Parduotuvė pagal Kategorijas

MP3 Grotuvas TempoTec V1-A Variantus HIFI PCM&DSD 256 palaikyti "Bluetooth" LDAC AAC APTX&IŠ USB DAC PC Su ASIO AK4377ECB

Nauja

€94.46

Meilė Pristato Ribotos nuolaida.

Vasario 8, 26, 2021 (JAV laiku).žemiausia kaina 30 dienų.prašome pridėti į krepšelį ir už tai mokėti laiku.

Išimtinė Nuolaida Pasekėjų

Vaizdo V1-A

Dalis labiau ir daugiau Sutaupyti

Spustelėkite jį, kad dalis punktas su draugais, jūs abu gauti kuponus.

MP3 Grotuvas TempoTec V1-A Variantus HIFI PCM&DSD 256 palaikyti "Bluetooth" LDAC AAC APTX&IŠ USB DAC PC Su ASIO AK4377ECB

Variantų V1-A. HiFi ŽAIDĖJAS.Sklandžiai sanglaudos tarp aliuminio lydinio korpuso, o 2.5 D grūdintas stiklas priekinis skydelis.Tikslūs Matmenys: 80mm|L , 45mm|m , 12mm|H , 80g|Svoris Specificaitons Išmatavimai: 80*45*12 mm Svoris: 80g Maitinimo įtampa: DC5V 2A/Tipas-C USB prievadas Įkrovimo laikas: 2.5 val. aplink (power off) Paskutinį laikas : 15 valandų Baterijos talpa: 1200Ma Sandėliavimo:Dvigubai TF kortelės lizdas MAKS. saugojimo talpa : 256 GB*2 USB: Tipas-C (USB2.0) Analoginis iš: 3,5 mm Ausinių Lizdas Baterijos Talpa 1200mah ,Aukštos Precesion Criystal Generatorius.Žemas triukšmo PLL technologijų Sakyti, Jitter ,Išskirtinių USB tvarkyklę.HI-res Garso Sertifikatą ,MSEB Maišytuvas ,Direct Stream Digital.LDAC, AAC, AKM4377ECB, Hiby OS, ASIO, HiByLink, Spalvinga tema.Išskirtinį Komponentai, Išskirtinis MCU, Tik už puikią garso kokybę, " Sony Hi-Res Sertifikatą, Labai Atgaminti originalios muzikos, Hi-Res, AUDIO.Skaitmeninis Maišytuvas----MSEB, kad jums puikų imtuvas."Bluetooth" bazinė stotis, Dual Kryptimi, Būti nei "Bluetooth" siųstuvas, Arba "Bluetooth" dekoderis, Su hi-rezoliucija."Bluetooth" 4.0, Dual Kryptimi AAC、atp-X 、LDAC Laiko Trukmė, Žaisti naudojant "Bluetooth" 25 valandos, Groti muziką tiesiogiai, nei kaip turinčio "Bluetooth" imtuvo 15 val.Puikus Valdymas Patirties, 2.0 colių multipoint procesas kondensatorius ekrano, Pilnas Perspektyvos IPS ekranas, Sklandžiai kontrolės. 768KHz/32bit, Advanced Audio, Ausinių VPK, AK4377.AKM4377ECB, Gerai veikianti, įmontuotas DAC.SNR125DB, Išėjimo galia 60MW/160hm (Kiekvieno Kanalo).ji negali prijungti jį prie savo išmanųjį telefoną kaip USB DAC.

Skirtumas tarp V1 ir V1-A:

* 1 būdas: V1 yra skaitmeninis garso šaltinis.Turite prijungti jį prie išorinio DAC.Kitaip, jūs negalite išgirsti jokio garso iš jo.Nes Jis neturi DAC lustas.Bet V1A turi DAC lustas, galite klausytis muzikos, prijungti ausines į 3.5 jack. * 2 būdas: pakuotės V1 ir V1-A yra pats vienas.Mes tik atskirti jį EAN kodas galinėje pakuotės.Tačiau pirkėjai negali pasakyti skirtumą.Taigi, mes įdėti etiketė ant nugaros. * 3 būdas: Kai gaunate produktą, galite peržiūrėti piktogramą ją atidarydami.Tai yra V1. Kai jūs prijunkite ausines su 3.5 mm jack, jis visada įkalbinėti.Tai yra V1-A. prijungus ausines su 3.5 mm jack, jis bus ausinių ženklas.

Pirkėjas Nuotrauka Ekranas

Dažnai Užduodami Klausimai

question1: kokių tipų atminties korteles galima naudoti su šiuo grotuvu? *answer1: mikro sd kortelę.Yra du lizdai V1-Kiekvienas vienas palaiko 256 GB question2: Ekranas pagamintas iš stiklo ar plastiko? *answer2: ekrano stiklas

Pakuotės Įskaičiuota:

1* V1-A 1* USB laidas(USB-A tipo c) 1* Naudotojo vadovas

Kaip sekti savo užsakymą ?

* Už Baltijosvm.lt siunta yra po pristatymo .vidutinis pristatymo terminas 15-60days.Garantijų 90days. * Jis yra pirkėjo atsakomybė stebėti paketą,aišku, custom ir pasiimti paketo iš pareigų. * sekimo Veiksmus:atidarykite stebėjimo Svetainės nuorodą ir parašykite savo sekimo numerį.

Čia yra sekti nuorodą:

stebėjimo nuorodą 1 : global.cainiao.com/index.htm sekimo nuoroda 2 : www.17track.net/en

Pastaba:

* Dėl Skirtingų stebėjimo Svetainėje,jis gali turėti įvairių stebėjimo rezultatus.Tai yra normalu.jūs galite pasirinkti naujausią informaciją. * Dėl vėluojančio, kažkada savo paketą informacija nebuvo naujinama ilgai ,prašome nesijaudinkite, jis bus atnaujintas po kelių dienų. * Jei jūsų paketo Apsistoti muitinės ar pašto tarnybos, susisiekite su savo vietos muitinės ar pašto laiku. * jei stebėjimo informaciją pasakyti savo paketą pasirašė ,bet jūs neturite, ją gavo.Kreipkitės, jei jūsų kaimynas jums padėti pasirašyta, arba patikrinti, ar paketas yra jūsų pašto Dėžutė prie durų.

Naujas 2020 m.

TempoTec

TempoTec Corp. " yra įsteigta grupė audiophiles.Mes jau siekti geresnės kokybės garsas, ir patogiau vartotojo patirtį.Mūsų daugianacionalinį komanda yra integruota ekspertai iš Kinija, Taivanas, Korėja ir Vokietija, tokios kaip "Muzika neturi ribų".Visi šie geriausi ekspertai turi daugiau nei 20 metų, garso sistemos plėtros patirties.Iš produktų planas, techninės, mokslinių tyrimų, produkto prašymas vartotojo sąsaja, mes stengiamės pateikti geriausių, labiausiai aplinką tausojančių produktų, pasidalinti savo fantastišką patirtį su visais audiophiles.Kaip naujos technologijos, veda, mes tikime, kad ten bus daugiau muzikos, grojo, perduoti, transliuojamas iš PC , mobilieji telefonai, ir daugiau nešiojamų prietaisų.Tikslumas yra unikalumą skaitmeniniame pasaulyje, turi sukaupęs technologijas.Tačiau, galutinis formatas muzika visada analogas.Taigi, be pažangių skaitmeninio garso apdorojimo technologija, mes taip pat įsiklausyti į grįžtamąjį ryšį iš vartotojų ir atrasti galimus poreikius, kurti naujas produktas vartotoją orientuotas, ir pasidalinti bauda klausymo patirtį su muzikos mėgėjams.Mes lūkesčių save mažinimą, tiesa garsas.Technologijos ir žmonija, yra siela ir tikslas TempoTec.

Žymos: mp4, mp3 bluetooth mi, cd, audio dac, "bluetooth" auksas, csr8675, kia usb, amplifi garso, stebėti vnt, m3 grotuvas bluetooth.

4 funkcija dovana,dovanos moterims,dovanos vyrams,dovana vaikinui
"Bluetooth" Taip
Pardavimo Būdas Didmeninė prekyba , mažmeninės prekybos-pardavimo , Lašas laivybos, Dropshipping
Pakuotė Taip
2 funkcija žaidėjas,hifi,tempotec,hifi grotuvas,ldac,tempotec v1-a,mp3
Funkcija 1 Elektronikos prekės / Nešiojamieji Audio & Video / MP3 Grotuvai
Korpuso Medžiaga Aliuminio
3 funkcija žaidėjas,tempotec v1a
Wifi No
Sertifikavimo NĖRA
Baterija Specifikaciją Ličio Baterijos
Ekranas Taip
Subalansuota Iš No
vpk AKM4377ECB
Išorinė Atmintis Taip
DSP DSP
funkcija ztc 1 ausines,vpk,ausinių stiprintuvo,usb, ausinių stiprintuvą
Darbo Režimas Touch Ekranas + Touch Tonas
Funkcija "Bluetooth"
Stilius Pure Audio MP3
funkcija ztc 2 mp3,bluetooth,mp3 grotuvas bluetooth,mp3, bluetooth,usb grotuvas
Laikymo Tipas "Flash" Atminties
Prekės Pavadinimas TEMPOTEC
Palaiko Įrašymo Funkcija No
Signalo Triukšmo Santykis ≥110dB
Palaiko FM, No
Matmenys (Pxhxd) 80*45*12.7 MM
Galia 60MW/16 /vienam Kanalui
Baterijos Veikimo Trukmė 10 - 20 val.
Garso Formato Palaikymas dsd
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis 2.4 cm
funkcija ztc 3 bluetooth, mp3 grotuvas,mp3 grotuvas, "bluetooth ""bluetooth"
Palaiko EBook Skaityti No
funkcija ztc 4 "bluetooth" žaidėjas,hifi mp3 grotuvas,dac grotuvas
Garsiakalbius ar ne No
Modelio Numeris V1-A

Parašyti atsiliepimą

MP3 Grotuvas TempoTec V1-A Variantus HIFI PCM&DSD 256 palaikyti

MP3 Grotuvas TempoTec V1-A Variantus HIFI PCM&DSD 256 palaikyti "Bluetooth" LDAC AAC APTX&IŠ USB DAC PC Su ASIO AK4377ECB

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti