Parduotuvė pagal Kategorijas

Sumaišykite spalva!50pcs 14*24mm derva Lankas dervos butas atgal cabochon,dervos drugelis mazgas telefono dekoravimo meno DIY045

Nauja

€4.05

Derva cabochon Butas atgal cabochon

Medžiaga: derva

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: žr. gaminio išsamiai pavadinimas

Būklė: nauja

Paveikslėlio rodyti:

Apie siuntą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis,ir tada mes padėsime jums stebėti jį.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymą.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs TURITE teikia mums laivybos sekimo numerį,spcific priežastis grįžti.

3. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Atsiliepimą:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekdamos išspręsti ginčą

Žymos: japonų, žalia dervos butas atgal, drugelis derva, lankas cabochon, cabochon totoro, meno dažai, dažų tiekimo, japonija marškinėliai, madinga butas atgal dervos cabochons, Japonų Stiliaus.

Kokybė Geros Kokybės
Stilius Japonija Stilius
kilmės vieta Kinija
Temos FĖJA
spalva Sumaišykite Spalva
Kiekis 50Pcs/Daug
Medžiaga Derva
Dydis 14*24mm
Materail Derva
Prekės Pavadinimas Ywbeads

Parašyti atsiliepimą

Sumaišykite spalva!50pcs 14*24mm derva Lankas dervos butas atgal cabochon,dervos drugelis mazgas telefono dekoravimo meno DIY045

Sumaišykite spalva!50pcs 14*24mm derva Lankas dervos butas atgal cabochon,dervos drugelis mazgas telefono dekoravimo meno DIY045

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti