Parduotuvė pagal Kategorijas

Kraft Popierius priešpiečių dėžutė su dangteliu Vienkartiniai, salotos, pakavimas, Suši, Salotos, Tortas konteinerių vienkartiniai salotos, picos Pyragas makaronai dėžutę

Nauja

€19.25

Vienkartiniai Kraftpopieris priešpiečių dėžutė su skaidriu dangteliu Suši, Salotos, Tortas konteineris Tinka Imtis-out Maisto pakavimo.

Gamintojas: zeqiu Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.Medžiaga: kraftpopieris Sveikata:Mūsų miltų konteineriai yra pagaminti iš kraft paperl, kuris yra sveikas ir gali būti naudojama tiek suaugusiems ir vaikams.Vandens ir naftos įrodymas:dėžutės Viduje yra sluoksnis plėvelės, popieriaus, kuris gali veiksmingai užkirsti kelią naftos, vandens ir sukibimą.Sandarus: dangčio ir dėžutės yra skirtos su sagtimi, kuri leidžia į lauką ir dangčiu, kad tilptų kartu sandariai.

Jūs galite įdėti maistą į dėžutę ir pakaitinkite mikrobangų,tačiau nereikia įdėti dangtelį, o mikrobangų krosnelė šildymas!

Pirkėjas Rodyti

Po pardavimo

1.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. 2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū!

DUK

Ką daryti, jei gautų prekių nėra patenkinamas?

Kai Pakuotės buvo problema ,kaip paketas sugadintas, defektai,Prarado (Bec tarptautinės laivybos turėti jokios avarijos) ....Pls susisiekti su mumis immediteadly .Mes stengiamės suteikti patenkinti sprendimas.Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, mes mielai priimti prekės (- ių) ir atgal, gali pasiūlyti visą grąžinamosios išmokos arba mainus.

Ar yra nuolaida?

Mes factory outlet.Jei jums reikia urmu užsakymo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Aš duosiu jums priimtiną nuolaidą.Dėkojame už jūsų paramą!

Šie produktai saugūs?

Šie vienkartiniai miltai dėžės tikrinami dėl kokybės ir saugos.Nėra jokios kenksmingos medžiagos,Jie gali tiesiogiai liestis su maistu ir yra tinkamas visiems

Kada galime tikėtis, kad gauti prekes?

Vežimas paprastai trunka 10-20 dienų MUS UK AS DE; apie 15-30 dienų į kitas šalis,angų ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Jeigu tu negali priimti laivybos laikas, prašome patikrinti papildomą mokestį su mumis laivų daiktą per express".

Prekės Ženklo Istorija

Šanchajus ZEQIU pramonės įmonė yra žinomas maisto pakuočių bendrovė Šanchajuje.Bendrovė įsteigta daug metų aplinkos apsaugos, kokybės, paslaugų, saugumo pirmąją vietą,ir tai buvo įsipareigojo aplinkos apsaugos, darnios plėtros, energijos taupymo, saugos, praktinius tyrimus, siekiant vartotojams suteikti geriausias produktas patirties.

Žymos: kraft suši pakavimas, bento, popieriaus maisto pakavimo talpyklos, kepkite popieriaus, lauke pica, popieriaus konteinerių pyragas, paukščių pelėsių, konteinerių tortas plastiko, suši rinkinys, vienkartiniai vaisių salotos bakas.

Talpa 1000ml
Temperatūra Microwavable
Kiekis 50
Formos Stačiakampio formos
Medžiaga tvirtasis
spalva ruda

Parašyti atsiliepimą

Kraft Popierius priešpiečių dėžutė su dangteliu Vienkartiniai, salotos, pakavimas, Suši, Salotos, Tortas konteinerių vienkartiniai salotos, picos Pyragas makaronai dėžutę

Kraft Popierius priešpiečių dėžutė su dangteliu Vienkartiniai, salotos, pakavimas, Suši, Salotos, Tortas konteinerių vienkartiniai salotos, picos Pyragas makaronai dėžutę

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti