Parduotuvė pagal Kategorijas

Džiovinti Lelija Gėlė Dieną-lelija Pumpurai Kinijos Specialybės Quanlity

Nauja

€18.61

*MITYBOS VERTĖ-Vienadienių turi aukštą maistinę vertę.Jame 14.1 gramų baltymų 1.1 g riebalų, 62.6 gramų angliavandenių, 463 mg kalcio, 173 mg fosforo ir daug vitaminų kiekis 100 gramų.

*SKONĮ & BRUOŽAS --Dieną-lily yra sieros-laisvai ir natūraliai saulėje džiovinti, tamsiai geltona spalva.Yra tam tikrų baltųjų dalį dienos, lily yra dėl to, kad ji nebuvo veikiami saulės per gamtos džiovinimo procesą.Daug aromatas, skonis švelnus ir glotnus, švelnus ir saldus.Jis dažnai vadinamas "lobių ant pietų stalo" kartu su Auricularia auricula / grybelis.

*SIŪLOMA VALGOMIEJI METODAS --Imtis džiovintos gėlės į dubenėlį.Įpilkite vandens ir pamirkykite 10 minučių.Jis gali maišykite-mailius, troškinys sriuba, virti košės, todėl karštą puodą ar Azijos karšto ir grietinės sriuba su daržovėmis ar kitais maisto.

*MOKSLINIŲ AUGINIMO & RANKINIS PASIRINKIMAS --Tokių džiovinti dieną lelija gėlė dingo per kruopščiai auginti ir griežtai rankiniu būdu, pašalinant blogą ar neišsamius tie, užtikrinti, kad jo visiškai dalelių ir geros kokybės.

Žymos: juoda uogų sėklos, kokybės goji uogų sėklos, ženšenis oolong arbata, ženšenis, goji uogų sėklos, oolong arbata su ženšeniu, korėjos ženšenis, didelis goji uogų sėklos, goji uogų seads, korėjos arbata.

Kiekis krepšys
Komponentas Džiovinti Lelija Gėlė
NET WT 250g/500g/1000g

Parašyti atsiliepimą

Džiovinti Lelija Gėlė Dieną-lelija Pumpurai Kinijos Specialybės Quanlity

Džiovinti Lelija Gėlė Dieną-lelija Pumpurai Kinijos Specialybės Quanlity

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti