Parduotuvė pagal Kategorijas

6Pcs/set Pure Natūralūs Aliejai, Aromaterapija Rinkinys Drėkintuvas Vandenyje tirpus Kvepalų Aliejaus Masažas eteriniu Aliejumi, Nustatyti 10ml

Nauja

€13.44

Kulka Taškų:

1、6 Aromaterapija Aliejus: Geriausias eteriniai aliejai starter " paketas, kuriame yra 6 populiariausių aromaterapija aliejus:Saldžiųjų Apelsinų, Levandų, arbatmedžio, Pipirmėčių, Eukaliptų ir Citrinžolių aromato kvapas.

2、100% Aromaterapija Aliejus: Jis gali būti naudojamas aliejus, Difuzoriai, Drėkintuvai, Naftos Degikliai, Oro Valytuvas, Garintuvas ir kaip Spa kvepalų.

3、Terapinės Naudos: Kiekvienas eterinis aliejus turi savo unikalų terapinės naudos, nuo streso malšinančių Levandų eterinis į imuninę sistemą, didinti Arbatos Medžio aliejus.

4、Kūno Aliejus: Visi eteriniai aliejai yra sertifikuota grynas natūralus ir gali būti naudojamas taip pat, kaip masažas, kūno aliejai ar gydomųjų aliejų.

5、Labai starter kit: aromatą eterinis aliejus pradedantiesiems ir puikus Dovanos

Aprašymai:

Šis eterinis aliejus aromaterapijoje eterinis aliejus, ne kūno masažas su eteriniu aliejumi, išvengti odos naudotis, vengti saulės spindulių, laikyti atokiau nuo ugnies ir laikykite kambario temperatūroje.

Savybės:

Aromatas išlieka ir poilsiui.

Valyti orą ir pašalinti kvapą.

Augalų gavyba, gamtos ir sveikos.

Pagerinti gyvenimo kokybę.

Parametrai:

Grynasis kiekis(vid.): 10ml

Produktų Sąrašas:

6 vnt.* aromaterapinis eterinio aliejaus rinkinys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: 6 aliejus, iš esmės už drėkintuvas, tas eterinis aliejus, mentolio aliejus, aichun grožio eterinis aliejus, eteriniai aliejai drėkintuvas kvepalų, melionas aliejus, natūralūs eteriniai aliejai aromatas, Bazilikų aliejus, essentital naftos rinkinys.

Drop laivyba Parama
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Feature2 Remonto Odos Skystis Serumas
Pažymėjimo Numeris 20180815
Komponentas Skystis
Sertifikavimo GZZZ
Feature5 Eterinių aliejų aromaterapija difuzoriai
Funkcija eterinių aliejų drėkintuvas
Modelio Numeris Drėkinamasis Esmė
Tinkamumo Laikas 10 ml*6
Feature4 Aromaterapija Aliejų Rinkinys
Feature3 Masažas eteriniu aliejumi
Punktas Eterinių Aliejų Rinkinys
Feature1 eterinių aliejų
Elemento Tipas Eterinis Aliejus
Feature6 eteriniai aliejai, kvepalai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašyti atsiliepimą

6Pcs/set Pure Natūralūs Aliejai, Aromaterapija Rinkinys Drėkintuvas Vandenyje tirpus Kvepalų Aliejaus Masažas eteriniu Aliejumi, Nustatyti 10ml

6Pcs/set Pure Natūralūs Aliejai, Aromaterapija Rinkinys Drėkintuvas Vandenyje tirpus Kvepalų Aliejaus Masažas eteriniu Aliejumi, Nustatyti 10ml

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti