Parduotuvė pagal Kategorijas

Natūralios Medinės IASTM GuaSha Klijuoti Visus Į Vieną Masažas Veiksmingas Sveikas Rob Nugaros, Kaklo, Pečių, Pilvo, Kojų Masažas Įrankis

Nauja

€9.67

Septyniasdešimt tūkstančių šešiasdešimt vienas

70061

72091 100% Natūralios Medinės Gua Sha Stick Veiksminga Ir Sveika GuaSha Rob Nugaros, Kaklo, Pečių, Pilvo, Kojų, Kūno Masažas, Visi Į Vieną Įrankis

Specifikacija

Pavadinimas : Gua Sha Grandymo Stick

Medžiaga : Aukštos Kokybės Buko Medienos

Naudojimas : į metalo Laužą Masažas, Acupoint Masažas ir kt.

Taikymo Sritis : Grožio Salonas, Sveikatos Centras, Namų

Ilgis : 18.89 colių

Skersmuo : 1.18 colių

Aprašymas

Atgal: Pirmą kartą naudojant įgaubtas paviršius iš viršaus į apačią, kiekvieną kartą ta pačia kryptimi.Tada naudoti išlenkto paviršiaus gramdyti nuo stuburo.

Pilvo: Imtis bambos centras, masažas aukštyn ir žemyn, intensyvumas yra net, nenaudokite per daug jėgos.

Kojos: Pradėti nuo kelių žemyn, tik ta pačia kryptimi, kiekvieną kartą (jei apatinių galūnių yra išsiplėtusių venų ar edema, jos turi būti iš apačios į viršų, siekiant pagerinti kraujo apytaką)

Pečių Ir Kaklo: Iš viršaus į apačią, dažnumas veiksmų turėtų būti lėtas ir nuoseklus, ne per greitai, ir jėga neturėtų būti per sunki.Švelnus judesiai padeda srautas limfos ir atleisti trūksta kraujo tiekimą galvos, pečių ir kaklo.

Rekomenduojame 3 Minutes Kiekvienai Zonai

Pakavimo Sąrašas

1 * Grandymo Stick

Pastaba

Apie Spalvų Skirtumas

Dėl tokių veiksnių, kaip šviesos, vitrinos ir kt., Vaizdas gali būti šiek tiek suderinama su esamomis objekto ano neturės įtakos vartojimui.Galutinė spalva turi būti taikomos fizinės produkto.

1. Prašome patikrinti, ar jūsų asmeninę informaciją, įsitikinkite, kad jis yra teisingas prieš jums mokėti, įskaitant vardą, pavardę, adresą, telefono numerį ir pan.

2. Gerbiami rusijos pirkėjas, prašome pateikti mums jūsų pilnas pavadinimas anglų kalba, siekiant užtikrinti, kad pakuotė bus pristatytas jums sklandžiai ir greitai.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės taip:

1. Mes patikrinti jūsų užsakymų paketą ir atsargiai, siųsti paketą, per 2 -5 darbo dienų, gavęs užsakymą, paketas bus pasiekti pirkėjas per 7 -40 dienų.

2. Paketai gali būti šiek tiek nukentėjo per ilgą laiką transportu, bet tai neturi jokios įtakos poveikį mūsų produktus.

3. Jei negaunate paketą, per protingą terminą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes stengiamės ją išspręsti už jus.

4. Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, pvz., išskirtinį pakuotės, prašome susisiekti su mumis iš anksto, tačiau jums gali reikėti mokėti papildomų mokesčių.

Čia yra nuoroda į papildomų išlaidų, prašome spausti:

1. Mes mantain aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus!!!Jei esate satisified su mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių, Mes vertiname tai labai daug, ir duoti jums tą patį atsiliepimų.

2. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome pranešti mums prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba neutralų atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Žymos: masažas shiatsu kaklo, refleksologija stick, nuo vieno peties viršų, pneumatiniai blauzdos massager, atgal grandiklis, cukranendrių masažas, massag, Masažas pistoletas, kablys masažas, didelis masažas roller.

Prašymas Įstaiga
spalva Mediniai spalva
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Į metalo laužą Masažas, Acupoint Masažas ir kt.
Medžiaga Aukštos Kokybės Buko Medienos
Modelio Numeris 031 IASTM medinis įrankis Massager
Ilgis 18.89 inch / 48 CM
Dydis Medium
Prekės Pavadinimas yunchi
Apdorojimo poliravimo
Pavadinimas Guasha Grandymo Stick
Taikymo Sritis Grožio Salonas, Sveikatos Centras, Namų
Skersmuo 1.18 cm / 3 CM

Parašyti atsiliepimą

Natūralios Medinės IASTM GuaSha Klijuoti Visus Į Vieną Masažas Veiksmingas Sveikas Rob Nugaros, Kaklo, Pečių, Pilvo, Kojų Masažas Įrankis

Natūralios Medinės IASTM GuaSha Klijuoti Visus Į Vieną Masažas Veiksmingas Sveikas Rob Nugaros, Kaklo, Pečių, Pilvo, Kojų Masažas Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti