Parduotuvė pagal Kategorijas

Mpow BH182 "Bluetooth" Adapteris "Bluetooth" 4.0 Imtuvas Parama TF Kortelę Su 8H Grojimo Triukšmo Atšaukiu Mic Rankų įranga, Automobilių Garso

Nauja

€11.55

Mpow BH182 "Bluetooth" Adapteris "Bluetooth" 4.0 Imtuvas Parama TF Kortelę Su 8H Grojimo Triukšmo Atšaukiu Mic Rankų įranga, Automobilių Garso Mpow Produkto Renginiai * Stream " Muzikos Belaidžiu būdu.Priimti Bluetooth V4.0. Mpow "Bluetooth" imtuvas yra suderinamas su dauguma namų ir automobilio garso sistemos, leidžia jums mėgautis muzikos skirtingų muzikos prietaisai be "Bluetooth" funkciją, kai dėl kelionės automobiliu ar namie. * Parama "Siri" ir "Android" Virtuali Padėjėjai.Su built-in mikrofono, Mpow "Bluetooth" imtuvas gali valdyti prijungtą telefoną "Siri" ir kitų "android" virtualių padėjėjų, atleidžiantis savo ranką iš telefono vairuojant.Veiksminga diapazonas pasiekia 10m/33ft. * Support 32G TF Kortelė Max.Be to, "Bluetooth" funkcija, Mpow "Bluetooth" imtuvas gali groti muziką iki 32G (ar mažiau) TF kortelę (neįtraukta).Perjungti TF/BT mygtuką, norėdami pasirinkti tarp dviejų režimų. * Lossless Garso Perdavimo.CVC triukšmo panaikinimo technologija slopina įvairių rūšių garsų vidaus triukšmo mažinimo programas ir padeda įgyvendinti švarus ir skaidrus garsus, garso įranga. * Įmontuotas Didelės Talpos Bateriją.Mpow "Bluetooth" imtuvo galima įkrauti naudojant.Jis trunka apie 8 val. visiškai nemokamai ir reikia apie 1.5 val būti papildytos.Likusios talpos baterija yra matomas ant surinkti telefoną.Mpow Produktų Aprašymai Vertus-nemokamai Skambinti Vairuojant Parama "Siri" ir Kitų "Android" Virtuali Padėjėjai Tinka Iš Senų Garso Įranga Su "Bluetooth" Ir TF Kortelę Funkcija Du Būdai Žaisti Muzikos Perjungti TF režimas ir " BT " režimą TF Kortelė ( Support 32G TF kadagių arba mažiau ) Lossless Audio Perdavimas Bluetooth V4.0 | CVC triukšmo panaikinimo Premium Baterija-Ilgą laiką vartoja Apie 8 valandų budėjimo laikas ir 1,5 valandų įkrovimo laiku Pakuotės Turinys Mpow Produkto Realus Nuotraukas Mpow Gaminio Specifikacijos

Modelis Mpow BH182

"Bluetooth" 4.0 versija

"Bluetooth" protokolus, HFP, HSP, A2DP, AVRCP

TF kortelę garso formatas: MP3 / WMA / FLAC / AAC/ WAV

Įtampa DC 3.3-4.2 V

Įmontuota baterija Li-Polimero 400mAH

Įkrovimo įtampa: DC+5V

Įkrovimo laikas apie 1,5 val.

Veiksminga diapazonas didesnis kaip 10m

Išėjimo galia kategorija Class2

Dažnių diapazonas 2.4 GHz-2.480 GHz

Dydis 57.0×36.0 x 12.4 mm/2.2×1.4×0.5 Kas yra dėžėje? 1 x "Bluetooth" imtuvas 1 x Pakavimo 1 x 3.5 mm, metalo audio adapteris 1 x USB įkrovimo kabelis 1 x 3.5 mm audio kabelis 1 x Vartotojo vadovas 1 x Priminimas Pirkinių Pastaba

Apie Mokėjimo>>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelės yra per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos>>

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi 2-7 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Dauguma nuotraukų išvardytų priima savo komanda, jie yra 100% realių nuotraukų.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgalį ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. , Jei jums nereikia gauti savo daiktus per 30 dienų nuo jūsų pateiktas mokėjimo.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra, kad mūsų klientai patenkinti.

Apie Atsiliepimą>>

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti mūsų gaminius ar paslaugas.

Apie Mpow MPOW yra NE.1 Premium "Bluetooth" Priedų Markės išmanieji telefonai.Kiekvieną produktą iš Mpow buvo sukurta su vienu nuosekliai misija - Rungtynių jūsų smart gyvenimą.MPOW specializuojasi elektronikos prekės ir reikmenys, ir mes siūlome novatoriškus gaminius mūsų klientams.Mūsų produktas yra puikus už savo puikus dizaino ir praktiškumo.Mes turime operacijos Kalifornijoje, Londono, Berlyno, o bendrovės produktai yra prieinami įvairiais kanalais.Ne MPOW, mes dirbame aistringai kurti produktus su paprastumo ir praktiškumo.Mes kalbėtis ir klausytis mūsų klientų ir branginame kiekvieną konstruktyvaus grįžtamojo ryšio iš jų, siekiant pagerinti mūsų produktus ir paslaugas.Visi jūs, iš visų mums Mpow Parduotuvė - Ačiū ir Laimingas Pirkinių!

Žymos: b9 tws ausinių, mpow "bluetooth" auksas, usb, "bluetooth" belaidžiu būdu, mpow "bluetooth" radijo, ausinės su kačių ausų švyti, mpow, mpow žaidimas, aptx adapteris "bluetooth" mpow, ausinių skaidrus, wopow maitinimo adapteris.

Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Suderinamas "IPhone" ir "Android" telefonai/TV/PC/Tabletės
Kiekis Garso
Pakuotė Taip
WIFI Standartą NĖRA
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Garso Takelio Dvigubas
Modelio Numeris Mpow MPBH182AB "Bluetooth" Adapterį
Grojimo laikas apie 8 valandų
Parama AAC Taip
"Bluetooth" Versija 4.0
Sąsaja 3.5 mm
Dažnio Diapazonas 2.4 GHZ-2.480 GHZ
Įtampa DC 3.3-4.2 V
Parama Atminties Kortelės Taip
Prekės Pavadinimas mpow
TF kortelę audio formatas MP3/WMA/FLAC/AAC/WAV
"Bluetooth" Protokolai HFP, HSP, A2DP, AVRCP
Įkrovimo Laikas Apie 1,5 Val.
Modelis Mpow BH182 "Bluetooth" Adapteris "Bluetooth" 4.0 Imtuvas
Paramos Apt-x No
Įkrovos įtampa DC 5V
Funkcija Parama "Siri" ir "Android" Virtualus asistentas

Parašyti atsiliepimą

Mpow BH182

Mpow BH182 "Bluetooth" Adapteris "Bluetooth" 4.0 Imtuvas Parama TF Kortelę Su 8H Grojimo Triukšmo Atšaukiu Mic Rankų įranga, Automobilių Garso

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti