Parduotuvė pagal Kategorijas

(30pcs/lot) turas plokščio paviršiaus kabineto apšvietimo 9.5-30 V 2W SMD 9LED Skydelis Spintos Spintos Stalčių Lemputės Vaiskiai balta Lempa

Nauja

€165.33

Programos: Ar norite papuošti jūsų virtuvės spintelė, vitrina, baldai, vyno kabina, ir kiti kirčio vietą?Ar tikrai norite šviesiai iki tamsiai vietą?Tada kokios lempos tiktų pagal virtuvės, spintos, baldai?Ji turėtų būti 12V, daugiau, saugus, tiesa?Ji turėtų būti-ultra plonas, gražus dizainas.Jis turėtų būti lengvas montavimas , embedded tiesiogiai vieta, mes nori.Tai ultra-plonas LED paviršiaus sumontuoti šviesos suteikia minkšta šviesa su mažu šilumos ir mažos galios consuption.

Tai ideali vieta pagal kabineto apšvietimo, baldų dekoratyvinis apšvietimas, ekranas ir rodo atveju .

Specifikacijos: Modelis: 6807W-01( 9.5-30 V DC platus įtampos diapazonas, 12V DC & 24V DC bus GERAI ) Lusto Tipas: SMD3528 Led Kiekis: 24pcs Spec: Dia 68mm* H7mm BMT.: Šiltai balta(2800k-3500k) , šaltai balta(5600k-6500k) Korpusas: Aliuminio ir PC Galia: 2W už vnt Liumenų šviesos Srauto.: 160lm už vnt.

PS: Ši nuoroda yra tik apie 30pcs/daug lempų.Tik lempos ! ! ! >>>>>NE Skaldymo ! ! ! >>>>>> Ne Maitinimo Adapteriai ! ! !

Jeigu jums reikia skirstytuvo arba maitinimo adapteris, pls rasti elementą, mūsų kategorijoje "Priedai" Puslapyje.

Ačiū už jūsų bendradarbiavimą !

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Apie laivybos būdas, Nemokamas Pristatymas, mes pasirinkti CPAM, Švedija Paštu, SG Paštu atsitiktinai.Išreikšti, mes pasirinkti "FedEx", DHL, EMS, kuriuos atsitiktine tvarka, atsižvelgiant į įvairių šalių ir teritorijų.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.Pristatymo Terminas:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje ).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ jums suteikti grįžtamąjį ryšį.jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Žymos: virtuvės lempos, amaryllis saulės lempa, mi aqara šviesos, butas derliaus lemputės, butas lempa led, matinio led lemputės, led lubų šviesos karavanas, led panel, butas lempos, LED Garažas Lemputės.

LED spec. smd3528 * 24pcs
Sertifikavimo ROHS
Led Lemputės Tipas Kukurūzų Lemputė
Elemento Tipas LED Lemputės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 905-30V
Dydis 68*7mm
Pagrindo Tipas Paviršinio Montavimo
Prašymas pagal kabinetas, vyno cabine
Darbinė Įtampa 9.5-30 V DC
LED Lustas Modelis SMD3528
Skaičių LED Lustas 24 vnt
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Spindulio Kampas 60
Prekės Pavadinimas ECOBRT
Įrengimas Paviršinio Montavimo
Proga Gyvenamasis Kambarys
LED Lustas gamintojas led
Galios Tolerancija 10%
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Formos Pasaulyje
Galia 2W
Ilgis 68MM
Spindulio Kampas(°) 120°

Parašyti atsiliepimą

(30pcs/lot) turas plokščio paviršiaus kabineto apšvietimo 9.5-30 V 2W SMD 9LED Skydelis Spintos Spintos Stalčių Lemputės Vaiskiai balta Lempa

(30pcs/lot) turas plokščio paviršiaus kabineto apšvietimo 9.5-30 V 2W SMD 9LED Skydelis Spintos Spintos Stalčių Lemputės Vaiskiai balta Lempa

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti