Parduotuvė pagal Kategorijas

Maroko Naftos Kaukė Esmė Maitinamasis Veido Drėkinamasis Užraktas, Balina Ir Drėkina Kaukės L2

Nauja

€7.07

Taikoma lytis: neutrali

Paraiškos dalis: veidas

Tekstūros: vanduo

Kategorija: Kaukės

Funkcijos: Anti-acne, anti-senėjimo ir raukšlių šalinimas, drėkina ir drėkinantis, alyvos kontrolės ir balanso, balinimo ir šviesinimo, giliai drėkinantis

[Natūralių ingredientų ir saugų]: Šios kaukės yra pagaminti iš natūralių ingredientų.Serumas jų sudėtyje yra drėkinamųjų ir maitinamųjų savybių, daro jūsų odą minkšta ir sveika, ir nėra jokių kenksmingų cheminių medžiagų, parabenų, priedų arba jų toksinų, todėl idealiai tinka visų tipų odai.

[Ilgalaikis drėkinamasis]: Aloe vera veido kaukę, likučius, vandens, aliejaus, sultingas, ir hialurono rūgšties, kuri ne tik papildo vandenį, bet taip pat gerina odos tonusą ir daro odą drėgną ir balta.

[Tinka visiems odos tipams]: Ši kaukė tinka visų veido formų ir visiems odos tipams.Nesvarbu, ar jūs turite sausa oda, riebi oda arba odos derinys, ši kaukė gali padaryti jūs tikri, kad jūsų oda tampa stangresnė, sveikesnė ir skaistesnė.

[Taisyti įvairių odos problemų]: drėkinantis/atjauninti/balinimo/ maitinamasis/ firming/ ryškus/ valymo/ sumažinti poras/ raminantis ir atpalaiduojantis

[Lengvai taikomas]: Po 15-20 minučių, jis gali skleisti ir taikyti veido greitai pasiekti drėkinamasis poveikis.Naudoti 2 3 kaukes per savaitę, jums bus gauti geriau, drėkinamasis poveikis.Individualios pakuotės yra kompaktiškas, higieniška ir patogu naudoti bet kada, bet kur.

Aukštos kokybės kaukė leidžia jums mėgautis prabangus spa-kaip patirtis, namuose, daugiau sočiųjų, ir kiekviena kaukė gali suteikti jums visą spektrą drėkinamasis poveikis.Sėdėti ir leisti mūsų spinduliavimo drėkinanti kaukė vonia jūsų odą 15 minučių magija, pareikšti prabangus spa patirtį namuose.Masažas likę serumas nuo pakuotės į bet kurį odos, kuriems nėra kaukė, ar kaklo ir pečių.

Švelniai valo ir detox sumažinti išvaizdą poras-drėgmės patenka, toksinus, nešvarumus ir priemaišas yra išleistas!Ji yra ne tik eilinė kaukė, bet taip pat ne tik porų kaukė.Mūsų veido kaukė yra suformuluota laboratorijoje, tinka jautriai odai, ir yra natūralios detoksikacijos funkcija įjungta bambuko anglis.Jis veikia kaip dulkių siurblys ir gali sugerti aliejų, priemaišos ir toksinų nuobodu odos.Po 15 minučių, jūsų veidas bus atjaunėjusi ir pasiruošę imtis selfie.

Natūraliai ryškių veido-Reguliariai naudojami autentiški korėjos kaukės gali padėti sumažinti tamsiomis dėmėmis, pigmentacija, tamsius ratilus ir požymiai paburkimą.

Suleidžiama anti-senėjimo antioksidantai-tiesa anti-aging formulė, mūsų kolageno kaukė padeda sukurti stangresnė, sveikesnė ir labiau subalansuota odos, suteikdamas jums pasitikėjimo.

Drėkina ir drėkinantis-prisotintas natūralių augalų sudedamųjų dalių, pvz., agurkai, medus, sraigių ekstrakto, gali būti švelnus, sausas, neplautas arba jautrios odos.

Atjauninti odą terapija-giliai drėkina patirtį, mūsų kaukė gali švirkšti gyvybiškai svarbią drėgmę į jūsų odą, bet ir padeda pagerinti bendrą odos tonusą ir stangrumą.

Produkto Informacija Vardas:Aliejus Veido Kaukė Odos Tipas: Visi Tipai Taikoma Žmonės: Suaugęs Grynasis Kiekis: 25ml * 10 Vienetų Ingredientai: Moroccan Oil Extract Funkcija: Gaivus ir drėkina/nuo raukšlių anti-aging/mažėja poras/remontas ir balinimo odos tonas

Žymos: pristatymo kaukė, makiažo kaukė, disponuoti kaukė, elnias veido kaukė, respiratorius su oro, kaukė apsaugoti, kaukė burną, žalia kaukė skalbti, chromatica kaukė, vonios kambarys spray.

Tipas Suvynioti Kaukė
Naudoti Skruostų
Formulės Skystis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Funkcija Gylis Papildymo
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Maroko Naftos Kaukė Esmė Maitinamasis Veido Drėkinamasis Užraktas, Balina Ir Drėkina Kaukės L2

Maroko Naftos Kaukė Esmė Maitinamasis Veido Drėkinamasis Užraktas, Balina Ir Drėkina Kaukės L2

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti