Parduotuvė pagal Kategorijas

Automatinis Skėtis Su Atšvaitais Juostele Tris Lankstymo Apverstas 10 Šonkaulių Vėjo 2021 Naujas

Nauja

€14.58

Funkcijos: #Mūsų atvirkštinio skėtis skiriasi nuo tradicinių skėčiai, kai uždaryti šį skėtis, drėgnas dalis bus viduje skėčio, apsaugo nuo vandens lašų, išlaikyti grindis ir automobilių sausos .Tai gali būti įdiegti visur. #LED žibintai: lengviau pamatyti kelio naktį .Išvengti traumų. # Vienos Spustelėkite Atidaryti ir Uždaryti: Ne daugiau kovoja su užraktas su savo skėčiu, prieš gaunant į savo automobilį, ypač per smarkus lietus.Mūsų skėtis funkcijų naujovišką automatinio atidarymo/uždarymo mechanizmą , kad visi jūs turite padaryti, tai tiesiog paspauskite mygtuką ant rankenos! # Atspindinčias juostas, Jus Saugus Naktį: Dizainas su pabrėžti, šviesą atspindinčios juostelės kupolo kraštas duoti jums 3 60 laipsnių didelio matomumo atsižvelgiant į vairuotojų, dviratininkų ir pėsčiųjų per mažai šviesos ir lietaus sąlygomis. # Vėjo: Mūsų skėtis yra prisotintas 10 sutvirtintas stiklo pluošto šonkauliai, kad flex šiek tiek atlaikyti galingas windwithout posūkio išorę.Jis yra labai stiprus! # Greitai Išplėsti / Sutraukti: įlipti / išlipti iš automobilio per sunkūs lietaus?Mes turime savo back.By pridėti į aukštos įtampos pavasarį į šonkaulius, mūsų skėtis atidaryti ir uždaryti daug greičiau ir sklandžiau nei reguliariai skėtis, todėl jūs galite likti sausas ir elegantiškas! # Didelio Dydžio: 105cm didelis stogelis.Pakankamai didelis, kad tilptų du žmonės ir jus saugiai sausos. # Puikus Kelionės Dydis: Ji yra lengvai išardomi į mažą 30cm ilgio dar atidaromas sudaro didelę 105cm baldakimu.Jis taip pat sveria tik 0.35 kg.Laivybos Politika:

1.Mes pasirūpinsime, shippment kuo greičiau per patikimi vežėjai po apmokėjimo.

2. Bendra Nemokamas Pristatymas Logistika: Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu, gali imtis 20-60 dienų, Greičiau vežėjas yra kaip per savo variantą.

3. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas, Tarptautinių pervežimų greitis turi įtakos daug veiksnių, mes garantuojame: Nėra sklypo pasirašė, grąžinti visiškai be jokios priežasties.

Atsiliepimų & Grąžinti:

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad pradžioje mūsų paslaugos:).

Žymos: chuva guarda, vyšnių skėtis, konteinerių skėtis, butas sulankstomas skėtis, saugumo skėtis, grybų skėtis, invertuotąjį skėtis, guarda chuva, parachase sulankstomas skėtis, mielas saulės skėtis.

Okupacijos Drop laivyba
Funkcija Visi 1
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Type3 Umbrella korporacijos
Produktas skėtis
Išorės Rėmas Medžiaga Eponžas
Tipas skėtis
Type2 skėtis nuo lietaus moterims
Kontrolės Visiškai automatinis
type4 Skėtis akademija
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Trys-sulankstomas Skėtis
type1 Parasolka
Modelio Numeris 359YKX
Dydis L
type5 Skėtis Akademija

Parašyti atsiliepimą

Automatinis Skėtis Su Atšvaitais Juostele Tris Lankstymo Apverstas 10 Šonkaulių Vėjo 2021 Naujas

Automatinis Skėtis Su Atšvaitais Juostele Tris Lankstymo Apverstas 10 Šonkaulių Vėjo 2021 Naujas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti