Parduotuvė pagal Kategorijas

Aukštos Kokybės Laminaria Rudadumbliai, Jūros Raizginys Jūros-Palapinė Kinų Žolinis Vaistas

Nauja

€16.80

modname=ckeditor

Laminaria yra daug angliavandenių, įvairių mikroelementų, ypač aukščiausios jodo kiekis.Be to, ji taip pat yra daugiau nei keturiasdešimt aktyvių ingredientų, tokių kaip žalių baltymų, ląstelienos, cukraus, manitolis, amino rūgštys, lipai, ir keletą vitaminų. , Taigi maistinė vertė yra labai didelė.

Pirma, jis gali sumažinti kraujo riebalų ir kraujo spaudimą.Laminaria yra daug taurino.Į taurinas cholio rūgštis formuojami derinant su tulžimi, gali padidinti tirpumas riebalų ir cholesterolio, sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje ir tulžyje, ir taurino.Ji taip pat gali slopinti trombocitų agregaciją, mažina kraujo lipidų ir cholesterolio kiekį, taip sumažinant kraujo lipidų ir kraujospūdžio.

Antra, ji gali diurezė ir mažina patinimą.Ji yra dažnai naudojama kaip diuretikas, medicinos ir taip pat gali būti naudojamas siekiant sumažinti intrakranijinį spaudimą ir akispūdis.

Trečia, tai gali padėti išvengti krūties ligų.Jodo turi labai gerą poveikį prevencijos ir pagerinti krūties hiperplazija.Ji gali sumažinti estrogenų lygį organizme, reguliuoja endokrininę sistemą ir atkurti normalią kiaušidžių funkcija.

Ketvirta, ji gali sumažinti cukraus kiekį kraujyje, išvengti širdies ir kraujagyslių ligų, mažesnės mažo tankio lipoproteinų cholesterolio kiekį kraujyje, gerina kraujagyslių sienelių elastingumą, išvengti trombozės, ir taip pat užkirsti kelią goiter.

modname=produktai&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true

Žymos: kinų žolelių gydymo, medicinos gaminiai, gong vėjas, nespresso daugkartinio naudojimo kapsulė, blizgučiai nagų, kinijos gong, kinijos gipso, nagų pigmentas, jūrų žvejybos įrašą, menas, medicina.

Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Laminaria Rudadumbliai, Jūros Raizginys Jūros-Palapinė Kinų Žolinis Vaistas

Aukštos Kokybės Laminaria Rudadumbliai, Jūros Raizginys Jūros-Palapinė Kinų Žolinis Vaistas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti