputė Karoliukai Drabužių Siuvimo Mašina, Šviesos Darbo Namuose Šviesos Lempos Siuvimo Mašina Priedai

Savybės :

100% brand new ir aukštos kokybės.

LED lempa su kištuku, jungikliu ant nugaros, stiprus magnetas.

Gali būti adsorbuoti siuvimo mašina.

Siuvimo yra labai subtilus dalykas, kai jums naudoti siuvimo mašina, jums reikia LED lempos apšviesti, siekiant palengvinti savo siuvimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: metalas ir plastikas

Galia:2W

Įėjimo įtampa:AC 110-220V

LED: 30pcs

Šviesos spalva: balta

Dydis:8x2.5x1.8cm

Tipas: JAV plug

Pakuotė:

1 x Siuvimo Mašina Šviesos

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Siuntos 1.Mes tik laivas patvirtino, kad adresą,taigi savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų adresą,jei ne,palikite pranešimą apie tai. 2.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 3.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria, savaitgaliais ir atostogų metu. 4.Klientas gali tekti mokėti už muitų ir pateikti kai kurių dokumentų, kurie padėtų muitinės formalumus.Didmeninė/Drop Laivyba, Kad Lašas Laivybos užsakymą ,prašome pastaba"dropshipping tvarka",mes jo prioritetus.Didmeninė/Drop Laivyba kad paketą,jei jums reikia neutralioje pakuotėje,prašome susisiekti su mumis iš anksto.Po pardavimo, Paslaugų Esame patikimas pardavėjas ir mes turime paslaugas po pardavimo visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol esate laimingas.

Žymos: gooseneck led downlight, namų, šviesos žmonės, led pasiimti, gooseneck podiumo šviesa, 3d dragon lempos, gėlių siūti, stiklo darbą karoliukai, lempos siūti, derliaus siuvimo mašinos lempos.

Maitinimo Šaltinis AC
Garantija 3 Mėnesių
Modelio Numeris ZK1716900
Yra Pritemdomi No
Sertifikavimo ce
Įtampa 110-240V
Korpuso Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Super Šviesus
Kištuko Tipas
Naudojimas Pramonės
Pagrindo Tipas Pleišto
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Prekės Pavadinimas ICOCO

Parašyti atsiliepimą

Siuvimo Mašinos Šviesos Super Šviesus 30 Lemputė Karoliukai Drabužių Siuvimo Mašina, Šviesos Darbo Namuose Šviesos Lempos Siuvimo Mašina

Siuvimo Mašinos Šviesos Super Šviesus 30 Lemputė Karoliukai Drabužių Siuvimo Mašina, Šviesos Darbo Namuose Šviesos Lempos Siuvimo Mašina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti