Parduotuvė pagal Kategorijas

Mini Universalus Protingas IR Infraraudonųjų spindulių Balso Nuotolinio Valdymo AC TELEVIZIJOS Rėmimo Tuya / Smart Gyvenimo APP "Smart Home Dirbti su Alexa "Google" pradinis

Nauja

€4.67

Aprašymas:

[Voice control] - Dirba su Alexa Echo valdyti savo Namų Prietaisus tiesiog balsu, ir sako alexalexa, įjunkite alex oro kondicionierius, alexalexa, išjunk TV apimtis. "("Google" pradinis palaiko tik valdymo balsu įjungimas / išjungimas Set Top Box, TV, TV, ventiliatorius, Oro kondicionavimo įrenginiuose ir reguliuoti temperatūrą.)

[Mobiliųjų aplikacijų veikimą] - Suderinamas su "Android" ir " iOS " telefonas, valdyti prietaisus iš bet kur per išmaniojo telefono programa, pavyzdžiui, nustatyti, patogus temperatūra per telefoną, prieš išvykdami namo. (2.4 GHz "Wi-Fi" tinklu tik, ne 5.0 GHz)

[Timer] - Tinkinti šiltas programa, savo šeimai, sukurti veiklą ir scena su įvairiais prietaisais, įjungti / išjungti telefono, mes siūlome namų automatikos režimas, patogus gyvenimo būdas.

[Universalus Suderinamumas - Pakeisti visus savo nuotolinis valdymas su išmaniuoju telefonu, paramos 80,000+ infraraudonųjų SPINDULIŲ (IR tik ne RF) kontroliuojamų įrenginių, tokių kaip TELEVIZIJA, setup box, oro kondicionierius, ventiliatoriai ir kt.

Techniniai duomenys:

. Įėjimas: DC 5V / 1A

. IR Dažnis: 38 KHZ

. Wifi Dažnis: 2.4 GHZ (Ne 5.0 GHz)

- Suderinamas su " Android 4.4, ar naujesnių ir ios 8.0 arba naujesnė

- Grynasis svoris 30g

- Apima micro įkrovimo kabelis

Pakuotė:

1 * " Wifi smart IR iš naujo kontrolė

1 * micro įkrovimo kabelis

1 * naudotojo vadovas

Žymos: namų smart, tuya smart live, durų tuya smart, ewelink "google" pradinis, "google" pradinis mini paramos, ewelink jutiklis, "google" mini paramos, rinkinys tuya smart, broadlink wifi, broadlink rm.

App tuya / smartlife
Parama dėl "android", " ios " telefonas
Suderinamumas Viskas Suderinama
WiFi Dažnis 2.4 GHz
Prekės Pavadinimas centechia
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
IR dažnumas 38khz
Kamera Įrengta No
Tipas smart Wifi ir nuotolinio valdymo

Parašyti atsiliepimą

Mini Universalus Protingas IR Infraraudonųjų spindulių Balso Nuotolinio Valdymo AC TELEVIZIJOS Rėmimo Tuya / Smart Gyvenimo APP

Mini Universalus Protingas IR Infraraudonųjų spindulių Balso Nuotolinio Valdymo AC TELEVIZIJOS Rėmimo Tuya / Smart Gyvenimo APP "Smart Home Dirbti su Alexa "Google" pradinis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti