Parduotuvė pagal Kategorijas

Mokymo komplektas Montessori 14 1, mediniai

Nauja

€23.36

Vaikų besivystančių nustatyti Montessori 14 1-Geriausia, kad tėvai gali pirkti ugdyti savo vaiką.

Montessori sistema yra žinomas visame pasaulyje ir vystosi ne tik fizinę bei psichologinę, bet ir socialinę pamatus.Ji neturi jokios aiškios ribos, laisvės, vaikas rodo visišką nepriklausomybę.

Besivystančių nustatyti Montessori 14 1-tai unikalus ir išsamus rinkinys vaikams nuo 1 iki 2 metų.Daug skirtingų modulių, padės pažinti spalvas, formas, mokytis elementarių sąskaitos, nustatyti aukščio ir ilgio daiktus.

Smulkiosios motorikos įgūdžius, rankas padeda greičiau kalbėjimo formavimas ir šios Montessori 14 1 taps tikra atidarymo už jus.

Į vieną didelį rinkinį, jūs rasite 14 modulių skirtingų sudėtingumo.Vaikas galės pakaitomis žaisti ir tobulinti savo įgūdžius, pagerbiant jas kiekvieną kartą.

Loginis mąstymas yra susijęs ir tema atminties yra sukurta visų modulių Montessori 14-in-1 development kit.Galų gale, gali rinkti bet kokią žaidimų, tai bus pirmas kartas, daug pastangų, assiduity ir gebėjimą atlikti užduotis, ieškoti būdų, kaip jas išspręsti, bando kartą, ne kartą funkcijos.

Tokie žaidimai atvesti vaikus ir tėvus bendradarbiauti, nes tai yra būtina skirti ne mažai laiko vaikui suprasti, ir kaip jis teisingas, ir ar yra paprastai išspręsti šiuos galvosūkius.Ir, žinoma, artimas žmogus visada bus ten, pasakys, nusiraminti, jei kažkas neveikia ir suteiks tikėjimo tvirtumą.Pakuotės Turinys

14 mokymo moduliai

Žymos: eva rankiniai, montessori, pica žaislas medinis, buko barška, žaidimas prekybos centras, montessori žaislas medinis, kūdikių veidrodis žaislas, nustatyti švietimo žaislai montessori medžiagos, išminties dėžutę, ohye žaislai.

Prekės Pavadinimas ZW
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Mokymo komplektas Montessori 14 1, mediniai

Mokymo komplektas Montessori 14 1, mediniai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti