Parduotuvė pagal Kategorijas

Universalus Namų Mygtuką "iPhone" 7 7Plus 8 8Plus Namų Klavišą Flex Kabelis su Grąžinimo Funkcija Juostelė Flex Fix Namuose Atgal, Funkcija

Nauja

€7.81

Savybės

1. Pats Spustelėkite jausmas kaip originalus 2. Ne hidding klaviatūra iphone 3. Pats įdiegti veiksmus, kaip originalius 4. Lengva įdiegti ir naudoti;

5.Itin mažos energijos sąnaudos;

6.Visiškai naujas. 100% testuotas su aukštos kokybės

7.Pakuotė: Crystal Sunku dėžutę

3rd generation YF:

*Nėra būtinybės prisijungti prie "Bluetooth"; *nereikia trumpas prisijungti flex kabelis; 2-os kartos HX:

*Turite prisijungti prie "Bluetooth"; *nereikia trumpas prisijungti flex kabelis; 1 kartos Meibi: 3rd generation YF:

*Turite prisijungti prie "Bluetooth"; *Turi trumpas prisijungti flex kabelis;

Funkcijos: Universalus Namų Mygtuką "iPhone" 7 7Plus 8 8Plus Namų Klavišą Flex Kabelis su Grąžinimo Funkcija Juostelė Flex Fix Namuose Atgal, Funkcija

Išspręsti šias problemas:

1.Home mygtuką, negali grįžti

2.Home mygtuką negalite patekti meniu

3.Home mygtuką+įjungimo mygtuką negalite screenshot

Pranešimas:pirštų Atspaudų negalima dirbti po pakeis home mygtuką,tik grįžti veikia

Produkto Nuotrauka:

Pristatymo Terminas:

Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas (Pranešimas): 10-25 dienas

DHL:3-5days

"FEDEX": 4-6days

UPS:3-5days

EMS:7-10days

Pakuotė : Visos prekės yra naujos,mes pak kiekvieną elementą, su plastiko sandari krepšys kad suvynioti su burbulas maišelį ir įdėti sunku langelį saugai užtikrinti prekių per siuntą.

Prašome atkreipti dėmesį, kad kai kurie elementai yra gana mažas,prašome būti atsargūs, kai jūs išpakuokite jūsų sklypą,jeigu jie nėra arba misplacing.

Pastaba : Jei jūs gaunate su defektu arba netinkamas elemento viduje sklypas,prašome susisiekti su mumis,mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas.

Jei turite kokių nors problemų, kai naudojant elementą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pagalbos.

Kreipkitės į mus: Jei turite klausimų,prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba Trademanager.Prašome don ' t atkalbinėjo, jei jūsų elektroninio pašto adresas nebus atsakyta metu, ne darbo valandomis.Kai gauti jūsų laišką,mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Atsiliepimai: Mes būsime labai dėkingi, jei galite palikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, mums po pirkimo.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, prieš jums kreiptis į mus.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes stengiamės išspręsti problemas, laiku.

Žymos: alexa smart kištukai uk, automobilinis fm antena 35 cm, mūšis droid 100 vnt, cb1000r 2008 lipdukas, apyrankė ponios metų, jungiasi runos sėkmės, mūšis klasikiniai marškinėliai, ama supercross marškinėliai, apyrankė grandinės kitty.

Modelio Numeris 78
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Dizainas BARAS
Naudoti Meniu Mygtuką

Parašyti atsiliepimą

Universalus Namų Mygtuką

Universalus Namų Mygtuką "iPhone" 7 7Plus 8 8Plus Namų Klavišą Flex Kabelis su Grąžinimo Funkcija Juostelė Flex Fix Namuose Atgal, Funkcija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti