Parduotuvė pagal Kategorijas

Aukštos Kokybės 2016 Mados Dizaino Rožių Gėlių kalnų krištolas Sagė Pin Sagės, Sagės Moterų Broach Priedą Nemokamas Pristatymas

Nauja

€6.32

1. Tipas: Sagės

2. Medžiaga: A lloy su rose auksą, padengtą ir Aukštos kokybės kalnų krištolas

3. Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

4. Svoris: 25 g

5. Lytis: Moterys ir merginos

6. Kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)

7. Funkcijos: Rodyti individualumą ir išlaikyti mados

8. Proga: Meilės dovanas, gimtadienio šventė, Šokių šalis, Kelionės memorialas, Verslo dovanos, Sąžininga,Reklamos, reklama ir kt.

Sveiki atvykę į mūsų Laimingas Linijos internetinėje parduotuvėje!

Laimingas Linija yra profesionalus parduotuvė veikia verslo mados juvelyriniai dirbiniai ir grožio reikmenys .Jei esate individualus pirkėjas,nepamirškite įtraukti mus į savo "Mėgstamus"Parduotuvė".Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško verslo partnerių Kinijoje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasiūlysime geriausią kainą kvalifikuoti produktus.Jūs galite pasitikėti mumis.

Mokėjimas turėtų būti gautas per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas.Patvirtinę jūsų mokėjimo ir pristatymo informaciją, mes iš karto pasirūpinti siunta per 2~ 3 dienų .

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Mes taip pat priima ir kitus įvairių mokėjimo elementus,pvz., Banko pavedimu, Western Union, Kredito Kortelės, visa,Master Card ir t.t.Jei atitinka visus mokėjimo problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Mes galime pasirūpinti pakavimo kas duomenys būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus .Visos prekės yra supakuoti į standartą ir saugaus pakavimo.Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti, kad jį gauti.Jei jis buvo pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju.Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą (beveik per 24 valandas).

Nemokamas pristatymas galimas tik siuntimas Kinija Paštu, Oro Paštu, ir Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas ir ePacket.Tada prekės bus pristatomos per apie 15~25 darbo dienas .Jei jums reikia prekių skubiai ir pirkti daugiau, mes galime siųsti juos Išreiškia,tokios, kaip DHL, ar AVS ir tt.

Vežėjo Pavadinimas

Numatomas Laikas Tranzitu

Stebėjimo Paslaugos

DHL

Apie 3-5 dienos

www.dhl.com

UPS

Apie 3-5 dienos

www.ups.com

EMS

Apie 5-7 dienas

www.ems.com

Kinija Paštu, Oro Paštu

Apie 15-25 dienų

www.intmail.183.com

HKPOST

Apie 15-20 dienų

www.hongkongpost.com

Jei jums reikia bet kokios palankios kainos, greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis.

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ir mokesčių savo vietos šalyje.Bet mes galime rašyti mažesnės vertės arba "dovana" apie laivybos kad lengva patvirtinimo Muitinės.Ir visos prekės turi būti vežamos į Baltijosvm.lt patikrinti adresą.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių ir Teigiamų komentarų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Tai bus tiesiog jus tik 1 minutę .Ačiū!Jei ne, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant bet neutralių ir neigiamų atsiliepimų.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau (beveik per 24 valandas ) ir stengiamės patenkinti jus.Labai ačiū!

Spalvų Neatitikimas : nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Tai gali būti dėl kitų priežasčių,pvz., ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir kitų veiksnių.

Rusijos klientams : Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas.Nes Po Rusijos Politikos, yra gana griežtos.Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti savo sklypo greitai ir sėkmingai.

Mėgaukitės perkant mūsų parduotuvėje ! ! ! ! !

Žymos: anubis pin, ogami shirou, automatinis švirkštas, christian dior sagė, sagė moterims, balandžių kraujo raudona rubino, bna cosplay, vyrų, moterų sagė, ponios jėzus sagė, sagė pin.

Elemento Tipas Sagės
Sagės Tipas Sagės Smeigtukai
Dydis 6.3 *4 cm
Formos\modelis AUGALŲ
Metalų Tipas cinko Lydinys
Stilius Madinga
Medžiaga Kalnų krištolas
Modelio Numeris BLE480
Lytis MOTERIS
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas STARBEAUTY

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės 2016 Mados Dizaino Rožių Gėlių kalnų krištolas Sagė Pin Sagės, Sagės Moterų Broach Priedą Nemokamas Pristatymas

Aukštos Kokybės 2016 Mados Dizaino Rožių Gėlių kalnų krištolas Sagė Pin Sagės, Sagės Moterų Broach Priedą Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti