Parduotuvė pagal Kategorijas

Oranžinė 24 Colių Medžio Sijonai Kalėdų Eglutė Bazės Padengti Kalėdų Eglutė Sijonas Kalėdų Atostogų Šalis Apdaila-M1023

Nauja

€10.89

Mielas draugas.Siekiant išvengti, kad jūs negalite gauti laiku.Prašome užsisakyti iš anksto.Jei jums skubiai reikia elementus, pls susisiekite su mumis ir mes jums rekomenduojame geriausių pristatymas jums. ♡ PRODUKTO APRAŠYMAS Funkcija: Produkto pavadinimas: Medis sijonas Kiekis: 1 vnt Spalva: Oranžinė Medžiaga: Blizgučiai/Glitz + Akių Audinio Apdorojimo būdas: Magic lipduką Lengva įdiegti ir ardyti

Dydis:

24inch-60cm / 30inch-75cm / 36inch-90cm / 48inch-125cm / 60inch-150cm

Pakuotė:

1 x Kalėdų Eglutė Sijonas

Pastaba:

1. Kaina: Kiekvieną kaina yra 1 vnt medžio sijonas.

2. Dydis: Mes turime dydis 24inch/ 30inch/ 36inch/ 48inch/ 60inch.Mūsų 24"" sijonai yra skirta mažoms medžių. 36"" sijonai yra skirtos 4-6 " medžiai (priklausomai nuo pilnatvę). 48"" sijonai yra suprojektuoti 6' 8 " medžiai (priklausomai nuo pilnatvę).

3. Spalvos: Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo rodomos ekrane.Jei nežymus spalvų neatitikimas nėra priimtinas dėl savo prašymą, prašome pavyzdžio užsakymas laikrodį.Jei pageidaujate daugiau nuotraukų, kreipkitės į mus!

4. Skalbimo būdas: plauti Rankomis arba švelnus mašina nuplaukite šaltu vandeniu, nenaudokite baliklio ir būgniniai sausas.

5. Pristatymas: Mes siūlome greitas pristatymas metodas, pls susisiekti su mumis, jei jums reikia daiktų, skubiai!Paprastai, mes išsiųsti per Baltijosvm.lt standartinis/ 4PX/ ePacket jei svoris po 2 kg, laivybos laikas 10~30 darbo dienas remiantis skirtingų šalių.

Jei bendra masė virš 2 kg, mes atsiųsime jūsų sklypo DHL ar kitų tarptautinių express".Laivybos laikas apie 3~10 darbo dienas.

Kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų! ☺

PRODUKTŲ EKRANAS

KELIŲ SPALVŲ

PASLAUGA

Atsiliepimai:

Jūsų skatinimas ir palaikymas yra didžiausia motyvacija mums.

·Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, kaip skatinimas!

·Jei turite kokių klausimų ar patarimų apie mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, prieš išvykdami neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Garantija:

·Mes patikrinti ir pakuotės sklypo atsargiai, kol mes išsiųsti.

·Jei jums gauti elementą su kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis greitai.Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.

Pristatymas:

·Rengia laikas: mums reikia 2-7 darbo dienas paruošti jūsų užsakymą.

·Prašome patikrinkite savo adresą ir kontaktinę informaciją.Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, taigi savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų adresą, jei ne, palikite pranešimą apie tai.

·Mes siūlome greitas pristatymas metodas, pls susisiekti ua, jei jums reikia daiktų, skubiai!

· Jei bendras svoris virš 2kg, mes atsiųsime jūsų sklypo DHL ar kitų tarptautinių express".Laivybos laikas apie 3~10 darbo dienas.

Paprastai, mes išsiųsti per Baltijosvm.lt standartinis/ 4PX/ ePacket jei svoris po 2 kg, laivybos laikas 10~30 darbo dienas remiantis skirtingų šalių.

Apie muitinės:

· Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių.Importo muito mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.

♡ DĖKOJAME, KAD LANKOTĖS MŪSŲ PARDUOTUVĖS!

Žymos: šviesiai oranžinės spalvos blizgančiais, oranžinės spalvos moteriška blizgančiais, oranžinė anakali blizgančiais, pvc lietpaltis, menas spausdinti sijonas, antklodė kalėdų eglutė, Trumpas, vyras sijonas, trumpas moteris, trumpas vasaros.

Modelio Numeris China Medžio Sijonas #39
4 Kalėdų Dekoracijos
Kilmės KN(Kilmės)
1 kalėdinė dekoracija namuose
Produkcijos Pavadinimas Kalėdų eglutė sijonas
Tipas Medžio Sijonas
2 kalėdų ornamentu
Naudojimas Kalėdų Medžio Apdaila
5 Grindų Kilimėlis Papuošalai
3 Šaliai Dekoro
Medžiaga 3mm China Audinys

Parašyti atsiliepimą

Oranžinė 24 Colių Medžio Sijonai Kalėdų Eglutė Bazės Padengti Kalėdų Eglutė Sijonas Kalėdų Atostogų Šalis Apdaila-M1023

Oranžinė 24 Colių Medžio Sijonai Kalėdų Eglutė Bazės Padengti Kalėdų Eglutė Sijonas Kalėdų Atostogų Šalis Apdaila-M1023

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti