Parduotuvė pagal Kategorijas

Daugiafunkcis Kempingas Hamakas, 4 In 1 Lauko Kempingas Hamakas - Daugiafunkcį Vandeniui Hamakas Lietaus Skristi Palapinės Brezentas,lietaus poncho

Nauja

€15.79

Produkto Aprašymas

MODELIS

CZX-292 Multi-Naudoti Hamakas Tipas dilimui 260*145cm Multi-funkcija hamakas,4-In-1 Lietpaltis, ir skėtį nuo saulės Brezentas,Lietaus Skristi, Brezentas, Tarp Pastogę,Multi-Naudoti lietaus poncho Medžiagos 210D PU4000 Oksfordo Masė 400g(0.40 kg) Matmenys 260*145cm Kodėl verta rinktis mus?

Advanges:

[1] optimalų kokybės,aukštos kokybės ir mažai priežiūros. [2] Mes turime prekybos grupė daugelyje šalių,mes galime pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugos [3] įvairių specifikacijų ir modelių pasirinkimą. [4], galime pristatyti prekes greitai(3-7days) iš mūsų europos saugojimo,ir mes galime suteikti geros apmokėjimo sąlygos. [5], galime dizaino produktus už ur prašymą.

4 IN 1 KEMPINGAS HAMAKAS : Tai ne tik kempingas hamakas,ji taip pat gali būti KEMPINGAS ANTKLODĖ & LIETAUS SKRISTI TARP & DAUGIAFUNKCINIS LIETAUS PONCHO.JŪS GALITE GAUTI 4 1 UŽSAKYMO,TIESIOG ĮTRAUKITE JĮ Į JŪSŲ KREPŠELĮ.PATVARUS 210D NAILONO TAFTOS ir PARAMOS 500 SVARŲ : nešiojamų kempingas hamakas pagamintas iš 210D Nylon Taftos medžiagos, kuri yra gana patvarūs audiniai.Ji skirta maksimali talpa 500 svarų (226 kg).Kaip naudojama medžiaga su didelio patvarumo, plius atsiskleisti dydis yra 103" x 57" (260cm x 145cm), todėl hamakas gali turėti 2 suaugusieji saugiai.DAUGKARTINIO NAUDOJIMO : Daugiafunkcinis Hamakas gali būti plačiai naudojamas įvairių rūšių veikla, pavyzdžiui, kempingas, žygiai, kelionės, atgal-yarding.Be to, tai yra gera alternatyva, palapinė, lietpaltis, miega trinkelėmis, žemės motina, sūpynės, lopšys ir kt.Taigi, galite naudoti daugiafunkcinis hamakas atsipalaiduoti lengvai per daug veiklos. 100% KLIENTŲ PASITENKINIMO: Nemokamai produkto neribota garantija yra siūlomi mūsų klientai, todėl daugiau jokių įdomu, jei yra, rizikuodami savo pinigus.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate 100% patenkintas mūsų hamakas, rašykite mums bet kokį klausimą.Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos bus pateikiamos jūsų pageidavimus - jokių klausimų.

Apie Kainą,skirtingas skaičius turi skirtingą kainą,jei jūs turite bet kokius poreikius,prašome tyrimą arba susisiekite su mumis.Kaina negotitated,mes suteiksime jums geriausias produktų ir paslaugų!

Per 500PCS mes gali spausdinti savo logotipą,padaryti OEM savo dizainą,įgyvendinti savo svajonę "PASIDARYK pats" palapinė!Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotė: 1. vienas gabalas vienu atlikti maišelis.

2. Tinkamas kiekis eksportui, kartoninėje dėžutėje.

3. Jokie kiti pakavimo reikmenys reguliariai.

4. Klientų reikalaujama, pakavimo yra.

Pristatymas: oro, jūrų, ar išreikšti.

Imties švinas laikas: 5~7 dienas.

Pristatymo laikas: apie 25~30 dienų po užsakymo ir gamybos patvirtino.

Mūsų Paslaugos

Mes specializuojamės lauko laisvalaikio palapinės ir renginio palapinių, įskaitant kempingas palapinė, paplūdimio palapinė, pripučiamos palapinės, reklamos sulankstomos palapinės, nelaimės atveju palapinę, ir vaikams žaisti palapinę.Galime pagaminti palapines daugiau nei 5 metus, ir visada laikyti dėl eksporto į pasaulinę.Bazę aukštos kokybės ir geriausia kaina, mes savo gražus reputaciją visame pasaulyje.Įmonės Informacija

Inovacijos: Esame pasiryžę kuriant mūsų įmonę į pramonės etalonas įmonių sąžiningumo & veiklą ir būti pasirinktas tiekėjas, inovatyvių Produktų, skirtų profesionaliam ir individualiam naudojimui.Mūsų kultūra, inovacijos, tvirtai įsipareigojusi į R&D ir platų klientų įžvalga užtikrinti, kad mūsų pirmaujančių prekinių ženklų ir aukštos kokybės produktai atitinka konkrečius poreikius, vartotojams ir specialistams, kad mes tarnauti.

Kokybė: Ne ChengZuo Pramonės, mes manome, kad produkto kokybė, eina koja kojon su inovacijomis.Viskas visada gali būti patobulinta.Mes siekiame, kad šie patobulinimai kiekviename žingsnyje produktų plėtros, pradedant dizainu, įrankiai, gamybos, pakavimo ir galutinio pristatymo, kad mūsų klientai.Mūsų valstybės meno, kokybės kontrolės laboratorija yra viena iš geriausiai įrengtų labs Azijoje kai kurios naujausios mašinos prieinama.Mūsų QC inžinieriai sekti mūsų produktų dizaino, žaliavų pirkimas, gamyba ir galiausiai pristatymo.Mūsų kokybės sistema susideda iš daugelio patikrinimai ir likučius, kad mes nuosekliai pristatyti pat aukštos kokybės produktas, kiekvieną kartą.

Nuotraukų Mūsų Gamykla:

DUK

1. Kada galiu gauti citatos?

Mes paprastai pasiūlymą per 24 valandas po to mes gausime jūsų užklausą.Jei esate labai skubiai gauti kainą, pasakykite mums, kad mes dėl jūsų užklausą prioritetas.

2. Kaip aš galiu gauti pavyzdinį patikrinti jūsų kokybės?

Po kainų patvirtinimo, galite reikalauti mėginius, kad patikrintų mūsų kokybės.

Jei reikia pavyzdžių, mes norėčiau pateikti pavyzdį iš mūsų Kinijos gamykloje, ar u galite gauti mėginį tiesiai iš mūsų europos agentas saugojimo.

3.Kokius failus ar jūs sutinkate spausdinti?

PDF, Core Piešti, didelės skiriamosios gebos JPG .

4.Jūs galite padaryti dizaino už mus?

Taip.Turime profesionalų komanda, turinti ilgametę patirtį projektuojant ir gaminant.

Žymos: telšių, kamp kempingas palapinė, stovykla lauko palapinė, poncho moterims, stovykla hamakas, 4 asmuo palapinė, brezentas, stovykla palapinė kelionės, Hamakas Sūpynės, tarp palapinė.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Plotas 3.5 kvadratinį metrą
Apačioje Vandeniui Indeksas >3000 mm
Audinys 210D PU4000 Oksfordo Audinys
Sluoksniai Vieną
Vartotojų skaičius Du
Pastato Tipas Statybos remiantis Reikia
Polių Medžiaga gali būti naudojami be lenkų
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
Struktūra Vienas Miegamasis
Sezonas Ketverių sezono Palapinė
Stilius lauko
Už Palapinę Vandeniui Indeksas >3000 mm
Modelio Numeris 4 1 Lauko Kempingas Hamakas

Parašyti atsiliepimą

Daugiafunkcis Kempingas Hamakas, 4 In 1 Lauko Kempingas Hamakas - Daugiafunkcį Vandeniui Hamakas Lietaus Skristi Palapinės Brezentas,lietaus poncho

Daugiafunkcis Kempingas Hamakas, 4 In 1 Lauko Kempingas Hamakas - Daugiafunkcį Vandeniui Hamakas Lietaus Skristi Palapinės Brezentas,lietaus poncho

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti